2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048020 بازدید | 684638 پست
به سلامتی باشه. فندق من کمی کپل تر از هفته اش هست😁.من سه شنبه رفتم، ۴۲۰ گرم بود، البته واسه ۲۲ هفته ...

فندقای من دکتر گفته یکم کوچولو هستن.نگرانم کرده یعنی وزنشون درست میشه 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
بچه ها من میخواستم این ماه اگه رحم مشکلی نداشت انتقال بدم. ولی الان ک نگاه میکردم از ۱۰ دی تا آخر ام ...

بزار برا بعد امتحانات گلم با استرس وبدوبدو های امتحان جور درنمیاد انتقال

فقط ی جلسه برو دکتر تا سونو ودارو وازمایشی لازم باشه بنویسه برات ان شاء الله این ماه تو امتحانات وماه بعد تو انتقال بهترین نتیجه رو بگیری قشنگم😍😍😍🤲🤲🤲

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام  وقتتون بخیر    عزیزان  امروز روز ۱۶م انتقال جنینم بود   جنین دو روز ...

مبارک باشه عزیزم 😍😍

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
فندقای من دکتر گفته یکم کوچولو هستن.نگرانم کرده یعنی وزنشون درست میشه 

جنسیت جوجه ها چیه گونش 😍

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️
جنسیت جوجه ها چیه گونش 😍

یه دختر و یه پسر 😍 

سلام خوبی جونم موند برا روزی که جواب آزمایشاتمو ببرم 

حالا مصرف کن ضرر نداره بعد هم که رفتی ازش بپرس 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ممنون رادیس جون. اینجا خیلی راحت دارو نمیدند، آخرین گزینه دارو هست. پروژسترون رو هنوز تزریق میکنم. و ...

ان شاالله با همون مصرف آسپرین توی ویزیت بعدی همه چیز اوکی شده بود ولی کلا استرس نداشته باش ان شاالله همه چیز بخوبی پیش میره

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
یه دختر و یه پسر 😍 

ای جانم چه عالییییی 🥰🥰🥰ان شاالله صحیح و سلامت بغلشون کنین 🤲🤲

ای جانم چه عالییییی 🥰🥰🥰ان شاالله صحیح و سلامت بغلشون کنین 🤲🤲

ممنون عزیزدلم. قربون مهربونیت. ان شاء الله قسمت شما و همه دوستان تاپیک. 🤲

سلام عزیزم منم سابقه پرولاکتین بالا دارم که mri دادم میکروآدنوم هیپوفیز داشتم برای کنترل پرولاکتین ق ...

سحر جان منم ام آر آی دادم ،آدنوم داشتم 

شما‌ کی ام‌ آر آی دادین ؟

دکتر گفته چیکارا بکنی ؟ چند وقت یه بار میری دکتر عزیزم ؟ فقط گابرگولین‌مصرف میکنی یا داروی دیگه ای هم‌ داده ؟

ببخشید سوالم زیاد شد 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
بچه ها من میخواستم این ماه اگه رحم مشکلی نداشت انتقال بدم. ولی الان ک نگاه میکردم از ۱۰ دی تا آخر ام ...

عزیزم بنظرم اصلا این ماه فکر نکن به انتقال ، هم بخاطر امتحانات و هم بخاطر قوی تر شدن رحم 🌺🌺