2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684637 پست
گردو ضرر نداره؟ خرما؟ موز؟ بادام؟ کشمش؟ نخود ؟ پسته؟ آجیل طبعش گرمه  اشکال نداره بخو ...

ن خوبه عزیزم 

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️
نه بابا . اتفاقا من اون اوایل دکتری ک میرفتم میگف پاییز و زمستون خیلی بهتره به خاطر مشکلات آقایون .چ ...

مرسی عزیزم خداخیرت بده خیلی بهم ریختم بعداون تاپیک😬

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینکه آره عزیزم. شما الان در چه مرحله ی هستی؟ ایخدا بلاست نکرفت ؟ انشاالله تو هر مرحله ی هستی خدا ...

خداخیرشون بده واقعا شوهرا این مدت خیلی اذیت میشن🥺

اینکه آره عزیزم. شما الان در چه مرحله ی هستی؟ ایخدا بلاست نکرفت ؟ انشاالله تو هر مرحله ی هستی خدا ...

اره عزیزم نگرفت ولی سه تاش گرید B.اره شوهرا طفلی تو خودشون میریزن ما حداقل گریه زاری می‌کنیم دلم روشنه که مثبتی از خودت مراقبت کن🤗

تو مرحله برزخ ام😀میخوام فقط یک باز تهران شانسم رو امتحان کنم اما دکتری که بهم دارو خارجی تجویز کنه پیدا نکردم مام همش سینال و هاش ام جی میده که اینا واسه من کار خاصی نکردن تا الان میخواستم با نوع جدیدی از دارو پانکچر بشم که تا حالا دکتری پیدا نکردم برای شروع سیکل چون شناختی به دکترهای تهران ندارم و جنین فریز هم یزد یه بی و سی دارم که گاهی اصلا فراموش میکنم هستن و قصدی برای انتقالش ندارم

تو مرحله برزخ ام😀میخوام فقط یک باز تهران شانسم رو امتحان کنم اما دکتری که بهم دارو خارجی تجویز کنه ...

انشاالله موفق باشی.خودت بهشون بگی قبول نمیکنن پونده ت نشون بده

انشاالله تا سال جدید مامانی عزیزم 

الهی بمیرم☹️ دقیقا درک میکنم وقتی iui کرده بودم طفلک همسرم همینطور بود ، بویژه اینکه مشکل ما بخاطر تعداد کمه اسپرمشه گرچه هیچوقت به زبون نیاورده در این چندماه و روش زیاده😂 

عزیزم الهی که هم شما هم نگار فردا خبر خوش بتای بالا رو به ما بدید ❤️❤️❤️❤️

ان شالله ب حق این لحضات عزیز اذان 🥺🤲

چرا خودتون و اذیت میکنید، الان سر کارم و دارم حرص میخورم از پیامهاتون 

یادتون نره دوست‌های عزیزم که یه پای ماجرا همسراتون هستند ، چرا میگی شرمنده نشیم ، اصلا این حرفو نزن، ۵۰ ۵۰ مسیولیت دارید ، و هم اینکه اینقدر به چیزای منفی فکر نکنید انشالله که مثبتی عزیزم، پاشو برو یه فیلمی ببین یه کاری بکن تا فردا خودتو سرگرم کن ❤️

ناراحت‌نباش خدا کریمه ایشالا  زود جاشونو‌ برات‌پر میکنه 😔🤲🤲🤲

پشمالو جون من یادم رفت شما یه قلو بارداری یا دو  قلو؟ نینی ات حدود هفته ۲۰ چند کیلو بوده؟ یادته؟

دوستان لطفا اگه یادتون مونده جواب بدید که نینی هاتون حدود هفته ۲۰ چند کیلو بوده؟

پشمالو جون من یادم رفت شما یه قلو بارداری یا دو  قلو؟ نینی ات حدود هفته ۲۰ چند کیلو بوده؟ یادته ...

سلام باران جون ، بهتری عزیزم ؟؟ برات سونو انومالی دخترم رو دیدم زده روش وزن جنین ۳۰۰گرم🤣🤣