2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048232 بازدید | 684647 پست
عزیزم دوستمون گفت خود علوم پزشکی وام میده نه مراکز  فکر کنم باید زنگ بزنی به علوم پزشکیه رشت ب ...

نه خواهری گفت ازمرکزتحت درمان نامه بگیربرای علوم پزشکی ببر،بعداون بانکومیگه کدوم بانک بری

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
نه خواهری گفت ازمرکزتحت درمان نامه بگیربرای علوم پزشکی ببر،بعداون بانکومیگه کدوم بانک بری

خوب مرکز نامه وام نمیخواد بده که باید ی معرفی نامه بهت بده که فقط توش نوشته باشه شما تحت درمان ناباروری هستی همین 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاالله خیره عزیزم ممنون از دلگرمیت راستی آزمایشات من برا سال ۹۹ بوده دکتر هم نگفته دوباره برم یا ن ...

قربونت 🥰 اینسری ویزیت شدی از دکترت بپرس ببین چیزی نیاز هست که انجام بدی یا نه .. سه ماهی هست نیومده احتمالا سرش خیلی شلوغه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
بچه ها من پنج شنبه آنومالی دارم اصلا شبا خوابم نمیبره دارم مثل دیونه ها میشم مدام سردردم بس که ذهنم ...

نگران نباش عزیزم ان شاالله همه چیز خوب هستش راستی جنسیت نی نی مشخص شد یا تو انو مالی مشخص میشه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
نگران نباش عزیزم ان شاالله همه چیز خوب هستش راستی جنسیت نی نی مشخص شد یا تو ان مالی مشخص میشه 

انومالی میگن اینجا 

من از ان تی دیگه سونو نرفتم فقط میزفتم ماما ضربان قلبش رو چک میکرد

سلام چرا با علیرضایی ادامه نمیدی؟

به سلامتی خوندم که مرکز و دکترتون رو بلاخره انتخاب کردین ان شاالله همه چیز براتون خوب پیش بره 🤲🤲

انومالی میگن اینجا  من از ان تی دیگه سونو نرفتم فقط میزفتم ماما ضربان قلبش رو چک میکرد

ان شاالله که اولا صحیح و سلامت باشه 🥰🥰 و بعدش همون جنسیتی باشه که خودتون دوست دارین 

انومالی میگن اینجا  من از ان تی دیگه سونو نرفتم فقط میزفتم ماما ضربان قلبش رو چک میکرد

من حس میکنم دختر باشه 🥰🥰

ان شاالله که اولا صحیح و سلامت باشه 🥰🥰 و بعدش همون جنسیتی باشه که خودتون دوست دارین 

باورت میشه اصلا برام جنسیت فرقی نداره حتی ی بار از همسرم پرسیدم ناراحت شد گفت این چه سوالیه مگه بچه دختر و پسر داره هردو هدیه خدان 

فقط برا دخترم فرق داره 🤣🤣🤣میگه خواهر میخوام 

بچه ها من پنج شنبه آنومالی دارم اصلا شبا خوابم نمیبره دارم مثل دیونه ها میشم مدام سردردم بس که ذهنم ...

الهی ان شاالله همه چی عالیه. اذیت نکن خودتو قربوونت برم. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من حس میکنم دختر باشه 🥰🥰

خودمم حسم میگه دختره کلا بچه های آی وی افی بیشتردخترن 

اماری که تو ی مقاله خوندم نوشته بود شرایط آزمایشگاهی محیط رو برا جنین دختر مهیاتر میکنه برا همین نزدیک به ۷۰ درصد ای وی افی ها دخترن 

خدا نکنه عزیزم🥰🥰ان شالله به زودی زود اسن استرس ها قسمت خودت بشه

ان شاالله😅

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
باورت میشه اصلا برام جنسیت فرقی نداره حتی ی بار از همسرم پرسیدم ناراحت شد گفت این چه سوالیه مگه بچه ...

ای جانممم 🥰🥰 واقعا هم هر دوتاش هدیه خدا هستن و واقعا فرقی ندارن مهم سلامت بودنشون هست ..الهی عزیزممم🥰🥰 خواهر میخواد اتفاقا هر دوتا یه جنس باشن برای همدیگه بهترم هست و احساس تنهایی نمیکنن .🥰🥰