2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048238 بازدید | 684647 پست
فاطمه جون به سلامتی کارت جنینهات‌ رو گرفتی بیا خبر بده. ان شااله که همش جنینهای خوبی برات شده و آماد ...

خییییلی ممنوووونم باران جان ❤️❤️😍😍😍 چشم عزیزم حتما😘😘😘

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزدلم ذهنم درگیره دوست دارم زودتر نتیجه رو بدونم 😬 خدا نی نیتو واست حفظ کنه گلم 

درک میکنم عزیزم، صبور باش، منتظر خبر خوشت هستیم❤️❤️❤️

عزیزم نی نیم مشکل ریوی داشت و نموند برام😔 الان تو سیکل آی وی افم و امید دارم به آینده. 

کی باید آز بدی؟ 

ممنونم عزیزم . اره دیشب خوردم خوابیدم. همش تخمدان و طرف لوله راستم تیر می کشه یهو. ی دردای خاصی دارم ...

سلام آلائه جون بهتری؟ حال عمومیت بهتر شده از دیشب؟ لک بینی نداشتی بعد پانکچر اصلا؟ 

عزیزای دلم الان برامون آش نذری اوردند اول اسم خانم های این تاپیک وچند تا از دوستای خودم آوردم بعد خوردم.انشاا...خانم های باردار به سلامت زایمان کنند وچشم انتظارها هم باردار شند.

حالم با این آش عالی شد امیددارم انرژی اش به شما هم برسه.

بخصوص عزیزان خارج از کشور که از این سنت ها دورند

شادی صدام کنید
درک میکنم عزیزم، صبور باش، منتظر خبر خوشت هستیم❤️❤️❤️ عزیزم نی نیم مشکل ریوی داشت و نموند برام😔 ال ...

خیلی متاسفم نازدخت جان 😔

عزیزم ایشالا این سری با اتفاقات خوب دلت شاد بشه 

سلام آلائه جون بهتری؟ حال عمومیت بهتر شده از دیشب؟ لک بینی نداشتی بعد پانکچر اصلا؟ 

سلام عزیزم شکر خدا خوبم. ممنون گلم❤️

اونجا نداشتم ولی برا احتیاط ی پد برداشته بودم. خونه ک رسیدم دیدم ی مقدار کثیف شده ولی شکر خدا بعدش نه دیگه نداشتم.

تو پانکچر اول و دومم یادمه ک ی چند روز خونریزی و لک بینی داشتم ولی تو این دو تا فقط در حد همون یکی دو ساعت اول اونم کم. حالا نمیدونم این خوبه یا بد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزای دلم الان برامون آش نذری اوردند اول اسم خانم های این تاپیک وچند تا از دوستای خودم آوردم بعد خو ...

ای جااان. قبول باشه نوش جووونت😍😋😋 ممنون ک مارو هم یاد کردی❤️

خانمي من فقط نامه از مركز بردم نميدونم چقدره و واقعا وام را ميدن ولي تو سايت نوشته تا سقف ٥٠ ميليونه ...

عزیزم کدوم بانک میده؟سودش4درصده؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود