2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048255 بازدید | 684648 پست
عزیزم بهترین راه اینه که سرت گرم کنی مخصوصاباورزش وکلاسایی که دوست داری وقبلادوست داشتی بری ونرفتی ا ...

مرسی از همدردیت عزیزم .انشالله که خدا دل هممون رو شاد کنه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

@جی۲

@جی2  

جی2@

@جی۲

سلام عزیزم

امشب به نیت شما ۷۰ حمد و دعای توسل خوندم و به امام زمان هدیه کردم الهی خیلی زود حاجت روا بشی و نی نی دار بشی

متاسفانه هرکاری کردم تگ نشد

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

💞لطفا برای حاجت دل دوستان مون یک صلوات بفرستید💞

۱_یامنان✔️
۲_ پروانه۲۱✔️
۳_ آستاره ۷۲✔️
۴_ عبدالواحد✔️
۵_ گل_یخ۱۳۷۸ ✔️
۶_ سحربانو۶۸  ✔️
۷_ khanomiman✔️
8_alae✔️
9_ poweroflove❇✔️
 ۱۰_ ماهییا✔️
۱۱_ niloo68✔️
12_ رادیس۱۲✔️
۱۳_ pariii73✔️
14_sara123✔️
✔️15_ hannaneh✔️
16_ کاربر تکراریست✔️
✔️۱۷_ asemaneabii
18_باران۳۱✔️
۱۹_ پشمالووو✔️
✔️20_ Ati7966
✔️21_baharak2017
22_ترسو ۶۸✔️
✔️ ۲۳_mamannazaninandaryan
✔️۲۴_  houra۱۴۰۰
✔️۲۵_elahe_الهه
 ۲۶_زینب ف✔️
۲۷_لیمولیمولیمو✔️
✔️۲۸_mehremah
۲۹_گونشمم✔️
✔️۳۰__sharareh_
✔️۳۱_raha16
۳۲_هدیه۹۹✔️
۳۳_فرزان3228✔️
۳۴_پاپیون_سفید✔️
۳۵_نگار80✔️
✔️۳۶_sssefat
✔️۳۷_ favali
۳۸_ گیسوگلابتونم✔️
✔️۳۹_ farzi99
۴۰_ بررا۹۶✔️

💞لطفا برای حاجت دل دوستان مون یک صلوات بفرستید💞

️۴۱_ داداشممم✔️
42_sarvesahi✔️

۴۳_rose_710✔️

44_haniiijoooon✔️
45_نیره✔️
۴۶_جی۲✔️

۴۷_محلا20

۴۸_صدف_۶۹

۴۹_آسمانیترینم

۵۰_99lili

51_ماهک۱۱5

52_94rima

53_مرجانه ساحل

54_هانیلsآریل

55_زهرااااباااانو

56_نازنینnazi

57_narsis_

58_sseeaa

59_مامان۱رقیه

atefe71h _60

61_atefe9907

۶۲_baran1467

۶۳_فاطیما259 

64_رزیتا22

65_فرشته12345

۶۶_سنجاقک_جون

۶۷_طوطططیا

۶۸_جانان۱۱۱
۶۹_شطرنجی
۷۰_جی۲
۷۱_سروصنوبر
۷۲_blueskys
۷۳_آناشید۹۹
۷۴_نیاز6973
۷۵_هیلا۱۴۰۱
۷۶_7zooozi۸
۷۷_مهساااااام
۷۸_نرگس1393
79_aatrisa5128
80_miragg
81_آرام000
82_atrin_arsen_atrina
۸۳_نازدخت۲
۸۴_saadat
85_zhiyan74
۸۶_Elina53
۸۷_behigoli
۸۸_سمانه_۷۲
۸۹_teyeb
۹۰_گندمک۱۱
۹۱_طلاخانومm
۹۲_مهکام_جان
۹۳_rose_sam
۹۴_فردایی_روشن
۹۵_فطررس
۹۶_لیلوا

اوهوم من شرمندم که مراعات نمیکنم و توضیح میدم از امروز چیزی نگفتم ،  گفتم الکی شمارو هم نارا ...

عزیزم اینطور نگو دشمنت شرمنده باشه عسلم❤️❤️💋 پیام هات رو که خوندم کلی دعا کردم برات آرزو کردم به زودی مثبت بشی من منظورم شما نیست جو کلی یهو بخاطر اتفاقات اینطور شد و اعتراضی ندارم حرفم از سر غصه خوردن برای دوستانم بود🤗❤️

خدا نکنه عزیزم کارت به طلاق بکشه.  متاسفانه منم اوایل از روی ناآگاهی حرف طلاق میزدم و چندین با ...

من واقعا  درخواست طلاق داده بودم یکسال خونه بابام بودم،

خداروشکر که دیگه دست بزن نداره

منم شوهرم در هفته یکی دوبار ناجور کتکم میزد راهی درمانگاه میشدم

نگران جوجو نباش خدا خودش مواظبته منم برات آیت الکرسی میخونم عزیز دلم

کی باید بری سونو؟ اولین سونو رو رفتی؟

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

منم خیلی احساساتیم و متاسفانه نقطع ضعف دادیم دستشون  عزیزم قهر کردنشون واقعا آدمو آزار میده ...

🥲 ماهم قهرمون یک ساعت بود الان داره ۳ روز میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم اینطور نگو دشمنت شرمنده باشه عسلم❤️❤️💋 پیام هات رو که خوندم کلی دعا کردم برات آرزو کردم به زو ...

قربونت خانمی 

ممنون بابت دعای خیرت♥️💋🫀

🥺 احساساتی شدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام خانما وقتتون بخیر من انتقال جنین انجام دادم روز۱۶انتقال تیتر بتام ۵۸.۶۹ ۷۲ساعت ...

عزیزم نباید ازمایشگاهت رو عوض کنی چون اینجوری دکتر نمیتونه روند رشدش رو بسنجه الانم ۴۸ساعت بعد همون ازمایشگاهی که اخرین بار تست دادی دوباره تست بده ان شالله که خیره 

سلام خانما وقتتون بخیر من انتقال جنین انجام دادم روز۱۶انتقال تیتر بتام ۵۸.۶۹ ۷۲ساعت ...

عزیزم چرایه آزمایشگاه دیگه رفتی؟هر48ساعت بایدتست بدی تاسه بارمعمولامیگن انجام بدین بایدهر48ساعت دوبرابربشه یاحداقل1/6برابر،الان 48ساعت یعدازازاون ازمایشیکه توازمایشگاه دوم انجام دادی دوباره تست بده تاروندرشدبتات مشخص بشه،ایشالادوبرابربشه،ممکنه دوقلوبوده یکیش حذف شده

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
آره عزیزم هفته پیش جواب ازمایشم مثبت شد  الان همش نگران جنینم تو شکمم هستم 😭😭😭

نگران نباش عزیزم ، ولی تورو خدا ۳ ماه اول حداقل مراقب باش ، سیستم اعصاب بچه تشکیل میشه و‌رشد میکنه ، خیلی خیلی خیلی مهمه که مادر آروم و شاد باشه . 

ممنون از لطفت عزیزم .انشالله که بارداری راحتی داشته باشی و به سلامتی نی نی ت رو بغل کنی

الهی آمین عزیزم 

ان شاءالله خدا در این ماه های عزیز که پیش رو هست به همه اعضای این تاپیک و خواننده های خاموش و بقیه منتظران مادر شدن، لذت مادر شدن بده به لطف و بخشایندگی و کرمش. الهی آمين یا رب العالمین 

مرسی قربونت برم.میدونم اینبار به این راحتی آروم نمیشم

انشاالله بهترین ها واست اتفاق بیفته عزیزم باید توی این راه قوی باشی خیلی قوی این راه باهمه سختی هاش ادمو بزرگ میکنه صبور میکنه قوی میکنه 

شاید نیاز بوده جایی تو زندگی درس صبر بگیریم و خدا رو شکر که اینجاست و توی جاهای سخت تر زندگی نبوده

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
🥲 ماهم قهرمون یک ساعت بود الان داره ۳ روز میشه

سلام قشنگم، خوبی؟ پیاماتو خوندم خیلی اذیت شدی کاش ی جوری بحث و دعوا رو تموم کنی باهاش صحبت کن بگو شرایطم حساسه الان وقته این کارا نیست ، تو باید روحیت قوی باشه برا انتقال و پر انرژی باشی کوتاه بیا و به خاطر نی نی دعوا رو تموم کن خیلی دلم برا همه تون گرفت و همش دعا میکنم هر چی زودتر دلتون آروم بشه 💚💚💚

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
آره عزیزم هفته پیش جواب ازمایشم مثبت شد  الان همش نگران جنینم تو شکمم هستم 😭😭😭

تو چرا دیگه اخه ی لحظه فکر اون همه آمپول و دارو و بدبختی که کشیدی نیفتادی😡؟تو اگه دور از جون دنیا هم خراب بشه فقط باید نگا کنی و لبخند بزنی به خاطر بچه ت خودت میگی به خاطر یکی دیگه دعوا درست کردی ی لحظه فکر کن اون آدم اصلا ارزششو داره که خم به ابروهات بیاد چه برسه خدای نکرده بچه ت آسیب ببینه واقعا رفتار دیگران ربطی به شوهرت نداره ‌که سرش خالی میکنی یا خودت جوابشون رو بده و باهاشو حل کن مسئله رو یا اگه نتونستی اصلا به روت نیار 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍