2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048324 بازدید | 684650 پست
 Cmبچه ها آزمایش پرولاکتین حتما باید پریود باشیم که بدیمش؟

ن عزیزم شرایطش رعایت کنی هرروزی بری اشکال نداره 

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها صبح بخیر من حالم خوب نیست سرماخوردگی داشتم با میوه معایات خودمو خوب کردم اما گلو دردم بر ...

من توی هفته ۱۶ بارداری سرفه داشتم

دکتر بهم دیفن هیدارمین نوشت

دو قاشق خوردم و خوب شدم

بعدش ادامه ندادم

اون شربتی که بالا فرستادم برای دوران شیردهی و بارداریع

😉

سلام بچه ها صبح بخیر من حالم خوب نیست سرماخوردگی داشتم با میوه معایات خودمو خوب کردم اما گلو دردم بر ...

عزيزم انتي بيوتيك سفيكسيم و اموكسي ميتوني مصرف كني من دقيقا ٨ هفته بودم ك سرما خوردم و دكترم داد زودم خوب شدم يهتراز اينه ك عفونت بمونه توو بدنت

عزيزم انتي بيوتيك سفيكسيم و اموكسي ميتوني مصرف كني من دقيقا ٨ هفته بودم ك سرما خوردم و دكترم داد زود ...

درسته

اینا عفونت ادراری رو هم خوب میکنن

ولی دوز پایین مصرف بشه

مثلا ۲۰۰

😉

ن عزیزم شرایطش رعایت کنی هرروزی بری اشکال نداره 

نگار منم رویان میرم قرار شده پریود که بشم برم تو سیکل کوتاه انتقال اگه پرولاکتینم بالا باشه چیکارمیکنن یعنی تا موقع انتقال میتونن پایین بیارنش

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

بچه ها یه سوال . شما بخواین گرمی بخورین مثل چای دارچین یا چای زنجبیل ، پودرشو میریزین تو چای یا چوب داچین یا زنجبیل خشک ؟ من پودر نمیریزم ولی انگار اینجوری فقط بوی خوبی داره و گرمی نیست 

خدای من خدای معجزه هاست . 
عزیزم اگر راهم نیاد من راهمو عوض میکنم و یه دکتر دیگه میرم

لاهوتی هم من تو پی وی سوال کردم گفت اصلا و أبدا بجز سینال و هاش ام جی دارو دیگه ای مثل خارجی ها یا لتروزول که پرسیدم چون بدن خودم اوکی بود باهاش گفت نمیدیم  چون داروها زنجیره سرما دارن منظورش مطئن نیستن که گرم و سرد نشده باشن گفت واسه همین اصلا تجویز نمیکنیم خارجی چون تحریم هستیم🙁اینم از لاهوتی فکر کنم باید یکی یکی تست کنیم😀

عزیزم اگر راهم نیاد من راهمو عوض میکنم و یه دکتر دیگه میرم

لاهوتی و علیرضایی و منتظری تلگرام دارن که من دارم میپرسم خبرش رو به شما هم میدم ولی بقیه دکترا فکر میکنم حضوری باید رفت که اونم بخوایم ویزیت هر دکتر بگیریم کلی هزینه میشه مگر اینکه در حد سوال بذارن حداقل از ماما شون بپرسیم

والا هرچی از پرستار ها پرسیدم بهم نگفتن گفتن جنین شناس باهات تماس میگیره و تعداد تخمک ها و جنین ها ...

ربطی به انتقال نداره منم داشتم ، من بعد عمل رفتم بخش جنین شناسی پرسیدم میتونی زنگم بزنی 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍