2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048023 بازدید | 684638 پست

بچه ها سلام 

من عصر میرم برای آزمایش دوم بتا 

خیلی نگرانم. ترس دارم که عددم خوب نباشه و اینکه خدایی نکرده داخل رحم نباشه... 😓😔

آزمایش اول 98 بود بتا. روز پریود بودم. الان باید چقدر تغییر کرده باشه؟ 

و اینکه من نتونستم نوبت دکتر بگیرم. اصلا نمیدونم الان نیاز به دارو دارم یا نه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی باران جونم نی نی خوبه خودت خوبی 

ممنون آناشید جون. خودم که سرمای بدی خوردم، چند روزه درگیرم، گوش درد و گلو درد و سرفه و از بینی کلا نمیتونم نفس بکشم. نینی ان شااله که حالش خوبه، چهارشنبه هفته پیش سونو انومالی بودم شکر خدا خوب بود.

ممنون آناشید جون. خودم که سرمای بدی خوردم، چند روزه درگیرم، گوش درد و گلو درد و سرفه و از بینی کلا ن ...

خداروشکر،کی دنیا بود این ارزوی چند سالههه    مواظب خودت باش   

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
بیست هفته و دو روز بودم نوشته  وزن جنین الان اصلا مهم نیس از هفته ۲۸-۳۰به بعد مهمه  دیاب ...

ازمایش دیابت رو ۲ ژانویه وقت دارم. شما انجام دادی؟ چطور بود جوابش؟

بهارک جون من نگرانم وزنش الان زیاد باشه. البته دکترم میگه خیلی روی وزن مادر و بچه حساس نیست، مگه تغییرات یهویی ببینه. ولی من نگرانم چون دکترم هیچی از اینترالیپید نمیدونه، حتی پرسیدم آزمایش چربی و کبد بدم گفت نه.  براش مهم نیست 

بچه ها من فکر میکردم آمپول ریه رو فقط برای بارداری دوقلویی یا چندقلویی میزنن  چند روز دیگه هفت ...

عزیزم منم یه دونه باردار بودم روز قبل زایمان دوتا امپول ریه زدم خواهرم که ای وی اف نبوده اونم یکی باردار بوده ۳ روز قبل زایمانش تزریق کرده ربطی به اینا نداده بهتره برنی تا بچه الکی تو دستگاه نره

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
بچه ها سلام  من عصر میرم برای آزمایش دوم بتا  خیلی نگرانم. ترس دارم که عددم خوب نباشه و ...

نگران نباش، خود خدا معجزه اش رو براتون فرستاده، خودش هم نگهدارش باشه ان شااله.   بعد دو-سه روز تا حدود دوبرابر

خوبی عزیزم  سهیلا انصاری پور دارو هامو یادم نمیاد فقط هرمونی ها رو عکس گرفتم

سلام عزیزم من از دکتر پرسیدم گفتن این النوا هستش فقط خواستم بپرسم شما این کارتونی که عربی نوشته از روز دوم پریود تا دو هفته زدید؟یا فقط یک بار اون کارتون نوشته عربی استفاده شد؟چون دکتر میگن تزریقش فقط یک بار هست خواستم مطمئن بشم💋♥️

قربونت برم منکه احتمالأ دارم پریود میشم ترشح قهوی دارم دلدرد و کمر درد هم دارم الهی نگار وشما هم ب ...

😍😍😍قهوه‌ای نشونه خوبیه عزیزم منم داشتم دوروز نوار میزاشتم ای خدااا جونم شکرت🥺🤲

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️
انشاالله که باشه ولی تو 13انتقال دیگه برای لک لانه گذینی دیر نیست ؟

برا من هفته بعد تیتر بتا بود عزیزم

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️

سلام بچه ها خوبین؟

من شنبه که تخمک کشی داشتم تا امروز یه دردهای پریودی فقط داشتم قابل تحمل بودن ولی امروز درد شدید زیر شکم و داخل رحم و فشار به مقعد دارم(عذرمیخوام واضح گفتم)و حالت تهوع حالا از فشار درده یا جدا نمیدونم،تو نافم درد میگیره تا داخل رحمم،اینقدر فشار به پشتم میاد که احساس دستشویی رفتن دارم،زنگ زدم گفتن یا شب برو بیمارستان آرش یا صبح فردا بیا رویان،الان شیاف دیکلوفناک ۵۰ گذاشتم یه کم آروم شدم ولی تیر کشیدن و درد رحمم هست به نظرتون هاپیر هست یا چی؟؟

ازمایش دیابت رو ۲ ژانویه وقت دارم. شما انجام دادی؟ چطور بود جوابش؟ بهارک جون من نگرانم وزنش الان زی ...

نگران نباش اره من دادم خداروشکر نرمال بود دکتر گفت دوباره هفته ۲۸ باید بدم چون امکان  دیابت دیررس هم هست 

خودت چقدر تا الان اضافه کردی؟؟ مامات هیچی نمیگه ؟؟ چون اصولا وزن و ازمایش ادرار و درخواس ازمایشا و اینجور کارای روتین با ماماس به نظرم ماماها تو اینجور چیزا دقیق ترن تا دکترا 

دکترا جنبه تخصصی تر رو بررسی میکنن