2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048078 بازدید | 684642 پست
شما طبیعی باردار شدی؟ من ۵ سال پیش اولین انتقالم بود دوتا جنین انتقال دادم مثبت شدم یکیش گرفت که دخت ...

ای جونم انشاالله بسلامتی بیان بغلت

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مادر شوهرم و خواهرشوهرم تو راه مشهد هستن کلی گفتم همه رو دعا کنن اینقد دلم هوای مشهد و کرده که نگو😭 ...

خوش ب حال شون. منم خییییلی دلم هواشو کرده😭

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
قربووونت برم😍 ان شاالله با دعای شما. ی بار دکتر طب سنتی بهم گف زبون ک روش سفید میشه ب خاطر سردی خو ...

اره صادق زاده هم بهم گفت یه شربت داد که سنکجبین داشت توش خوردم بدتر شدم همینجوری مونده خواهرم میگه بخور گفتم بدتر شدم اخه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام خانوما منم روز 12انتقالم حس میکنم الاناس پری بشم اگه آزمایشم +نشه کی دوباره میتونم انتقال بدم ب ...

جواب منم بدید خانوما مامانا

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️
ما با نگاه با هم حرف می‌زنیم 😁

خدا حفظش کنه😍😂

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم اول اینکه تبریک میگم بارداری رو امثال شما روحیه هستین واسه ما دوم اینکه استامینوفن میگن برای ب ...

استامینوفن ساده مجازه گلم کدئین دار ممنوع و خطرناکه.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
خوش ب حال شون. منم خییییلی دلم هواشو کرده😭

انشاالله ایندفعه با فسقلیا میری من ۱۲سال پیش رفتم 

اره صادق زاده هم بهم گفت یه شربت داد که سنکجبین داشت توش خوردم بدتر شدم همینجوری مونده خواهرم میگه ب ...

طب سنتی رو باید مداومت داشته باشی متاسفانه تو طولانی مدت اثر میذاره

ما با نگاه با هم حرف می‌زنیم 😁

ماشالا دیگه حله تو جمع با تله پاتی حرف همو میفهمین اما از الان معلومه دوستای خوبی برا هم میشین

انشاالله ایندفعه با فسقلیا میری من ۱۲سال پیش رفتم 

ان شاالله همچنین😍😭

سلام خانما لطفا اگر کسی چیزی میدونه راهنمایی کنه 

امروز ۷ مین روز بعد از انتقالم هست، متاسفانه دچار یبوست شدم از پریروز تا دیروز به مدت تقریبا ۳۶ ساعت ، بعد دیروز گلاب بروتون ببخشید میگم با درد اومد بیرون و سوزش فراوان که مثل تیغ باشه و موقع خشک کردن کمی خون مانند ضخم سطحی روی دستمال دیدم.

خوب بود تا چند دقیقه پیش که رفتم مجدد سوزش و درد بیشتر از دیروز 

که بعد از شتسشو نگاه کردم دیدم یک برش سطحی البته کمی بزرگتر در ناحیه مقعدم هست، شرمنده با جزییات نوشتم 

پماد آد زدم ، ضرر نداره؟

الان هم میسوزه چکار کنم ؟

آلو خیس کردم میخورم آب میخورم آب میوه میخورم مربای انجیر هم خوردم.

بازم عذر میخوام واضح نوشتم.

الان استرس گرفتم ضرر داشته باشه پمادی که زدم