2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048151 بازدید | 684646 پست

سلام

بچه ها من از روز سوم پریودم دارم روزی سه تا استرادیول خارجی میخورم

امروز روز ۱۳ پریودم هست متاسفانه خونریزی کم دارم زیر دلمم درد می کنه انقدر گریه کردم که بی حال شدم

به نظرتون چیکار کنم؟

یعنی انتقالم کنسل می شه؟

خدایا شکرت...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو سیکل پانکچر ب غیر از آمپول ها دیگه چ دارویی خوردین ؟ برا یکدست شدن فولیکول ها ک همشون با هم رشد ...

من تازه شروع کردم ، انشالله سونو که برم و همه چی اکی باشه داروها رو‌شروع میکنه واسه پانکچر

برا من برا یک دست شدن فولیکولا از روز ۲۰ پریود ۱۰ روز روزی دو تا استرادیول گفته بودن. قبل اون همیشه ...

پس بمن هم بخاطر همین داد آلائه جون، ایشالله خیره. 

واقعیتش من نمی‌دونم چرا نمیتونم با خودم کنار بیام برای ivf 

همش ته دلمه که چون دفعه پیش طبیعی شدم باز طبیعی میشم ولی خب دکتر با این حرفم فقط پوزخند زد 😬🤣🤣 اصلا یه جوری ام آلائه جون نمی‌دونم شاید می ترسم 

ببخشید من دیر جواب میدم عزیزم  ممنون که باهام صحبت کردی فهمیدم که فقط من نیستم  فکر نمیک ...

خیلی ممنون عزیزدلم ، واقعا همینطوره ، گاهی هیچ گوش شنوایی نیست انگار، متاسفانه فرصت راز و‌نیاز پیدا نمیکنم ولی چشم ، از فردا سعی میکنم حتما اینکارو انجام بدم با صدای بلند🌺🌺 ممنونم بخاطر دعاهای زیبات ، روز پرکاری داشتم واقعا خستگیم‌در رفت 🙏🙏❤️❤️❤️❤️ ایشالله که همیشه شاد و سلامت و با روحیه خیلی بالا باشی عزیزدلم💋💋❤️❤️❤️❤️

ساروگیتم از ساعت 4 رفته سونو هنوز نوبتش نشده. اینقدر استرس دارم. 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
به منم قبل انتقال داده گفت حتما مصرف کنم

سلام عزیزم خوبی رفتم قبل خرید باز پرسیدم گفت مکمل هستش برا ضخامت هم خوبه ممنون از راهنماییت گلم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام فاطمه جون خوبی ؟ فاطمه تو دکتر اکبر علی عسگرزاده میشناسی ؟ متخصص غدد هستش ، میدونی آدرس مطبش کج ...

سلام عزیزم خوبی ن نمیشناسم میخوای تو نت بزنم راستی دکتر بهاورنیا مگه نرفتی 

عزیزم دکتر منادی دقیق هستش برا اورولوژی ؟؟

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

چقدر زیاد

من دقیقا چون قبل سونوها استرس دارم همیشه برای صبح نوبت می گیرم چون بعدازظهر مطب ها وسونو ها خیلی شلوغه

الان برای انومالی ۹ صبح وقت گرفتم.

شادی صدام کنید
سلام فاطمه جون خوبی ؟ فاطمه تو دکتر اکبر علی عسگرزاده میشناسی ؟ متخصص غدد هستش ، میدونی آدرس مطبش کج ...

عزیزم دو تا آدرس داد نت اما فکر کنم ادرس جدیدش این باشه

تبریز خیابان آزادی روبروی پمپ بنزین مارالان ساختمان آتیه 

شماره تلفن ۰۴۱۳۳۳۷۳۶۷۳

عزیزم خیلی رضایتمندی بالایی داره وسوسه م نکن شنبه از بهاورنیا وقت گرفته بودم برم پیش این😂😂

سلام عزیزم ایشون کی هستن مگه تو سایت نیستن

چقدر زیاد من دقیقا چون قبل سونوها استرس دارم همیشه برای صبح نوبت می گیرم چون بعدازظهر مطب ها وسونو ...

آره واقعا صبح خیلی بهتره. من خودمم صبح ترجیح میدم ولی ساروگیتم بچه اش کوچیکه میگه صبح نمی تونم برم. تازه من ماه قبل براش نوبت گرفته بودم 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
سلام عزیزم ایشون کی هستن مگه تو سایت نیستن

نه عزیزم.