2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048228 بازدید | 684647 پست
🥰😍 انشالله خواست خدا هم با خواست دل من یکیه مرسی مهربونم انتقال اولم جنین ۳ روزه انتقال دادم ...

ببین طبق تجربم از ابن سینا خداییی جنین شناسش کارش توپه به نظرم اصلا نگران نباش من با اینکه یه سلول از جنین بر میداشتن ولی جنینم موندو خراب نشد گلم پس نگران نباش

بچه ها ی سوال چرا از همون اول جنین ها رو نمیزارن بلاست شه بعد اون تعدادی که میمونه رو فریز کنن 

اینجوری هم احتمال خروج از فریز بیشتره چون جنین بلاست قویه هم بیخود هزینه فریز اضافی نمیخواد بدین🤔🤔🤔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

4 تا جنین دیگه بیشتر ندارم خیلی میترسم چون برای تخمک کشی هاپیر شدم تا دم مرگ رفتم  اخه درست جو ...

نمیدونم این تصمیمو باید خودت بگیری خدایی ۵ روزه احتماله گرفتنش زیاده ولی اوتم داره توش من تو سه تا انتقالم با اینکه همه ی جنینام ۴روزه بودن جرات ریسک نداشتم راستشو بخوای و با دکترم صحبت کردم همون ۴ روزه انتقال دادم

نمیدونم این تصمیمو باید خودت بگیری خدایی ۵ روزه احتماله گرفتنش زیاده ولی اوتم داره توش من تو سه تا ا ...

منم دیگه ریسک نمیکنم تصمیم دارم همون سه روزه انتقال بدم 

نابود شد این بار با این اتفاق 

میشه یه دونه انتقال داد یا چون توی یک نی هستن نمیشه ؟؟؟

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    
امروز منتظر خبر خوب از آستاره جون و فاطمه favali جان هستیم ان شاالله که دست پر بیان و تایپک و سر زند ...

عزیز دلم خدا از دهنت بشنوه انشالله 😘😘❤

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
منم دیگه ریسک نمیکنم تصمیم دارم همون سه روزه انتقال بدم  نابود شد این بار با این اتفاق  ...

در میارن مگر اینکه خودت بخوایی دوباره برات فریز میکنن البته اگه قابل فریز باشه میگم به جنین شناست بستگی داره ودستگاه هاشون

منم تو این موندم دلیلشو خومیخوایی ۵روزه انتقال بدی همون اول بزار بشه دیگه لعنتی

مرکز ما میگه اگه بیشتر از ۸تا تخمک بکشیم میزاریم جنینا تا بلاست برسن ولی زیر ۸تا تخمک میگه جون احتمال داره هیچ جنینی به بلاست نرسه پس بهتره همون سه روزه فریز کنیم و شانس جنین سه روزه رو امتحان کنیم

اخه من پنج روزه هامم نکرفت اونم دوتا  از دستم رفت    

عزیزم بهشون بگو یه کارایی برات بکنن مثله خراشو اینجور چیزا بدونه اینا وار سیکل نشو خدا کنه این برات برات بگیره بهشون بگو ازمایش ایمنی انعقادی رو شاید اونم برات بنویسه چون من بعد سه تا انتقالم برام نوشت که دیگه خیلی دیر بود

ببین طبق تجربم از ابن سینا خداییی جنین شناسش کارش توپه به نظرم اصلا نگران نباش من با اینکه یه سلول ا ...

🥰🥰🥰

ممنونم

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم بهشون بگو یه کارایی برات بکنن مثله خراشو اینجور چیزا بدونه اینا وار سیکل نشو خدا کنه این برات ...

ممنونم از راهنماییت

متاسفانه پری شدم الان و یه ماه دیگه انتقالم عقب میافته 

یکشنبه دارو ها رو قطع کردم امروز پری شدم ده روز زودتر از موعد

موندم چیکارکنم برم دکتر یا نه 

فکرمیکردم سر موعد پری میشم میرم سونو ببینم دکترم چی میگه 

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    
ان شالله هر چی صلاحته همون بشه برات ولی به زایمان زودرس فکر نکن دور از جونت آدمیزاد به هر چی فکر کنه ...

درسته واقعا 

برم سرگرم همون سیسمونی بشم بگذره زود 😃🥲

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
درسته واقعا  برم سرگرم همون سیسمونی بشم بگذره زود 😃🥲

منم غیر از کالسکه و کریر دخترم که میشه براش استفاده کرد هیچی دیگه ندارم بقیه وسایلام همه دخترونه اس ی چمدون پر لباس نو و نپوشیده دارم که همش دخترونه اس🤣شروع کردم کم کم لباس و وسیله خریدن دیروز براش ی کیف لوازم نوزاد خریدم اخه برا دخترم گلهای ریز صورتی داشت نمیشد استفاده کنم

منم غیر از کالسکه و کریر دخترم که میشه براش استفاده کرد هیچی دیگه ندارم بقیه وسایلام همه دخترونه اس ...

اره دیگه برا بچه  یه رنگ پسرونه انتخاب کننن 😍😍

رنگ کرمی و طوسی قشنگه بعدا خدا ی دخمل داد بهت براش میتونی استفاده کنی 😍 رنگ میانست 

من سفید طوسی میخوام بگیرم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..