2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048077 بازدید | 684642 پست
پس بمن هم بخاطر همین داد آلائه جون، ایشالله خیره.  واقعیتش من نمی‌دونم چرا نمیتونم با خودم کنا ...

میفهمم .منم دوبار طبیعی ک خارج رحمی شد و بعدش همه دکترا گفتن آی وی اف ولی من مقاومت کردم. خیلی گارد گرفته بودم اولش. هی ازین دکتر ب اون دکتر.

ولی خیییلی پشیمون شدم بعدا ک کاش همون موقع حرفشونو گوش می کردم.

خیلی زمان از دست دادم الکی تو مطب دکترا.

ان شاالله برا شمام بهترینا پیش میاد😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نفهمیدم دکتر اصلا اینو نگفت کاش شما رو زودتر میشناختم . تو سیکل تخمک کشی هم استرادیول خوردین ؟

اره واقعا بچه های اینجا مث خواهرن برا هم😍❤️

نه تو خود سیکل نداشتم فقط ده روز قبل پریودو داشتم.

اون موقع یادمه ک ب دکتر گفتم اگه استرادیول رو برا ضخامت میدید بدن من ب استرومارین بهتر جواب میده فقط گف نه این برا ضخامت نیس الان. بعد یکی از بچه های اینجا گفتش ک برا یکدست شدن سایز فولیکول هاست. منم اثرش رو دیدم این دفعه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب خداروشکر که چیزی نیست، والا من از این مورد خبری ندارم..

منم بااینکه تجربه دوممه اطلاع چندانی ندارم🥲

فقط میدونم هرچی میخوام آروم باشم بازم نگرانم

قلبن مطمئنم خدا ناامیدم نمیکنه انگار بهم الهام شده اینسری دیگه مادر میشم

ولی نمیدونم این استرس چرا رهام نمیکنه باز خدارو صد هزار مرتبه شکر سرم گرمه فقط واسه خواب میام خونه حتی وقت ندارم غذا درست کنم یا ب کارای خونه برسم

بااین حال..

برام دعا کن عزیزم 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

اره واقعا بچه های اینجا مث خواهرن برا هم😍❤️ نه تو خود سیکل نداشتم فقط ده روز قبل پریودو داشتم. او ...

عریزم به من روز سوم پریودی داد گفت ۳ دی بیا

بنظرت واسه  چیم داده؟ پی سی یو هستم

استرادیول

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

اره واقعا بچه های اینجا مث خواهرن برا هم😍❤️ نه تو خود سیکل نداشتم فقط ده روز قبل پریودو داشتم. او ...

هواسم نبود بگم پانچر شدم قراره این ماه اگه آکی باشم انتقال بده واسم

۱۲ تا جنین دارم

۱۰ تا گرید آ

۲ تا ب

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم بیا کانال علیرضایی سوالت رو بپرس چون اگه خدایی نکرده زبونم لال منفی بشه فکر میکنی واسه این کار ...

مرسی عزیزم‌. ممنون . آره درست میگی ‌. اگه زحمتی نیست برام لیتکشو میفرستی

خدای من خدای معجزه هاست . 
عریزم به من روز سوم پریودی داد گفت ۳ دی بیا بنظرت واسه  چیم داده؟ پی سی یو هستم استرادیول

سلام عزیزم. سیکل انتقالو میخواین شروع کنین؟ تو سیکل انتقال برا ضخامت اندومتر میدن استرادیول رو.

ان شاالله همه چی عالی پیش میره😍

هواسم نبود بگم پانچر شدم قراره این ماه اگه آکی باشم انتقال بده واسم ۱۲ تا جنین دارم ۱۰ تا گرید آ ...

خیییلیم عالی. اره برا افزایش ضخامت اندومتره.

ان شاالله با همین انتقال مامان بشی😍

کسی بوده قبل انتقال داشته باشه پودر اینوفولیک ⛔⛔⛔⛔⛔⛔😅😅😅😅

به من هم داده گفت یا اینوفولیک بخور یا فمی بست

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
مهتاب عزیزم این اراده و ایمان قویی که داری برا منم بخواه اینقد که دلت پاکه  برات از دستم همین ...

عزیز دلم

پناه بر خدا

به خدا که من لایق مهربونی های شما و بقیه دوستان که  پیام تشکر و دعا برام میگذارن نیستم. 

من هم قبلا یه گوشه از انتظار و سختی های شماها رو چشیدم و برای همین حس و حالتون، تنهایی و جایی نرفتن هاتون، درد دلهاتون، شب بیداری و بغض هاتون، خسته شدن هاتون، دوباره با امید شروع کردن هاتون برام قابل لمسه...

منم خیلی جاها قاطی کردم ، کم اوردم...  به خدا گفتم پس چرا دستمو نمیگیری... اگر قراره به جایی نرسم چرا به حال خودم رهام نمیکنی... چرا باز بهت امید دارم ... چرا هربار که شکست میخورم باز بهم توان میدی... باز بلند میشم باز شروع میکنم ...

تا وقتی از ته ته دلم به این حقیقت نرسیدم که فقط و فقط خودش باید بخواد و بس ... کارم درست نشد. و البته در کنارش تلاش و توسل 

توسل به امام زمان خیلی کارسازه

زندگیتون عوض میشه

حتما امتحان کنین 

ضرر نمی کنین

من که روسیاهم اما برای تو و برای همه دوستای منتظر معجزه هایی ناب از دعای امام زمان خواستارم که آقا کریم هست و از خاندان کرام...

و هیچ  دستی از در خانه اش خالی بر نمیگرده

ان شاء الله...

این مرحله هم یه مرحله از زندگیه که مثل تحصیل و ازدواج و ... بالاخره تموم میشه... امتحان سختیه... مهم اینه کم نیاری 

با توکل و تلاش و توسل مادر شدن همه منتظرها، شدنیه... ان شاء الله

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
اینو می‌دونم خواهری اما پودر و برام چرا تجویز کرده این پودر برا تنبلی تخمدان هستش و برا قبل انتقال م ...

به منم داده گفت عملکرد تخمدان بهتر میکنه و شانستو بالاتر میبره

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
نیاز جون دیگه فولیک اسید نمیخوری وقتی اینو فولیکو استفاده کنی ؟ 

عزیزم من به علت حجم زیاد داروها و واینکه معدم واقعا نمیکشه نمیخورم دیگه اسید فولیکو اخه تو همین دارو هم اسید فولیک داره