2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048248 بازدید | 684648 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خیره انشالا ایندفعه مثبت میشی و بغل میگیرنش 😍!مشکلت چیه نگار جان

فدات شم مرسی از لطفت

ن من مشکل دارم ن همسرم

ناباروری ناشناخته! متاسفانه

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
دوبار...  بار اول دو جنین منفی شد، بار دوم سه جنین انتقال دادن سه بار آزمایشم مثبت با بتای پای ...

اخ 🫂

نمیدونم چی بگم کاش آدم همون اول منفی بشه

اینجوری شوک خیلی بدی بهش وارد میشه 

من انتقال اولم ک با ۳ تا جنین منفی شد دیگه از سال ۹۸ تا ۴۰۱ دلم رضا نبود دوباره اقدام کنم ضربه شدیدی خوردم☹️ روحی

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

آلائه جان چرا همیشه نصفه شب بیداری ؟؟ از یکماه مونده به انتقال کم کم خوابت را تنظیم کن دیروز تو مطبم ...

اخ لعنت به من که شب دیر میخوابم

دکتر قرص خوابم داده ولی کم اثره خوابم میوفته تو روز 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام عزیزم به من اوابوست داده روزی دوتا با متفورمین روزی دوتا وچون من شاید سه ماهی طول بکشه ا برم بر ...

سلام پروانه جون خوبی ؟ 

میگم پروانه‌کم‌خونی داشته باشیم چه قرصی خوبه بخوریم ؟ اصلا خودمون میتونیم بخوریم یا باید دکتر بنویسه ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
فدات شم مرسی از لطفت ن من مشکل دارم ن همسرم ناباروری ناشناخته! متاسفانه

عزیزم  انشالا زودی باردار میشی و برات میمونه

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

سلام دخترا من از قبل پانچر اینارو میخوردم انقد ازشون اضافه اومده کسی هست که بخواد؟

فقط تاریخ انقضا شو سردر نمیارم اما من ۱۹ مهر پانچر شدم

قبل پانچر مصرف میکردم

از این قرص هم یک بسته نیم مونده

این کپسول ها نصفش مونده شاید برای دوماه باشه

این پودره اینو فولیکه.

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم  انشالا زودی باردار میشی و برات میمونه

سلام نیاز خوبی چخبرا چه کردی با درمان؟

نیاز داروهام هرمونی نیست البته اگه استرادیول جزئش نباشه 

ولی حالم به شدت خرابه

همش دلم گرفته گریه میخواد

ناراحتم نمیتونم از رو تخت بلندبشم

وضعیت الانم رو ببین تو اتاق تاریک تاریکم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

این روزا اصلا حال دلم  خوب نیست 

همش منتظر بودم برم تو سیکل انتقال حالا که رفتم تو سیکل داروهامو شروع کردم کلی نگرانی اومده سراغم دیشب کلی گریه کردم به همسرم گفتم این بچه ای که به زور میخوایم بیاریمش به دنیا خیلی گناه داره ما تکلیف خودمون با این وضعیت مملکت مشخص نیست این بچه اینده میخواد زندگی میخواد خونه میخواد ماشین میخواد همیشه که کوچیک نیست بگیم یه لباس و مای بی بی هست وااای که این فکر ها با تورم این روزها داره منو داغون میکنه

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود