2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048021 بازدید | 684638 پست
سلام دوستان امیدوارم همتون نتیجه تلاشتون را بگیرن.      من 40سالمه و دوتا دختر دبیرس ...

اره عزیزم ب من داده بودن دوستان میگفتن برا اینا که فولیکولارو تنظیم کنه که سایز شون متناسب با هم رشد کنه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
پری جان یعنی آمارش بالاتره ؟؟؟چقدره؟؟ من نمیدونم چرا فکر میکنم لاهوتی بهتره هر چند بچه های اینجا ه ...

استاره من یه گروه عضوم تقریبا ۷۰ نفریم همه مام هستیم 

با مشکلات پیچیده‌و ساده و خلاصه همه جوره هستن 

همشون از علیرضایی خیلی راضی ان و مریض علیرضایی ان  و از ابتدای سال که من عضو شدم تا الان ۲۰ نفرشون با علیرضایی مثبت شدن خیلیا هم دوقلو 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فرتیل سی ام سرگیجه و حالت تهوع میاره؟ قبلا خورده بودم مشکلی نداستم. الان چند روزه شدیدا سرگیجه میگیر ...

من هیچ عارضه خاصی برام نداشت فقط موقع خوردنشون بوی قرص اذیتم میکرد قرصهای دیگه چی میخوری شاید از اونا باشه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
پری جان یعنی آمارش بالاتره ؟؟؟چقدره؟؟ من نمیدونم چرا فکر میکنم لاهوتی بهتره هر چند بچه های اینجا ه ...

ببین لاهوتی هم خیلی عالیه ولی میگن اخلاقش مث علیرضایی نیست نهایتا همه اینا ی متد دارن باید ببینی دلت با کدومه‌و حس بهتری میده بهت من. از همون ویزیت اول خیلی انرژی گرفتم از علیرضایی جوری که اینقد بهم امیدواری داد گریم گرفت 

خانوم ها بکمپلکس خیلی برای بارداری خوبه شماها میخورین ؟

به من دکتر هماتولوژی گفتن که بگیرم و مصرف کنم هنوز نگرفتم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
نمیدونم قشنگم  ذخیره از کجا معلوم میشه؟ ازمایشه؟

بله توی آزمایش با عنوان amh

عزیزم اگه سه میلی باشه عمل نمیخواد فکرکرددم برای شما بزرگتره برای من ۵ میلی هست همون کابرگولین مصرف ...

واقعا ؟ من فکر کردم‌ مال شما ۰/۵ هست 

آره گابرگولین مصرف میکنم پرولاکتینم نرماله الان

اندازه اش چقدر باشه عمل میکنن ؟ ممکنه با دارو هم از بین بره ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
😂😂😂نه بابا این عزیز کرده است میرم سونو غربالگری میگه به دکتر بگو بچه خوابه اذیتش نکنه به زور بیدا ...

😍نمیدونم چرا ذوق کردم

خدا حفظتون کنه برای هم🧿🦋🫂

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم شما ذخیره ت چنده من میخوام النوا بگیرم میگن باید ذخیره ت خیلی پایین باشه🥺

پری جون یعنی النوا برای ذخیره خیلی پایین خوبه ؟ 

ذخیره تو‌ چند بود ؟ یادم رفته ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
واقعا ؟ من فکر کردم‌ مال شما ۰/۵ هست  آره گابرگولین مصرف میکنم پرولاکتینم نرماله الان اندازه ...

بالای یک سانتی متر باشه عمل میخواد از بین نمیره ولی سایزش با دارو ممکن کوچکتر بشه با داروهای ای وی اف هم ممکنه بزرگ بشه ولی دکتر گفت وقتی میکرو ادنوم باشه یعنی زیر یک سانتی متر دیگه بالای یک سانت نمیره من بعد از ای وی اف به ۸ میلی هم رسید که دوباره بعد قطع داروهای ای وی اف و مصرف کابرگولین به همون سایز قبلش برگشت

سلام  اول از همه از ته دلم آروز ميكنم هركس آرزوي مادرشدن داره بهش برسه 

من بعد از ٧ سال انتظار بعد از اينكه سه تا از بهترين دكتراي تهران به من گفتن رحم اجاره اي بايد بگيري واسه خودت انتقال نميديم با اينكه ٧ تا جنين فريز داشتم ولي رحمم به دليل عمل فيبروم و آمبوليزاسيون و سه تا هيستروسكوپي چسبندگي شديد گرفته بود و آندومتر نازك ٥ ميلي كه با دارو هم رشد نميكرد ، اين دكتر آخري كه رفتم پيشش گفت من يك بار فقط واست انتقال ميدم اونم بخاطر اينكه شانستو امتحان كني و انتقال داد و امروز جواب آزمايش بتارو گرفتم ٩٨ بود كه گفتن مثبته😭😭🥹🥹😍😍 واقعا باورم نميشه خدا نظر كرده بهم محتاج دعاهاتونم پنجشنبه باز آز دارم دعا كنيد بتا بره بالا اون مهمه🙏🙏🙏❤️❤️

فرتیل سی ام سرگیجه و حالت تهوع میاره؟ قبلا خورده بودم مشکلی نداستم. الان چند روزه شدیدا سرگیجه میگیر ...

من فرتیل سی ام نتونستم بخورم بشدت سردرد میکردم همون ال ارژنین گرفتم روزی دوتا میخورم

مثلا ی خاطره شخصی بگم 

من ی سونو قبل پانکچر دکتر علیرضایی بهم گفت پولیپ ریز داری فعلا کاریش نداریم تا انتقال 

خلاصه من پانکچر شدم و جنینام تشکیل شد برگشتم اهواز 

همین اهواز هیسترو کردم چون هزینه نداشتم برم مام برا هیسترو بیمارستان امام اهواز با دکتر نیکبخت هیسترو کردم و پولیپ هم خیلی ریز بود واقعا خود دکتر نیکبخت گفت همش نیم میلی بود پولیپت ولی تو سونو علیرضایی دیده بودش 

دیگه رفتم تو سیکل انتقال داروها مو شروع کردم 

و برا روز ده سیکل نوبت و بلیط قطار گرفتم که تنها ی روزه برم و برگردم 

بعد ی روز قبل از مام زنگ زدن که دکتر نیستش تا اخر هفته مشکل شخصی براش پیش اومده و اگه میخوای با پزشک جایگزین ویزیت بشو که دو تا از دکترای خود مام و گذاشته بودن جاش که ویزیتای ضروری رو انجام بدن

خلاصه من رفتم و با یکی از اون دکترا که خبلی هم معروف هست ویزیت شدم تو سیستم نگاه کرد سابقه منو گمونم دید که علیرضایی نوشته مشکوک ب پولیپ 

این شروع کرد ب سونو هیچی هم نمیگفت منم از استرس داشتم میمردم 

یهو درومد گفت اندومترت تعریفی نداره ضخامت پایین سه خطی هم نیس پولیپ هم داری !!!!!! 

من شوکه شده بودم گفتم من همین ماه پیش هیسترو کردم یهو باز شروع کرد ب فشار دادن شکمم ک نه این پولیپه ببین … 

ینی دنیا رو سرم خراب شد 

گفتم حالا چ کنم 

بعد گفت شنبه دوباره بیا سونو ک ببینم چطور شده وضعیتت .!! گفتم ینی چی خب من اگه پولیپ دارم مگه کنسل نیستم 

انگار نمیتونست تشخیص بده اصلا!!!! 

خدا میدونه با قطار بود اومده بودم تخت بالا دراز کشیدم برگشتنی و چقد گریه کردم ن بخاطر پولیپ ب خاطر اینکه گفتمش ینی کنسله انتقالم ؟ گفت دختر خوب مگه نمیخوای مثبت بشی با این اوضاع جواب نمیگیری اندومترت اصلا سه خطی نیست ،.. 

پیام دادم واتساپ علیرضایی بهش گفتم گفت شنبه بیا هستم شنبه میشد ۱۵ سیکلم بعد دوباره رفتم تهران سونو کرد گفت ضخامت ۸.۵ کاملاااا سه خطی و شفافه پاشو اینقد نگرانی بهت نشون بدم قشنگ خطاشو بهم نشون داد گفت پولیپ نیست اصلا !!!! رحمت داره میگه جنینو بده بیاد میخوام مامان شم 

حالا ببین طرز برخورد و تشخیص چقد مهمه !!!! 

و من همون سیکل مثبت شدم خداروشکر  

سلام  اول از همه از ته دلم آروز ميكنم هركس آرزوي مادرشدن داره بهش برسه  من بعد از ٧ سال ا ...

واقعا از ته دلم برات خوشحال شدم باورکنم گریه ام گرفت پیامتو خوندم انشالله که بتات بالا میره و بارداری شیرینی داشته باشی