2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
سلام به مادرهای حال و آینده نزدیک ، اینجا کسی ای یو ای کرده ؟سنم بالاس فرصتی ندارم ب نظرتون امیدی هس ...

سلام عزیزم خوبی ؟ 

ای یو ای برای کسایی هست که اسپرمشون ضعیفه ،شما‌که اسپرمتون ‌مشکل نداره بهتره ای وی اف کنید 

خیلی وقته اقدامید ؟

چون اسپرم خوب باشه ،اگه تخمک رو‌ تقویت کنید طبیعی هم باردار میشید شاید یکم زمان ببره ولی بارداری اتفاق میافته

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم بله من داشتم،چند سال پیش ام آر آی دادم میکرو آدنوم داشتم دارومم هفته ای یک قرص کابرگولی ...

ممنون ‌که‌ جواب دادی گلم 

اندازه آدنوم چند میلی بود ؟ 

بعد از اینکه گابرگولین مصرف کردید بازم رفتید ام آر آی ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام به مادرهای حال و آینده نزدیک ، اینجا کسی ای یو ای کرده ؟سنم بالاس فرصتی ندارم ب نظرتون امیدی هس ...

عزیزم من iui کردم تعداد اسپرم پایین بود و نشد 

برای کسانیکه ذخیرشون پایینه بارداری طبیعی و همچنین iuiجواب میده بشرط اینکه اسپرم اکی باشه 

چون در طبیعی و آی یو آی دوتا و حتی یک تخمک هم باشه کافیه 

چند سالتونه؟. والا آی وی اف می گن رو ذخیره پایین جواب نمیده.  خیلی ها رو دیدم که گفتن کلی دارو ...

چهل و دو 

خدایا تو رو خدا ....گرچه آهو نیستم اما پر از دلتنگیم ضامن چشمان آهوها به دادم میرسی ..
سلام عزیزم خوبی ؟  ای یو ای برای کسایی هست که اسپرمشون ضعیفه ،شما‌که اسپرمتون ‌مشکل نداره بهتر ...

سلام ممنون عزیزم جواب دادین نظر دوست دیگه مون برعکس شماست برای کسانی که اسپرم ضعیفه میگن ای وی اف نمیدونم کدوم درسته 

خدایا تو رو خدا ....گرچه آهو نیستم اما پر از دلتنگیم ضامن چشمان آهوها به دادم میرسی ..
ممنون ‌که‌ جواب دادی گلم  اندازه آدنوم چند میلی بود ؟  بعد از اینکه گابرگولین مصرف کردید ...

خواهش میکنم گلم

اندازه زیر ده بود دقیق یادم نیست ولی دکتر گفت چون میکرو بوده حتما زیر ده بوده

بله عزیزم دادم خداروشکر نرمال بود،همین هفته پیش دادم

فقط پرولاکتینم ۳۵بود بود که باید زیر ۳۰باشه ولی دکتر غدد گفت چون علائم نداری مشکلی نیست برا انتقال

عزیزم من iui کردم تعداد اسپرم پایین بود و نشد  برای کسانیکه ذخیرشون پایینه بارداری طبیعی و همچ ...

ممنونم عزیزم ،فک میکنم برای ای یو ای اگه تعیبن جنسیت مد نظر نباشه احتمال بیشتری جواب بده درسته ؟ 

سلام ممنون عزیزم جواب دادین نظر دوست دیگه مون برعکس شماست برای کسانی که اسپرم ضعیفه میگن ای وی اف نم ...

عزیزم بستگی به شرایط شما داره،اگر با تحریک و دارو تخمک دارید دکتر معمولا یک یا دوبار آ یو آی رو پیشنهاد میده،من خودم به خاطر اسپرم ضعیف دوبار انجام دادم که منفی شدم

ایشالا ولی باید تا ابد انسولین بزنه ازین حالم خرابه‌ای

تازه متوجه شدین ؟ از کجا میدونی باید تا ابد بزنه ؟میشه بپرسم چطور متوجه دیابتش شدین من همسرم داشت ولی با رژیم خوب شد ،اضافه وزن داشتن گل دخترتون ؟

عزیزم بستگی به شرایط شما داره،اگر با تحریک و دارو تخمک دارید دکتر معمولا یک یا دوبار آ یو آی رو پیشن ...

ممنونم گلم ، تهران هستم دکتر خوب پیش کی برم؟

ایشالا ولی باید تا ابد انسولین بزنه ازین حالم خرابه‌ای

درکت میکنم عزیزم مادری برات سخته ببینی بچت اینطور شده 

ولی هیچ کار خدا بی حکمت نیست 

خداروشکر که درمان داره همیشه بدترشم هست دور از جون 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
ممنونم گلم ، تهران هستم دکتر خوب پیش کی برم؟

عزیزم من نمیشناسم چون تهران نیستم ولی خودم مرکز ابن سینا میرم 

شمام بنظر من زودتر برید مرکز ناباروری و پیگیری کنید بهتره،دکتر با توجه به شرایطتون تصمیم میگیره

سلاااااام ددستان معجزه#  ‍ زندگی ۹۷ بیا خبر بده بچه ها خبری ازش دارید

سلام عزیزم اگه منظورت معجزه ۹۷ باشه خداروشکر حال خودش و نی نیش خوبه 😍😍و خیلی کم اینجا سر میزنه خیلی وقته نیومده ولی دیگه چیزی نمونده نی نی ش بدنیا بیاد 😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام خانوما ببخشید باز اومدم با سوال تکراری، من ۵ روز شده که از پریود دومم بعد از پانکچرم میگذره تما ...

من بهتون گفته بودم عزیزم طبیعیه تاخیر توی مریود دوم من ۱۲ روز بعد از تاریخ همیشگیم پریود شدم .ولی حالا اگه امید به بارداری داری که یه بی بی چک بزن ان شاالله که باردار باشی و دلت شاد بشه 😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...