2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048213 بازدید | 684647 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان عزیز.خواهش میکنم با دلای پاکتون برام دعا کنید قلب بچم تشکیل شده باشه خیلی استرس دارم روز ...

ب حق فاطمه زهرا صدای قشنگ قلبشو بشنوی وهیچ مشکلی تاپایان بارداری نداشته باشی عزیزم🥺🤲😘

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️
سلامت باشی ، علیرضایی شوهرمم اطرج نوبت دهی علیرضایی خیلی بد بود ، ساعت یک نوبت گرفته بودم ساعت هشت ...

اطرج و علیرضایی مگه تو تیم هم هستن؟🤔مطمئنی دکتر همسر رو اشتباه انتخاب نکردی؟

از یک نوبتمو ثبت کرده ساعت سه چهار بود تازه رفتم تشکیل پرونده بعد همون موقع نمیگن باید ویزیت قلب و ...

باران جان چه روزایی دکتر سینه هس تو مام چه روزایی دکتر قلب تو مام هست

بجز این آزمایشات مکمل یا دارویی نداد سونو داپلر انجام دادی؟

به شما چی داد؟

من گلم هنوز تشکیل پرونده و ویزیت نشدم تو کانال تلگرام گروه دکتر علیرضایی هستم یک بار قبلا بهش گفتم داروهای خانم دکتر چیه گفت سینال و هاش ام جی بعد مجدد پیگیری کردم گفتم پیله کنم اگه واقعا فقط سینال میده نرم پیشش تشکیل پرونده چون رو بدن من خوب جواب نمیده.یه متن بلند نوشتم توضیح کامل دادم که چندبار پانکچر با سینال شدم دوباره نمیخوام تکرار کنم با این هزینه ها که سنگین و از راه دور میام اگه خانم دکتر خارجی بهم میده که بیام اگه نه یه فکر دیگه کنم گفتش اره به بعضیا دادیم بیا خانم دکتر بهت میده فقط خیلی گرونن گفتم باشه

مگر فوتباله یار کشی کنن همشون تو مرکز مام هستند دیگه

والا به من گفتن دکترایی که طبقه سه و چهار هستن مثل لاهوتی علیرضایی باید دکتر مردان مظلومی فرد باشه و دکتر زنان اگه قاضی میرسعید و بقیه باشن دکتر مردان باید اطرج باشه پس حتما موردی نیست گلم جهت سوال پرسیدم👍🏻😊

باران جان چه روزایی دکتر سینه هس تو مام چه روزایی دکتر قلب تو مام هست بجز این آزمایشات مکمل یا دارو ...

آره سونو داپلر

سونو سینه رو نپرسیدم چه روزایی دیگه هم هست چون کارم یکشنبه بود انجام دادم

ویزیت قلب گفت شنبه تا چهارشنبه بجز یکشنبه ها شانس من

آره سونو داپلر سونو سینه رو نپرسیدم چه روزایی دیگه هم هست چون کارم یکشنبه بود انجام دادم ویزیت قلب ...

بچه های مام میگفتن روزایی که مام دکتر نبوده بردیم تو گاندی انجام دادیم و دکتر قبول کرده