2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048186 بازدید | 684647 پست
اخه داداشم ازمن کوچیکتره دیرترم ازمن ازدواج کرد،پشت هم خانومش باردارشد،حالافشاراطرافیانم روم خیلی هس ...

خوب خانواده شرایط شما رو که میدونن نباید فشار روتون بیارن ولی میفهمم منم هرجا میریم میگن چرا بچه نداری و ... ولی دست ما که نیست ‌ان شاالله بزودی زود شما و بقیه منتطرها و درکنارشم من صاحب فرزند میشبم و دلمون شاد میشه و از دست تمامی این دوا ودرمانها و استرسها راحت میشیم 🤲🤲

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون وقت گذاشتی  از بقیه دوستان هم همین طور، باعث شد آروم تر بشم. بی محبت ، خیلی بی مح ...

ان شاالله که آرامش به خانواده وزندگیت برگرده تو بارداری شما حساستر هستین ولی سعی کنین ارامش خودتون رو حفظ کنین الان اولویت نی نی هست که توشکمتون هست 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
الان از آزمایشگاه اومدم دلم تو دلم نیست نمی‌دونم همه مون این حسارو داریم یا نه انگاری منتظر معجزه ی ...

ببخشید عزیزم من حافظم خیلی ضعیف شده مسائل و مشکلاتی که هم پیش میاد،  یادم نمیمونه کدام کاربر تو چه مرحله ای هست. 

برای اولین بار امسال تولد داداشم یادم رفت مامانم بهم گفت. درصورتی که من از چند روز قبل یادم میبود

خداروشکر یک برادر داری باهاش حرف میزنی، من برادرام نمیشه حرف بزنی یا به زنشون میگن یا هم که فعلا درکی از این مسائل ندارند.

من با یک دوستم درد و دل میکردم یک بار بهم گفت مادرشوهرمن به بدجنسی مادرشوهر تو نیست، دیگه بیخیالش شدم باهاش حرف بزنم 

دیگه اینجا میگم 

تو شهر بزرگ پر فامیل و حس غربت و تنهایی دارم

ممنون وقت گذاشتی  از بقیه دوستان هم همین طور، باعث شد آروم تر بشم. بی محبت ، خیلی بی مح ...

اشکال نداره عزیزم دیگه ب خاطر دیگران زندگیتو تلخ نکن میدونم چی میگی دقیقا نمونه یه همچین خانواده بیشوری در نزدیکیمون هستش واقعا تغییر دادنشون غیر ممکنه  

همسرت ته دلش میدونه حق باتوئه ولی خب خانواده اشن دیگه تعصب داره روشون ان شاالله با سه نفره شدن خانواده اوتون الویتش میشه اول شماها

اشکال نداره عزیزم دیگه ب خاطر دیگران زندگیتو تلخ نکن میدونم چی میگی دقیقا نمونه یه همچین خانواده بیش ...

الهی آمین یا رب العالمین 

از همه دوستان ممنون و ان شاءالله از ثواب دعاهای خیرتون برای من، به زندگی خودتون هم برگرده و همه نی نی های سالم و صالح و خوشگل و خوش قدم و خوش روزی داشته باشید. به حق پنج تن آل عبا 

😭😭😭😭😭😭😭 ما بعد از اون دعوای کوچیک مجدد دعوا کردیم دو ساعت بیشتر طول کشید، اصلا کوتاه نمیومدم ...

پانیذ جون منم از دیشب ک دعوا کردیم وضعیت خوبی نداریم

اون بامن قهره جواب حرفامم نمیده 

منم آدمی ام که نمیتونم بی مهری کسی رو تحمل کنم

مخصوصا تو این دوره ای که هستیم 

شما بارداری و شرایطت حساس تر از من 

شوهر منم قبلا افتضاح دست بزن داشت ، دیشب که دعوا میکردیم گفت حیف که دلم بحال خرج هایی که کردم میسوزه وگرنه میدونستم باهات چیکار کنم 

خیلی بهم بر خورد

الان حتی راضی ام بره خونه باباش 😔 دیگه نیاد

متاسفانه من یه بار درخواست طلاق دادم دیگه نمیتونم این کارو بکنم

راضی ام خودش ادامه بده راه طلاق رو

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه ها از وقتی ک جواب آزمایشم منفی شده از خواب و خوراک افتادم 

شبا بیدار میشم دیگه چندین ساعت خوابم نمیبره

اشتهام کور شده 

اصلا روحیم داغون همش دوس دارم خونه باشم و تنها 

نمیدونم چکار کنم ازین وضعیتم اصلا خوشم نمیاد 

دو نفر دیگه هم دعوا کردید، ان شاالله مشکلات تون حل بشه.  چقدر موجود زن بدبخت هست، همیشه باید ک ...

صبح بیدار شدم بهش گفتم صبح بخیر اصلا جوابمو نداد 

بخاطر یه چیز چرت و الکی

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

واقعا این رفتارشون رو اصلا درک نمیکنم .امیدوارم ختم بخیر بشه ولی شما هم خودتون رو خیلی به خاطر همسرت ...

منم طاقت ندارم به همین خاطر دارم اینقد اذیت میشم.

من تمام تلاشمو میکنم یا جواب میده یا نمیده خدا خودش کمکم کنه. مرسی از صحبتات 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
توکل بخدا ان شاالله بهترینها برات رقم میخوره .ما هم خدایی داریم 

سلام گلم خوبی حال و احوالت چطوره

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
صبح بیدار شدم بهش گفتم صبح بخیر اصلا جوابمو نداد  بخاطر یه چیز چرت و الکی

سلام خوبی جونم سلامتی انشاالله که همه چی ختم به خیر میشه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

فرقی نمیکنه در چه حالتی باشی خواب یا بیدار شب است یا روز

بذر امیدنه وقت میشناسه 

نه موقعیت هروقت بکاری مثله لوبیای  سحرامیز

با اولین طلوه افتاب خواستن جوانه میزنه وتا اسمان موفقیت وتوانستن اوج میگرد

هرگز ناامید نباش ناامیدی تیشه ی بی رحمی است به جانو ریشه ی خوشبختیت

پس تا دیر نشده بذر امید را بکار 

و معجزه هایت را درو کن

جملات امید دهنده سعی میکنم برایه بهتر شدن حال روحیه دوستان اینارو بنوسم و شاید کمکی کنم به بهتر شدن دوستان امیدوارم حال دله همتون خوب بشه

ببخشید عزیزم من حافظم خیلی ضعیف شده مسائل و مشکلاتی که هم پیش میاد،  یادم نمیمونه کدام کاربر تو ...

عزیزم 🥺درمان میکنم عیب نداره خودتو خالی کن اینجا برا درد و دل و همفکری و مشورته عیب نداره 

بالاخره زندگی از ناراحت کردن ما خسته میشه