2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
ببخشید من باز یه سوال دارم ازتون  دکتر بمن فقط آزمایش ذخیره تخمدان داده فعلا و گفته روز دو پری ...

قبلا انجام ندادی؟ 

شایدم لازم ندیده بازم بهش یادآوری کن عزیزم

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️
ممنون عزیزم دیگه اونم مجبورن درآوردن پسرم 3 روزودخترم 6 روز دستگاه بودن اما بی فایده 😢

الهیییی، خدا عوضشو بهت میده مطمئن باش، انشالله دو سه روز دیگه جواب مثبت آزت را به ما میدی ❤️❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ااا خوشحال شدم انشاالله نتیجه خوب بگیری مال من 3تا 8سلولی a هستن نه قربونت هرچقدر دوست داری بپرس ع ...

قوربونت عزیزم ان شاء الله 3تاشون بچسبن ب دلت و8 ماه مهمون رحمت و یک عمرطولانی کنارتووباباشون باشن🤲😍😍

دیگه فریز داری؟ 

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️
من از روز هشت دارم میزنم امروزیا دیگه دهن کجی کردن بهم س تا خط داره😁

شما هم ایشالله خوش خبر باشی عزیزم❤️❤️ بخدا هر خبر بارداری قلبم را امیدوارتر میکنه و هر خبر منفی کلا منو چند روز ناامید میکنه از همه این تلاش‌ها 

الهیییی، خدا عوضشو بهت میده مطمئن باش، انشالله دو سه روز دیگه جواب مثبت آزت را به ما میدی ❤️❤️

فدات عزیزم خدا از زبونت بشنوه مهربونم 🥺🤲

من از روز هشت دارم میزنم امروزیا دیگه دهن کجی کردن بهم س تا خط داره😁

😄😄دیگه فهمیدن شورشو درآوردیم اذیت میکنن

دکتر دوپور خوبی عزیزم 

خوبم فاطمه جون ،تو‌ خوبی ؟ 

آهان منم قبلا با دانایی و موسی پور بودم

فاطمه جون در مورد دکتر صمد هژیر بهت بگم که‌ مزخرفترین دکتر ارولوژی که تا حالا دیدم هژیر هستش 

من همسرم دو بار به خاطر واریکوسل عمل شد که بار اولش با هژیر بود ،دومین عملش هم به خاطر عمل مزخرفی که هژیر انجام داده بود

اون موقع که هژیر عمل کرد اسپرمها اصلا هیچ‌گونه پیشرفتی نداشتن ،هر دو‌ماه یکبار یا هر ماه هم آزمایش میبردیم نشون‌میدادیم میگفت خوب میشه ،خوبه ،بعد از یکسال همسرم گفت یه بار سونو بریم شاید اصلا برگشت خورده که هیچ‌ پیشرفتی نمیکنه ،رفتیم سونو ،تو سونوگرافی گفتن تو اصلا عمل نشدی اصلا رگها رو تمیز نکرده اونجا فهمیدیم ‌که توی عمل به این سادگی اصلا به خودش زحمت نداده کاری انجام بده ،همیشه ام از خودش تعریف میکرد که من عمل کنم خیلی با دقت عمل میکنم اما زیاد پول میگیرم  

اون سال که ما عمل‌کردیم همه جا برای عمل واریکوسل هزینه ۱ میلیون ‌بود‌ که دکتر میگرفت هژیر از ما ۱۰ میلیون گرفت یعنی ۱۰ برابر پولی که حقش بود خلاصه به خاطر خیانتی که‌کرده بود دوباره رفتیم عمل و اگه اون کارشو درست انجام میداد الان نتیجه این نبود 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
26 هفتگی زایمان زودرس شدم عزیزم 

😥😥 ببخش عزیزم میپرسم شاید واست سخت باشه جواب دادنش هم . شما هم دوقلو بودی از دست دادی نی نی رو 😥😥 چند هفته سرکلاژ شدی قبلش هم سقط داشتی یا اولین بار بود . این بارداری ها هم همش استرس هست اخه با سرکلاژ چرا باید زودرس بشه 😥😥😥

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉