مثلا ی خاطره شخصی بگم
من ی سونو قبل پانکچر دکتر علیرضایی بهم گفت پولیپ ریز داری فعلا کاریش نداریم تا انتقال
خلاصه من پانکچر شدم و جنینام تشکیل شد برگشتم اهواز
همین اهواز هیسترو کردم چون هزینه نداشتم برم مام برا هیسترو بیمارستان امام اهواز با دکتر نیکبخت هیسترو کردم و پولیپ هم خیلی ریز بود واقعا خود دکتر نیکبخت گفت همش نیم میلی بود پولیپت ولی تو سونو علیرضایی دیده بودش
دیگه رفتم تو سیکل انتقال داروها مو شروع کردم
و برا روز ده سیکل نوبت و بلیط قطار گرفتم که تنها ی روزه برم و برگردم
بعد ی روز قبل از مام زنگ زدن که دکتر نیستش تا اخر هفته مشکل شخصی براش پیش اومده و اگه میخوای با پزشک جایگزین ویزیت بشو که دو تا از دکترای خود مام و گذاشته بودن جاش که ویزیتای ضروری رو انجام بدن
خلاصه من رفتم و با یکی از اون دکترا که خبلی هم معروف هست ویزیت شدم تو سیستم نگاه کرد سابقه منو گمونم دید که علیرضایی نوشته مشکوک ب پولیپ
این شروع کرد ب سونو هیچی هم نمیگفت منم از استرس داشتم میمردم
یهو درومد گفت اندومترت تعریفی نداره ضخامت پایین سه خطی هم نیس پولیپ هم داری !!!!!!
من شوکه شده بودم گفتم من همین ماه پیش هیسترو کردم یهو باز شروع کرد ب فشار دادن شکمم ک نه این پولیپه ببین …
ینی دنیا رو سرم خراب شد
گفتم حالا چ کنم
بعد گفت شنبه دوباره بیا سونو ک ببینم چطور شده وضعیتت .!! گفتم ینی چی خب من اگه پولیپ دارم مگه کنسل نیستم
انگار نمیتونست تشخیص بده اصلا!!!!
خدا میدونه با قطار بود اومده بودم تخت بالا دراز کشیدم برگشتنی و چقد گریه کردم ن بخاطر پولیپ ب خاطر اینکه گفتمش ینی کنسله انتقالم ؟ گفت دختر خوب مگه نمیخوای مثبت بشی با این اوضاع جواب نمیگیری اندومترت اصلا سه خطی نیست ،..
پیام دادم واتساپ علیرضایی بهش گفتم گفت شنبه بیا هستم شنبه میشد ۱۵ سیکلم بعد دوباره رفتم تهران سونو کرد گفت ضخامت ۸.۵ کاملاااا سه خطی و شفافه پاشو اینقد نگرانی بهت نشون بدم قشنگ خطاشو بهم نشون داد گفت پولیپ نیست اصلا !!!! رحمت داره میگه جنینو بده بیاد میخوام مامان شم
حالا ببین طرز برخورد و تشخیص چقد مهمه !!!!
و من همون سیکل مثبت شدم خداروشکر