2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048185 بازدید | 684647 پست
سلام عزیزم دکتر فروتن برای منم داده گفت هم اسید فولیک داره هم عملکرد تخمدان بهتر میکنه روزی دو تا

اخه قبل انتقال 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزدللللللم❤️❤️ میفهمم کاملا ، منم بعد از ازدواج استرس‌هام خیلی زیاد شد بویژه که جالبه خیلی‌ها ...

ببخشید من دیر جواب میدم عزیزم 

ممنون که باهام صحبت کردی فهمیدم که فقط من نیستم 

فکر نمیکردم تو این گروه کسی مشکلی داشته باشه.

با خدا حرف بزن، وقتی با خدا حرف بزنی میبینی خدا ارومت میکنه و کمک.

یکبار نزدیک ۱۲ ساعت فقط گریه کردم بخاطر یک کاریشون که بهم زهر زده بودند خوش نباشم، و اثرش تا چندین ماه روم بود پیش امام رضا گله کردم و اول هم به خدا گفتم.

عزیزم ان شاءالله به خوبی سیکلت پی بره و برات بهترین پیش بیاد و فرزندان سالم و صالح و خوشگل و خوش روزی و بهتر از تصورت و بهتر از دعاهات خدا بهت بده و زندگیت با همسرتو برات شیرین تر کنند و مهر و محبت خودت و شوهرت نسبت به هم بیشتر بشه. آمین یا رب العالمین 

بابت دعاهای قشنگت ممنون ، 🥰💞💞💞💞💞💞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزدللللللم❤️❤️ میفهمم کاملا ، منم بعد از ازدواج استرس‌هام خیلی زیاد شد بویژه که جالبه خیلی‌ها ...

برای ازدست دادن بچت حرفی که بتونه قلبتو آرام و تسکین بده نمیدونم چی هست که بگم. 

ان شاءالله برای مامانش دعا کنه و خدا صبرتو بیشتر کنه.

ان شاءالله بهترین ها برات پیش بیاد و همیشه از درون شادی قلبی داشته باشی.

خانما سلام امیدوارم خوب باشید من امروزروز ۹ انتقالمه روحیمو باختم همش دارم گریه میکنم درد امپول ...

عزیزم توکل کن به خدا و دعا بخون 

ان شاءالله جواب آزمایشت مثبت و خبر خوش میدی .

منم از روز اول انتقالم تا الان برای سلامتی نی نی سوره حشر وزیارت عاشورا می خوندم بعضی روزها که مشغول ...

عزیزم چقدر عالی 

اشکالی نداره ، برای دعا خوانون نباید زن باردار به خودش فار بیاره و یا اگر نخوند خییییییلی ناراحت باشه چون خود ناراحتی و استرس نخواندن روی بچه اثر میذاره، خدا خیلی مهربانتر از چیزی هست که ما فکر میکنیم.

ان شاءالله جواب تستت مثبت و فرزندان و سالم و صالح و بهتر و از تصورت و خوشگل و خوش روزی بدنیا میاری و تو بغلت وقتی گرفتی همه سختی هایی که کشیدی فراموش کنی. 

خانما دکتر متین به جز انومالی اکوی قلب جنین هم گفته انجام بدم شما هم انجام دادید؟معمولا انجام میدن

دکتر منم اکوی قلب جنین نوشته بود ساروگیتم هفته 20 انجام داد. نگران نباش. چیزی نیست فقط برای اطمینان بیشتره. 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
ببخشید دیر جواب میدم  من با توجه به شرایطی که برام پیش اومد و فشار روانی زیاد و ... و استرس زی ...

اره احتمالا حدست درسته عزیزم 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
ای جونم ممنون که نگرانیمو رفع کردی پریودیات نامنظم بود واس شما هم

من پارسال که پانکچر کردم نامنظم شد

یه جورایی دوره هام خیلی طولانی شده بود

با اینوفولیک خیلی بهتر شدم

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

خانم هایی ک تخمک کشی انجام دادین و تجربه آمپول های آی وی اف دارین ب نظرتون کدوم آمپول ها از همشون به ...

من ذخیرم۱ هست 

نمیدونم کمه یا زیاد

ولی به من سینال اف دادن و هاش ام جی

بار اول شد ۳۰تا فولیکول و ۶ تا تخمک و درنهایت ۲تا جنین

بار دوم شد ۲۲ تا فولیکول و ۱۲ تا تخمک و ۸تا جنین

دز دو دفعه فرق داشت

سینال افام ازین پن قلمی ها بود

من ذخیرم۱ هست  نمیدونم کمه یا زیاد ولی به من سینال اف دادن و هاش ام جی بار اول شد ۳۰تا فولیک ...

باردوم چی زدی امپول.  دکترت کیه مرکزت

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
من ذخیرم۱ هست  نمیدونم کمه یا زیاد ولی به من سینال اف دادن و هاش ام جی بار اول شد ۳۰تا فولیک ...

زیادم نیست ولی چجوری بیست تا فولیکول داشتی عجیبه.  تنبلی که نداری 

ذخیره و عزیزم دکتر قبل از پانکچر تو سونو فقط گفت کمه هشت جا جنین شد الان هم آخرین جنین و می‌خوام انت ...

سلام فاطمه جون خوبی ؟ فاطمه تو دکتر اکبر علی عسگرزاده میشناسی ؟ متخصص غدد هستش ، میدونی آدرس مطبش کجاست ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
باردوم چی زدی امپول.  دکترت کیه مرکزت

همونا رو زدم

مرکز بهشتی اصفهان

بار اول دکتر تمیمی

بار دوم دکتر نقشینه