2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048077 بازدید | 684641 پست

سلام خوبین دوستان؟ من خیلیییییی حالم بده . امروز رفتم دکتر فشارم ۱۴ بود . دکتر نوشته برم دکتر قلب و عروق . بعد گفت بهتره یکی از جنین ها رو از بین ببریم احتمال زایمان زود رس وجود داره. یعنی چی اخه؟ اگه یکیشو از بین ببرن فشارم میاد پایین مگه؟  حتی نگفت شاید دکتر قلب بتونه کنترل کنه فشارمو.  اصلا نمیدونم باید چیکار کنم؟😭😭😭 بچه ها کسی این شرایطو نداشته؟

سلام خوبین دوستان؟ من خیلیییییی حالم بده . امروز رفتم دکتر فشارم ۱۴ بود . دکتر نوشته برم دکتر قلب و ...

عزیزم من اطلاعی ندارم دراین مورد،چرابایه دکتردیگه هم مشورت نمیکنی؟به حرف یه دکتراکتفانکن بنظرمن،شایدقرص فشاربدن فشارت تحت کنترل باشه،استرس خودش سمه فشارتوبالامیبره بیشتر،سعی کن ارامشوحفظ کنی البته تواین شرایط سخته واقعاامابخاطرنی نیاسعی کن آروم باشی،دکترقلب خوب پیداکن زودترویزیت شوایشالاکه تحت کنترل بشه فشارت وشراطیت عادی بشه🙏🙏

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خداروشکر نی نی هم خوبه میگن دل به دل راه داره می خواستم پیام بدم ببینم سرماخوردگی ات خوب ...

من امروز از ۴صبح دارم بالا میارم تا همین الان اخر به لکه بینی افتادم 😭😭

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️
دوستان من دیروز مجدد رفتم سونو گرافی تخصصی.  دیروز دکتر بهم گفت فندقم شرایطش خوبه ولی خونرسانی ...

باران جان عزیزم ان شاء الله که مشکلی برای فندقت پیش نمیاد و به موقع و بسلامت اونو تو بغلت می گیری می دونم که هر کاری کنیم این استرس لعنتی دست از سرمون برنمی داره ولی به این فکر کن وقتی که فکرش نمی کردی و شاید ناامید هم بودی خدا معجزه اش رو بهت نشون داد مطمئن باش خدایی که بهت داده خودش هم نگهدارشه پس خودت و فندقت رو بسپار به خودش. 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
بچه ها ببخشید نمیخوام ناراحتتون کنم ولی خیلی داغونم ، مدام به یاد شب یلدای پارسالم که کوچولوم گوشه س ...

عزیزم منم حال شما رو دارم پارسال این موقع منم در حال سقط بودم خدا به هممون کمک کنه یلدای سال اینده دست پر باشیم

تو همین سیکلی ک قبلش استرادیول داشتی کلا چند تا تخمک ازت کشیدن ؟

عزیزم من سیکلم شانگهای بود ینی تو یه ماه دوبار پانکچر داشتم.  تو اولی ۷ تا فولیکول داشتم ک ۶ تا تخمک کشیدن و ۴ تا جنین شد

تو دومی هم ۶ تا فولیکول داشتم که ۴ تا تخمک کشیدن و دو تا جنین شد.

در کل از ۱۰ تا تخمکی ک کشیدن ۶ تا جنین تشکیل شد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من امروز از ۴صبح دارم بالا میارم تا همین الان اخر به لکه بینی افتادم 😭😭

شما حالت تهوع ات خیلی شدیده چرا با دکترت صحبت نمی کنی

یا مادربزرگ ها راه حل هایی دارند.

شادی صدام کنید
سلام خوبین دوستان؟ من خیلیییییی حالم بده . امروز رفتم دکتر فشارم ۱۴ بود . دکتر نوشته برم دکتر قلب و ...

لیمو لیمو جان من اصلا اطلاعاتی ندارم که بتونم کمک ات کنم فقط می دونم با چندتا دکتر مشورت کن

شادی صدام کنید
بچه ها ببخشید نمیخوام ناراحتتون کنم ولی خیلی داغونم ، مدام به یاد شب یلدای پارسالم که کوچولوم گوشه س ...

برات صلوات فرستادم عزیزم

حتما سال بعد با بچه تو بغل ات می ری شک نکن.

دنیا پر از معجزه خدااست.ما هم به زودی معجزه هامون بغل می کنیم صحیح وسلامت

شادی صدام کنید

@لیمولیمولیمو   کجایی؟من تو همین نی سایت سرچ کردم کلی خوراکی نوشته بودند برای پایین اومدن فشار خون

سرچ کن بخور فشارت بیاد پایین 

خانم ها گفته بودند سیر رنده کن تو ماست

آبلیمو

رب انار

کدو

خیلی چیزا گفته بودند.سرچ کن ها به حرف من نخوری

شادی صدام کنید
شما حالت تهوع ات خیلی شدیده چرا با دکترت صحبت نمی کنی یا مادربزرگ ها راه حل هایی دارند.

دکترم گفت باید بری دکتر داخلی الان می ترسم بچه چیزیش نشده باشه لکه بینی امد قطع شد 

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️
دکترم گفت باید بری دکتر داخلی الان می ترسم بچه چیزیش نشده باشه لکه بینی امد قطع شد 

عزیزم ساروگیتم هفته سیزدهم یهویی مثل روزای پریودی براش خون اومد بدون هیچ علتی. رفت دکتر بهش آمپول پروژسترون دادن دوتا امپول تو یه سرنگ زد. خدا رو شکر خوب شد و هیچ مشکلی هم بوجود نیومد معمولا لکه بینی تو ای وی اف زیاده. فقط حتما به دکترت مراجعه کن 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌