2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048220 بازدید | 684647 پست
نه متاسفانه خط اوله  ولی یه چیزی بگم  من ذخیره تخم دانم سال ۹۷ مقدارش ۱/۵۵ بود . سال ۱۴۰۰ ...

برا منم این اتفاق افتاده

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

سلام دوستان خوبم منم رفتم سیکل انتقال به دکتر پیشنهاد دادم با روش نچرال امتحان کنم آخه دو سری قبل که لانگ بود آندومتر رشد خوبی نداشت اینبار بهم لتروزول داد و دوتا سینال آف که روز هفتم و هشتم زدم فردا قراره برم چک کنم که وضعیت آندومتر رو ببینه خیلی نگرانم که چی میشه اگه اینبار هم رشد نکنه چه کنم😞😞😞😞

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تازه با انصاری پور ابن سینا شروع کردم ، امروز سونو سه بعدی روز ۱۶ سیکل دادم‌ ، نوشته اندومتیوز خف ...

عه چ متفاوت ب منم دکترم گف الان چون رحم پر خونه نمیشه تشخیص داد روز ۱۴ ،۱۵ پریود برم ک کامل پاک شده تا بررسی بشه پولیپ دارم یا نه

نمیدونین با سونو معمولی بررسی می کنن یا چی؟ دکتر گف سونو مخصوص نفهمیدم منطورش چی بود

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دوستان خوبم منم رفتم سیکل انتقال به دکتر پیشنهاد دادم با روش نچرال امتحان کنم آخه دو سری قبل که ...

سلام عزیزم‌ان شاالله همه چی عالی پیش رفته و خوش خبر میای😍 وقتی شیوه درمان ی ذره هم عوض میشه آدم امیدوار تر میشه

سلام عزیزم‌ان شاالله همه چی عالی پیش رفته و خوش خبر میای😍 وقتی شیوه درمان ی ذره هم عوض میشه آدم امی ...

قربونت برم عزیزم. واقعا همینطوره منم امیدوارم اینبار آندومتر رضایت بده 😢 

قربونت برم عزیزم. واقعا همینطوره منم امیدوارم اینبار آندومتر رضایت بده 😢 

ان شاالله ان شاالله😍🤲

عزیزم خدایی دکتر انصاری پور امار مثبتیش بالایه ولی برایه مریض وقت نمیزاره فقط ماما ها هستن خیلیا پیش ...

سلام پروانه جون خوبی؟؟میگم دکتر برات چه مکملایی داده آخه شماهم مثل من پلی کیستیک هستی.

من توسیکل تخمک کشی بودم بهم منوپیور داده بودن رومن جواب نداد سیکلمو کنسل کردن حالا دکتر برام مکمل نوشته اینوزیتول با کلوگوفاژ .خیلی حس بدیه این همه راه بری با ناامیدی برگردی😔

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
خداروشکر .عکس خارجیش رو بعد بفرست ببینیم چطوره هرچند به زور باید گیر بیاریم

سلام عزیزم خوبی؟؟آمپول من منوپیور بود 

متاسفانه رو من جواب نداد سیکلو کنسل کردن حالا گفتن سیکل بعد با سینال باشه

بچه ها چیکار کنم سیکل پانکچرم کنسل کردن آمپول ها رومن جواب نداد.خیلی حالم گرفته😔چقدر دیگه باید بدوم.

اینهمه آمپولو هورمون هیچی به هیچی

حکمتت و شکر خدایا نیم نگاهی هم به ما بنداز

عه چ متفاوت ب منم دکترم گف الان چون رحم پر خونه نمیشه تشخیص داد روز ۱۴ ،۱۵ پریود برم ک کامل پاک شده ...

به نظرم حرف دکترم منطقی بود گفت مثلا روز هفتم که دیگه خون داخل رحم نباشه ، پاک باشه و در عین حال ضخامت هنوز زیاد نباشه . بشه دیواره رحم‌و‌چک کرد . بهم گفت  رحم هر روز از سیکل قاعدگی یه شکلیه دائم بخاطر هورمونها در حال  تغییر هست ، و هر روز از سیکل برای یه تشخیصی تو سونو مناسبه .