2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048014 بازدید | 684638 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم گفتن پریود دومت بیا برام دعا کنین اگه انتقال دادم مثبت شه از الان دل تو دلم نیست

ان شاالله به حرمت بی بی دو عالم فاطمه زهرا که این روزا شهادتشون هست هیچکدوممون از درگاه خدا و در خونه خانم فاطمه زهرا ناامید و دست خالی  برنمیگردیم ،دامن شما و همه منتظرا با اولاد صحیح و سالم و صالح سبز بشه

سحر جان منم ام آر آی دادم ،آدنوم داشتم  شما‌ کی ام‌ آر آی دادین ؟ دکتر گفته چیکارا بکنی ؟ چند ...

سلام عزیزم من دو سال پیش ام ار ای دادم دکتر فقط برام کابرگولین داد گفت اگه توی انتقال اگه خیلی بالا بره برموکریپتین برات شروع میکنم من سالی یکبار بخاطر ای وی اف مکرر که انجام میدم ام ار ای میدم

من گلوکفاژ هم میخورم ببخشید یه هفتس اسهال میشم خیلی بهم فشار میاره قبلا اینجور نبودم الان اینجور شدم ...

منکه هیچ تغییری توی گوارشم ایجاد نشد اینجوری خیلی اذیت میشی که 🥺 میخوایی به دکترت بگو شاید دارو بهت بده بهتر بشی عزیزم

سلام عزیزم من دو سال پیش ام ار ای دادم دکتر فقط برام کابرگولین داد گفت اگه توی انتقال اگه خیلی بالا ...

میگم‌ عزیزم به خاطر اینکه ای وی اف انجام میدی ماهی یکبار آزمایش پرولاکتین میدی یا اگه ای وی اف هم‌ نکنی باز دکتر گفته ماهی یه بار باید ازمایش تکرار بشه 

و اینکه موقع شیردهی که پرولاکتین خود به خود بالا میره به نظرت روی آدنوم‌ هم‌تاثیر میذاره یعنی اگه دوره شیر دهی گابرگولین اینا استفاده نشه آدنوم‌بزرگتر میشه یا رو اون تاثیری نداره ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
آره عزیزم کار درستی میکنی ، اصلا نخور بدون تجویز پزشک  نمی‌دونم اهل کتاب هستی یا نه گندمک جان، ...

نه نمیخورم 

ممنون بابت معرفی کتاب نازدخت جان ❤❤❤

حتما دانلود میکنم میخونم عزیزم 

مرسی عزیزم از انرژی مثبت که بهم میدی امیدوتوکلم بخداست جز خدا کسی رو ندارم ،انشاالله بحق خانم فاطمه زهرا و این روزهای عزیز بزودی به هممون نظر کنه و انتظارمون تموم بشه انشاالله🤲🌹❤

الهی و ربی من لی غیرک
میگم‌ عزیزم به خاطر اینکه ای وی اف انجام میدی ماهی یکبار آزمایش پرولاکتین میدی یا اگه ای وی اف هم‌ ن ...

نه من چون ای وی اف میکنم ماهی یکبار ازمایش میدم الان چند وقت هست مرخصی گرفتم سرکار نمیرم استرس و شبکاری خیلی پرولاکتین منو بالا میبرد برای من روی Tsh هم تاثیر گذاشته بود بالا رفته بود اصلا از اخرای بارداری پرولاکتین بالا میره که دیگه مهم نیست ادنوم بزرگ نمیشه نگران نباش دکتر بمن گفت مهم اینه اول بارداری پرولاکتین کنترل کنیم دیگه بعدش بالا بره مهم نیست چون پرولاکتین بالا مانع لانه گزینی جنین میشه باورت میشه من چهار بار ای وی اف کرده بودم بعدا فهمیدم پرولاکتین بالا دارم یعنی دکتر زنان یه زحمت ازمایش به خودش نداده بود

سلام دوستان امروز ۱۳انتقالمه تاحالا لکه بینی یا خون ریزی نداشتم  امکانش هست پریود نشم و ...

ایشالله که بارداری عزیزم

ولی پریود نشدن دلیل بر بارداری نیست

مثلا  اگه شیاف استفاده  میکنید همون باعث جلوگیری از پری میشه

بعد ۱۶روز شیاف پروژسترون قطع بشه و باردار نباشی معمولا خود به خود پری میشی (من که اینجوری بودم بعد ۲روز پری شدم)

ولی دیدم دوستانی که با وجود شیاف هم پری شدن(تعدادشون کمتره)

فکرهای منفی نکن ایشالله بارداری 😍

آخه نگار جون اول باید سونو کنه ببینه و اینکه هنوز جواب آز ذخیره تخمدانم نیومده گفت طبق همون باید بهت ...

عزیزم😘

میدونم فشار زیاده مخصوصا با داروهایی که میخوریم

ولی خواهشاااا خواهشااااااااا وسط دعوا به همسرت سرکوفت نزدن 

البته خودت آگاه و خانمی  و میدونی استرس بدترین چیز برای همسر شماست و مشکل رو بدتر میکنه

زندگیتون پر از ارامش عزیزم