2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048175 بازدید | 684647 پست
آره منم گفتمش باشه با مسئولیت خودم آخه دیدم سونو سینه کار خاصی نکرد دختر جوونه ای هم بود گفتم بابا ...

اهواز هستی ؟ برو‌‌ کلینیک ویژه بیمارستان‌ امام متخصص قلب هست نوبت بگیر فک کنم اینترنتی هم داره نوبت 

رو‌ دفترچه خیلی کم میفته کارشونم خیلی خوبه استادای دانشگاه میشینن

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
سلام عزیزم نه هنوز الان داریم کاراشو انجام میدیم. عمل ساعت ۳ هس ان شاالله خیببیلی ممنونم گلم. ان شا ...

به سلامتی ان شاالله کلی جنین تپل و مپل داشته باشی امدم اینجا سر بزنم ببینم چطور پیش رفت پانکچرت یادم بود که چهارشنبه عمل داری 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر میترا فروتن

سلام عزیزم .دکتر فروتن رو انتخاب کردی؟ به سلامتی کی میری برای انتقال ؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
من اومدم از پانکچر .حالا گفتن از جنین شناسی خودشون زنگ میزنن

به سلامتی .ان شاالله جنینهای خیلی خوبی داشته باشین هم از لحاظ کمیت هم کیفیت 💐💐🤲🤲🤲

سلام عزیزم نه هنوز الان داریم کاراشو انجام میدیم. عمل ساعت ۳ هس ان شاالله خیببیلی ممنونم گلم. ان شا ...

نمیدونم چرا ولی ی حسی بهم میگه این بار حتما مثبت میشی ان شالله به زودی بری برا انتقال 

اصلا غصه شو نخور خدا بخواد حل میشه  همسرت به نظر میاد افسرده شده کاش براتون امکانش بود یه مساف ...

عزیزم مرسی از همدردیتون. قربونت برم انشالله که خدا کمکم کنه. من دارم تمام تلاشمو میکنم خدا خودش به فریادم برسه سپردم به خودش. فعلا اصلا از بچه حرفی نمیزنم انشالله آروم بشه یکمم آروم بشه خوبه. خیلی برام دعا کنید 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ممنونم عزیزم چشم حتما انجام میدم گلم انشالله که خدا کمکم کنه اول زندگیم درست بشه و بعدم مادر بشم. ان ...

سارا جون منم این بار نیت کرده بودم انتقالم مثبت بشه چله سوره مریم بخونم خداروشکر با اولین انتقال مثبت شدم 

ولی راستش مردی که بچه رو به تو ترجیح بده ارزش اینهمه فداکاری تو رو نداره 

الهی عزیزم 😔 خیلی به فکرت هستم سارا جان ان شاالله همه چیز ختم بخیر بشه ولی به نظرم حتما از مشاوره ک ...

قربونتون برم من🥺🥺

چشم حتما توی همین روزا میخوام خودم برم مشاور چون نمیاد باهام شاید خودم برم بتونم ببرمش چون خیلی حال روحیش خوب نیست. انشالله که روزای خوبم برسه. انشالله به زودی مامان شدنت عزیز دلم 

ان شاالله شما هم مثل همین دوستمون میشی عزیزم غصه نخور .هر کمکی کاری اگه از دستم برمیاد بهم بگو عزیزم ...

فدات بشم من قربونت برم الهی آمین. اگه مشاور و روانشناس خوب سراغ دارید بهم معرفی کنید 

خیلیییی برام دعا کنید 

سارا جون منم این بار نیت کرده بودم انتقالم مثبت بشه چله سوره مریم بخونم خداروشکر با اولین انتقال مثب ...

خدا رو شکر عزیزم. چی بگم من تمام تلاشمو میکنم چون دوسش دارم بحث ۱۱ سال زندگیمه انشالله خدا کمکم کنه 

خدا رو شکر عزیزم. چی بگم من تمام تلاشمو میکنم چون دوسش دارم بحث ۱۱ سال زندگیمه انشالله خدا کمکم کنه& ...

میفهمم سخته ولی مردا وقتی بفهمن بهظون وابسته ای خودشون رو لوس میکنن تو خودت رو بی تفاوت نشون بده ان شالله که مشکل ات به بهترین نحو ممکن حل میشه 

تو کانال گفتن پریود نشین بهتره نشون دهنده تاثیر گذاشتن آمپول روی بدن

اره منم شنیدم‌ولی دیگه خیییلی برای من طول کشید .من اولی رو که زدم سر موعد خودم یعنی دوهفته بعد پریود شدم . دومی رو زدم ۶۰ روز طول کشید دقیقا دوماه بعد پریود شدم دل خوش کردم که برم برای انتقال که یه مریصی گرفتم‌که اصلا نمیشد انتقال بدم تا سه ماه که دکتر سومی رو نوشت و دیگه  حالا طلسم شده و پریود نمیشم .شمام اینو زدین ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
خدا کنم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭 چقد حرفات بهم آرامش میده خیلی تنهام خیلی روزای سختی رو دارم میگذرونم فدا ...

سارا جون منم دلم میگه این الکی داره اینجوری میگه بخدا یک هفته ام بدون تو دووم نمیاره . نمیدونم‌ چشه ولی بخدا قاطی کرده . آخرشم میاد سر عقل مطمعنم 

خدای من خدای معجزه هاست .