2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048324 بازدید | 684650 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام‌ گلم شما خوبی تودلیات خوبن انشالا؟؟ مرسی عزیزم من امروز خیلی ناراحتم لک دیدم نمیدونم هماتوم چی ...

اره بعد اینکه لک داشتم . فهنیدم هماتوم دارم که خونریزی شدید کردم . ۴ هفته استراحت مطلق بودم خداروشکر رفع شد . الانم بعد سرکلاژ استراحتم نسبی هست بخاطر دخترم نمیتونم مطلق باشم ولی سعی میکنم فشار به خودم نیارم 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
قربونت برم مرسی از دلداریت چقدر دلم قرص شد😍

عزیزم منم دو هفته لکه بینی داشتم تو ای وی اف خیلی طبیعیه منم مثل شما ترسیدم اما قطع میشه اصلا نگران نباش

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️
منم همش گشنمه سیر نمیشم ولی دیگه نمیتونم بخورم بدم میاد ازش 🤦‍♀️😂

من همش سر یخچالم حالت تهوع شدید دارم اما بازم گشنم میشه عاشق نون پنیر شدم همه میگن بچت خنگ میشه 

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️
دوستان گل امشب نوبت سونو دارم 6 روزه ک بچه هام هیچ تکونی نخوردن گفتن ب خاطر آمپول بتامتازونه اما از ...

عزیزم چکار کردی؟ رفتی سونو؟ ان شاء الله که با خبر خوش بیای 🙏🏻

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
اره بعد اینکه لک داشتم . فهنیدم هماتوم دارم که خونریزی شدید کردم . ۴ هفته استراحت مطلق بودم خداروشکر ...

من شاید بخاطر اینکه استراحت مطلق نکردم لکه بینی دارم اخه دخترمو چیکار کنم شوهرمم سرکاره بنده خدا کمکم میکنه اما همش که خونه نیستش بالاخره ماها که بچه داریم نمیشه دایما بخوابیم که یه کم کارمون سخت تره

اگه ایشالا اون دوتا سالم ب دنیا بیان  نیت کردم اهداشون کنم

ای جانم چه دل بزرگی داری انشالله خدا مراد دلت رو بده

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
سلام فاطمه جون خوبی عزیزم فقط گفت بیستم دی بیایین برا تمدید کاش رو حرفش بمونه 

ان شاالله ان شاالله بحق امام جواد ع مشکلی پیش نمیاد و خیال تون راحت میشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم خوبی ببخشید تازه الان پیامتو دیدم...اصلا فرصت نمیکنم بیام سایت آخه خودم و شوهرم و بچه ها ...

سلام عزیزم خوبی؟ الهییی چقد اذیت شدی🥺 خداروشکر ک بهتر شدین.

منم تو سیکل پانکچرم. شانگهای کرد دکتر اولی رو عمل کردم دومی رو هم ان شاالله چهارشنبه.

گفته فردا برم برا ویزیت ک احتیاطا ببینه رشدشون متوقف نشده باشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دوستان گل امشب نوبت سونو دارم 6 روزه ک بچه هام هیچ تکونی نخوردن گفتن ب خاطر آمپول بتامتازونه اما از ...

سلام عزیزم چ خبر سونو شدی؟

سلام دوستان خوشحال میشم منو تو جمعتون بپذیرید  من تبریز پیش دکتر دانایی میرم کسی اینجا از تبری ...

سلام عزیزم منم تبریزم. ی چند تا از بچه ها هم اینجا از تبریزن.

ان شاالله پر از خیررو موفقیت باشه برات.

من چند بار با دکتر دانایی تو جهاد دانشگاهی ویزیت شدم قبلا ، دکتر با دقتی هس.