2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048077 بازدید | 684641 پست

سلام .بچه ها کسی هست که مرکز مام نوبت داشته باشه ؟؟؟

ممنون میشم اگر کسی قراره بره مام برای مشکل منم پیگیری کنه .چون راهم دوره واقعا سخته برام بخوام حضوری برم 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تازه متوجه شدین ؟ از کجا میدونی باید تا ابد بزنه ؟میشه بپرسم چطور متوجه دیابتش شدین من همسرم داشت ول ...

نه نداشته اضافه وزن بزرگترها بارژیم خوب میشن این دیابت کودکان است .یکی دوروزه دل درد و به شدت بی حال بود می‌گفت گرسنمه تشنمه،

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
سلام من رویان رفتم. نه هیچ کدوم از اینا رو انجام ندادم. فقط سن سی سال به بالا ویزیت اول پاپ اسمیر م ...

آهان ،من عکس رنگی داشتم ،پاپ اسمیر هم داشتم 

یکی گفت برای همه مینویسن ترسیدم 

با کدوم‌ دکتر بودی فرزی جون ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
اشکالی نداره خیلی اهمیتی نداره از روی سونو خیلی بهتر دکتر تشخیص میده 

ممنون عزیزم 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام من رویان رفتم. نه هیچ کدوم از اینا رو انجام ندادم. فقط سن سی سال به بالا ویزیت اول پاپ اسمیر م ...

میگفت اونایی که بالای ۳۵ سال هستن اجباریه براشون 

تو‌چند سالته عزیزم؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزیزم خیلی ناراحت شدم که منفی شدی بازم☹️☹️☹️

ممنون بابت همدردیت گلم.انشالله که شما خوشحالمون کنی

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام عزیزم .تو خوبی؟منفی شد گلم

مرسی عزیزم خوبم بدنیستم

خیلی منتظرم خبر مثبت شدنتو بدیا😘

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
آهان ،من عکس رنگی داشتم ،پاپ اسمیر هم داشتم  یکی گفت برای همه مینویسن ترسیدم  با کدوم‌ د ...

دکتر مشایخی

سه بار انتقال دادم اولی با مشایخی، دومی با مصطفایی، سومی محیطی

خداروشکر سومی مثبت شدم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
میگفت اونایی که بالای ۳۵ سال هستن اجباریه براشون  تو‌چند سالته عزیزم؟

فکرنمیکنم من ۳۳ پانکچر شدم