2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048365 بازدید | 684651 پست
پس حتما دو صفر بگیرم صفر هم بگیرم ؟ زنده باشن 😍عزیزم شما سرکلاژ شدی دستگاه رفتن 

اره صفرهم بگیریکی دودست .بله سرکلاژبودم ‌.بله ده روزتودستگاه بودن

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 
اره صفرهم بگیریکی دودست .بله سرکلاژبودم ‌.بله ده روزتودستگاه بودن

شما صفر گرفتی تا چند ماه ؟ دوصفر هم گرفتی باوجود سرکلاژ بازم زودرس زایمان کردی؟ چند هفته کی بازش کردی سرکلاژ رو 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به سلامتی شراره جون 🙏🙏تو فکرت بودم  دهانه رحم یا سرویکستم چک کرد ؟ وزنشون چقد بود ؟

سلامت  باشی گلم ن اونا رو چک نکرد گفت سونو واژینال واسه شرایطت خطرناکه هر کدومشون 800 گرم بودن

شما صفر گرفتی تا چند ماه ؟ دوصفر هم گرفتی باوجود سرکلاژ بازم زودرس زایمان کردی؟ چند هفته کی بازش کرد ...

همون موقع زایمان برام بازکردن فکرکنم تاماه دوم صفرمیپوشوندم دقیق یادم نیست

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 
من تازه هفته ی سی ام تا اینجا مشکل و درد و چیزی هم نداشتم خداروشکر خوب پیش رفته ولی گفته امروز امپو ...

چرا عزیزم به تاریخ بوده ولی سزارین چون کلا از طبیعی زودتر بدنیا میان بیشتر دکترا تجویز میکنن آمپولش اصلا ضرری نداره نگران نباش .نمیدونم گلم من ایرانی زدم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
خانمها دستم به دامنتون من دیروز انتقال دادم امروز کارای خونه رو کردم الان از کمر درد و دل درد دار ...

عزیزم من وقتی انتقال دادم تو بیمارستان خونریزی شدید کردم اومدم خونه همینطور خونریزی داشتم گفتم همه چی تموم شده جنینام از بین رفتن بخاطر همین اینقدر گریه کردم خودمو بالا پایین میکوبوندم از قصد موقع نشستن خودمو مینداختم واقعا دیونه شده بودم خم و راست میشدم و چیز سنگین بلند میکردم تا غروبش زنگ زدم به دکتر که کلی دعوام کرد و گفت عقل نداری و از این حرفا😂از شبش رعایت کردم ولی شوهرم میگفت با این کارت دیگه هیچی نمیشه الانم بچه ام خداروشکر صحیح و سالم رو پای باباش خوابیده اصلا نگران نباش بیشتر رعایت کن

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
سلام زی زی جون خوبی عزیزم؟ گل پسرا چطورن؟😘😘  ماهم درحال روزشماری  دعا کن ایشالا چشم ان ...

سلام عزیزم ما خوبیم خداروشکر دعاگوی همه دوستان هستیم

خداروشکر که خوبید عزیزم 😍😘🌹چشم به هم بزنی بغلش میکنی به خوشی و سلامتی انشاالله🤗

انشاالله همه آرزومندا به آرزوشون برسن الهی آمین🙏🙏❤❤

سلام خانوما من بی بی چک زدم مثبت شده حالا کسی اینجا بوده روز ۹  انتقال لک‌بینی‌و‌خونر ...

من داشتم و مثبت شدم ، لک لانه گزینیه خیلی از خانما دارن

بچه هم حتما میمونه مگه بخاطر یه لکه بینی جزئی بچه از بین میره آخه      اصلا نگران نباش

سلام گلم خوبی وای عزیزم خیلییی بده انفولانزا الهی زودی زود خوبب بشین..اره عزیزم من ۱۲ ام انتقال دادم ...

ممنون عزیزم انشاالله خدا هیچ بچه ای رو مریض نکنه طفل معصوما خیلی اذیت میشن

بسلامتی عزیزم انشاالله چند روز دیگه با خبر خوش بیای و حسابی دلمون و شاد کنی عزیزم حتما دعاگوت هستم مثل همیشه اگه خدا قبول کنه ازم

مراقب خودت باش مامان خانوم بازم ببخشید نتونستم زودتر جوابت و بدم و راهنمایی و کمکت کنم😍❤🙏

@گونشم    

سلام عزیزم

امشب به نیت حاجت شما ۷۰ حمد و دعای توسل خوندم و به اقا امام زمان عج هدیه کردم

الهی به سلامتی و خوشی و به دعای حضرت صاحب الزمان نی نی هاتو سالم بغل کنی و عاقبت بخیری شونو ببینی

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست