2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
الهی شکر عزیزم، چقد خوبه من شماها رو دارم. چشم عزیزم سعی می کنم استرس و تو خودم بیشتر کنترل کنم دو ...

الان که نمیشه😄 دخترم سه ماهشه . اگه خدا بخواد دو سال دیگه که از شیر گرفتمش اونوقت میرم برا بعدی..پنج تا جنین فریز دارم..

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانما من ۲۳ اذر پانکچر شدم تا ۴ روز بعدش قرص مدروکسی داشتم که تموم شدن باید پریود بشم که نمیشم و به شدت سینه هام درد میکنه اعصابمم خیلی افتضاحه چی کار کنم .کیست سینه نگرفته باشم 

قربونت برم خوبم مهمان دارم خانواده شوهرم اومدن چند روزه نیومدم تاپیک 😘اره واسه من تو سونو ها لتروزو ...

پری جون یادم رفت شما انتقال انجام دادی تا حالا؟ منم همیشه با لتروزول دوتا تخمک دارم ، حالا برام جای سوال اینا واسه پانکچر چطور میخوان چند تا تخمک ازم دربیارن😂😂

چند روزس ؟ 

سلام پروانه جان گمونم شما هم دوره چیکا و شوره بودی البته اگه همون پروانه باشی تعین جنسیت هم بودی پسر اگه شما همونه پروانه ای مگه باردار نبودی؟؟؟؟؟؟

و خدای که در این نزدیکیست  ❤️
ان شالله نگران نباش چون شما ی بار باردار شدی احتمال مثبت شدنت خیلی زیاده

الهیییی❤️❤️بهارک جون اولین کسی هستی که این جمله را گفتی ، قربونت برم 😍😍 امروز کلا مودم پایین بود و فقط به یاد اون فرشته بودم😔، امیدوارم کردی عزیزم الهی که همیشه شاد باشی و بخندی و خبرهای خوش بشنوی❤️❤️❤️آمین