2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048361 بازدید | 684651 پست
خانمها دستم به دامنتون من دیروز انتقال دادم امروز کارای خونه رو کردم الان از کمر درد و دل درد دار ...

نه عزیزم اصلا اینجوری نیست ، دراز بکش و دیگه تا وقتی دردت از بین نرفت تکون نخور 

البته بچه های دیگه که تجربه دارن الان راهنماییت می‌کنند 

فقط میدونم نباید بعد از انتقال هیچ استرسی به خودت راه بدی پس ریلکس باش و مثبت اندیش 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله عزیزم ، ولی راستش را بخوای من یکم استرسی شدم در این چند روز ، با دیدن کامنتا و صحبتها و… کمی ...

عزیزم آی وی اف تو هر انتقال در صورت خوب پیش رفتن همه چی فقط ۲۵درصد امکان موفقیت داره باید خودت رو اماده کنی راه ساده ای نیس اینا رو نمیگم که بترسی میگم که ارادت رو قوی کنی و با توکل به خدا پیش بری 

روز  ۹   انتقال جنین

چه خوش رنگ هم هست. مبارکه عزیزم 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
خانمها دستم به دامنتون من دیروز انتقال دادم امروز کارای خونه رو کردم الان از کمر درد و دل درد دار ...

عزیزم چرا از بین برن؟؟؟ مگه با کار کردن بچه سقط میشه که بخواد انتقال شما منفی بشه ؟؟ ببین من خودم سی ثانیه بعد انتقال از رو تخت بلند شدم لباس پوشیدم خودم رانندگی کردم و ی مسیر دو ساعته رو تا خونه اومدم بعدم که اومدم خونه غذا درست کردم کلی کار کردم ولی ی مقداری با احتیاط تر از قبل فقط همین 

دل دردای پریودی کاملا طبیعیه فقط پاسخ بدنت به داروهاس نه ربطی به بارداری داره نه ربطی به نگرفتن جنین هات 

استرس نداشته باش و این دو هفته رو در ارامش بگذرون

مرسی انشالله این گروه خیر باشه واسه همون من اینجا با مشورت داروهای تقویتی رو تهیه کردم مرکزمم نهایت ...

نه بابا خیلی ها میبردن مشکلی نیست انشالله بهترین ها نصیبت بشه

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
نه عزیزم اصلا اینجوری نیست ، دراز بکش و دیگه تا وقتی دردت از بین نرفت تکون نخور  البته بچه های ...

خدا خیرت بده

داشتم از استرس میمردم

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

عزیزم چرا از بین برن؟؟؟ مگه با کار کردن بچه سقط میشه که بخواد انتقال شما منفی بشه ؟؟ ببین من خودم سی ...

وای راست میگی؟

به خدا نشستم دارم گریه میکنم گفتم جنینام لابد مردن

خدا خیر دو دنیا بهت بده

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

سلام مرسی نه هنوز آنفولانزا گرفته بودیم هممون نشد ماه قبل ببرمش واکسن ،تازه چند روز واکسن دوماهگیش ...

ختنه 

حلقه

ساعتتی اول سخت بود 

روز بعد اوکی شد

خدا بد نده

انشاله زودتر هم ختنه کنید

😉

مهم ترین حُسن ایشون ایجاد امیدواری و انرژی مثبت هست. چیزی که من توی دکترها ندیدم هیچوقت.. 

مشکل ناباوریتون چیه 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم