2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048148 بازدید | 684646 پست
الهی قربووونت برم اگه تاثیرات منفی داشت ک انجامش نمیدادن. اصلا ب این چیا منفی فک نکن❤️❤️ ان شاالله ا ...

ن فاطمه جان فعلا درگیر تمدید خونه هستیم تا ۲۰باید صبر کنیم ببینم چقدر پیش و اجاره میخواد چون پولی که گذاشتیم کنار برا هیسترو هستش اگه خواست خدا بود و با همین پیش قبول کرد اون پول پس انداز و برا عمل بعد یکماه یکم هم  قرص کنیم برم انتقال دعام کن خواهری 

فقط موندم برم برا چکاب پیش دکتر خودم یا دکتر صادق زاده

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
نگران نباش عزیزم مشکلی نیست بعضی ها سیکلشون کوتاهتر 

والا استرس گرفتم برم برا پیگیریش یا نه 

خودت خوبی جونم سلامتی انشاالله کجای راهی

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سندروم دوونش مثبت هست .آزمایش سلفری ازش میگیرن تا کاملا مطمئن بشن که مشکلی نباشه .ان شاالله که سلفری ...

ان شاالله ان شاالله❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

[QUOTE=264352779]به به مبارک باشه 😘😘 خدارو شکر ان شاالله با همین جنینهایی که تشکیل شد با اولین انتقال مامان بشی 🤲 ...[/QUOTE

ممنوووونم عزیزم❤️❤️

گف هر وقت پریود بشم برم. نمیدونم حالا کی بشه. چون دیگه موعدمم رد کردم. همیشه ۹ روز اینا بعد پانکچر پریود میشدم ولی نمیدونم این دفعه ک دو بار بود هم اینجوریه یا نه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
فریناز براش ریسک سندروم دون بود سلفری داد و خداروشکر سالم بود .نسرین هم ریسک رو داشت دکترش آمینو انج ...

ان شاالله ان شاالله❤️😘

والا استرس گرفتم برم برا پیگیریش یا نه  خودت خوبی جونم سلامتی انشاالله کجای راهی

نه استرس اصلا نداشته باش خود همین استرس هم روی سیکل و خیلی چیزای دیگه تلثیر میزاره و میدونی که مادر اکثر بیماریها استرس هست .پس بزارش کنار ان شاالله همه چیز ختم بخیر میشه برات .منم همچنان درگیر دادن آزمایشهایی که دکتر بهم داده ۱۰ روز پیش بیوپسی آندومتر شدم و چند روز پیش نمونه رو بردم ارمایشگاه و احتمالا اخر این هفته یا اوایل هفته ریگه نتیجه اش بیاد .فعلا درگیرم 🤦‍♀️🤦‍♀️ منتطر جواب آزمایشهای ایمنی و ژنتیکم هم هستم 😖😖

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
بچه ها جنینای منم ۲ تا شد❤️

خدا رو شکر فاطمه جون ، دیگه با خیال راحت بدنتو‌ برای انتقال آماده کن ،امیدوارم چند وقت دیگه خبر بارداریتو ‌بدی 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ن فاطمه جان فعلا درگیر تمدید خونه هستیم تا ۲۰باید صبر کنیم ببینم چقدر پیش و اجاره میخواد چون پولی که ...

ان شاالله انشاالله که همه چی به بهترین وجه پیش میره عزیزم. توکل ب خدا. ان شاالله خودش از خزانه غیبش می رسونه😍

[QUOTE=264352779]به به مبارک باشه 😘😘 خدارو شکر ان شاالله با همین جنینهایی که تشکیل شد با اولین انت ...

چون آمپول واریوپتتیل هم زدی ممکنه دیرتر پریود بشی .ان شاالله در بهترین زمان و وضعیت بری برای انتقال و جوجه ها بچسبن به مامانشون 😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
خدا رو شکر فاطمه جون ، دیگه با خیال راحت بدنتو‌ برای انتقال آماده کن ،امیدوارم چند وقت دیگه خبر بارد ...

ان شاالله بزودی نوبت خودت 😍😍🤲🤲

نه استرس اصلا نداشته باش خود همین استرس هم روی سیکل و خیلی چیزای دیگه تلثیر میزاره و میدونی که مادر ...

ان شاالله ک مشکلی نباشه و با خیال راحت سیکل رو شروع کنین😍

ان شاالله ک مشکلی نباشه و با خیال راحت سیکل رو شروع کنین😍

مرسی فاطمه جان .ان شاالله 🤲💐 

خدا رو شکر فاطمه جون ، دیگه با خیال راحت بدنتو‌ برای انتقال آماده کن ،امیدوارم چند وقت دیگه خبر بارد ...

ممنونم قربونت برم❤️❤️ یکم دو تا بودنش اول توو ذوقم خورد . ولی زود استغفار کردم . توکل ب خدا. ان شاالله بهترینا برا هممون پیش بیاد😍

احتمال ۹۰درصد سلفریش نرماله چون درصد خطا غربالگری خیلی بالاس من خیلی ها رو میشناسم که غربالگریشون ری ...

بهارک جان میگی درصد خطا تو غربالگری بالاست یعنی وقتی جواب هم خوب باشه و مشکلی نباشه امکان داره اشتباه باشه. یعنی مشکل وجود داشته باشه ولی نشون نده؟