2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048078 بازدید | 684642 پست
سلام خوبین دوستان؟ من خیلیییییی حالم بده . امروز رفتم دکتر فشارم ۱۴ بود . دکتر نوشته برم دکتر قلب و ...

چه دکتر بی فکری بوده، شما الان ۱۲ هفته رو رد کردی ریداکت خیلی خطرش بیشتره. برو دکتر قلب، ان شااله با دارو کنترل میشه. چند تا از دوستان من مشکل فشار بالا بارداری داشتند ولی خدا رو شکر با دارو کنترل شد.

خواهر خودم هم البته یه قلو باردار بود ولی کل بارداری فشارش از ۱۶ پایین تر نیومد با دارو کنترل کردند و تا ۳۴ هفته رسوندنش. خدا رو شکر پسرش سالم به دنیا امد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه دکتر بی فکری بوده، شما الان ۱۲ هفته رو رد کردی ریداکت خیلی خطرش بیشتره. برو دکتر قلب، ان شااله با ...

خدا رو شکر برای خواهرت عزیزم اصلا حالم خوب شد اینو که گفتی ایشالا برای منم همینطور باشه😍😍

عزیزم ساروگیتم هفته سیزدهم یهویی مثل روزای پریودی براش خون اومد بدون هیچ علتی. رفت دکتر بهش آمپول پر ...

مرسی گلم به دکترم گفتم گفت یک امپول بزن فعلا قطع نشد بیا سنو

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️
منم هیسترو شدم ۲۴آبان،حالا انتقالم میفته دی ماه،بنظرتون اثرش کم نمیشه؟کلا خراش تا چند وقت تاثیرش میم ...

عزیزم یک ماه قبل انتقال خراش میدن 

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️
بیشتر هم میترسم مصرف نکنم و دکتر بعدا بازخواستم کنه

شب یلدات مبااارک عزیزم😍😍قربونت برم  مگه دوباره نپرسیدی از دکتر و گف ک بخوری؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
شب یلدات مبااارک عزیزم😍😍قربونت برم  مگه دوباره نپرسیدی از دکتر و گف ک بخوری؟

ممنون عزیزم ممنون جونم توخوبی شب یلدای تو هم مبارک چرا پرسیدم اما نمیدونم تو نت میگردم برا قبل انتقال ننوشته دو دل میشم دوستای گلمم خسته کردم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ممنون عزیزم ممنون جونم توخوبی شب یلدای تو هم مبارک چرا پرسیدم اما نمیدونم تو نت میگردم برا قبل انتقا ...

قربونت برم. نتو ول کن. وقتی دو بار پرسیدی با خیال راحت بخور. ان شاالله ک خیره

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
توکل بخدا یه چی بگم نخندی میگم متفورمین داره بعداً بدنم عادت نکنه خخخخ

عزیزم😁

من که الان یکساله دارم میخورم متفورمین

بنظرم زیاد سخت نگیریم،همین استرس اینکه هی فکر کنیم چی میشه چی نمیشه بنظرم بدتره 

منم همین برام سوال شد ولی از بس دکتر سرش شلوغ بود و بی خیال بود وسط حرف من یه مریض دیگه رو ویزیت کرد ...

عزیزم نمی خوام بترسونکت ولی فشار بالا یکی از علائم مسمومیت بارداریه و خیلی ربطی به تغذیه نداره و با تغذیه هم پایین نمیاد فقط و فقط سریع پیگیری کن که اگه خدایی نکرده برات مشکلی پیش نیاد حتی شده همین فردا دکتر دیگه برو بست بشین بگو همین امروز ویزیت شم 

عزیزم من سیکلم شانگهای بود ینی تو یه ماه دوبار پانکچر داشتم.  تو اولی ۷ تا فولیکول داشتم ک ۶ تا ...

خیلیم خوب 

ی کم توضیح میدین سیکل شانگهای چجوری بودش و تو مرحله اول چندم پریود تخمک کشی داشتی و مرحله دوم چندم پریود بودش و کلا داروهات چیا بودش ظ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام گلم،منم دقیقا مثل شمام اما الان یکساله دارومو قطع کردم چون نرمال شده بود،مردادم انتقال دادم که ...

مگه شهر خودتون دکتر غدد نداره چون با استرادیول پرولاکتین بالا میره من قبل انتقال نرمال بود بعد انتقال پرولاکتینم به ۲۰۰۰ رسید بخاطر همین قبل انتقال چک میکنم بعد از انتقال هم روز ششم چک میکنم با دکتر غدد هماهنگ میکنم

آزمایش هفته ۱۰ دادم گفت همه چیز نرماله اون موقع فشارم ۱۱ بود

معمولا فشار که بالا بره ازمایش ادرار چک میکنن اگه دفع پروتیین نداشته باشی مشکل نداره ولی اگه دفع پروتیین داشته باشی اقداماتش فرق میکنه