2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048140 بازدید | 684645 پست
سلام مرسی از مهتاب جون وهمه که دعام کردند. من اومدم سونو خداروشکر خوب بود جواب ازمایششم چند روز دیگ ...

به سلامتی باشه، ان شااله که بقیه مراحل هم به سلامتی سپری کنی. امروز سونو ان تی بود درسته؟ جنسیت رو حدس زدند برات؟ دیگه شادی جون تیکرت رو بذار😍 

توی رنج هست فاکتورها نگران نباش. 

مرسی فدات شم . الان بچه ها گفتن داره به سمت پرکار میره . منم تا شنبه نمیتونم دکتر غدد برم . جواب آزمایشو برای یکی از آشناها که پزشکه فرستادم گفت به دلیل اینکه ۴ ماهه پریود نشدی شاید هورمونات به هم ریخته . ولی گفت تا این حد قرص نیاز نداره 

من امپول میکرورلین زدم ۴ ماهه که پریود نشدم .

خدای من خدای معجزه هاست . 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره آزمایش های هورمونی یکم حساس هستن شاید اصلا بگه تکرار کنی جواب متفاوت تر باشه یا حتی مثلا خوردن ک ...

مرسی عزیز دلم . ممنونم ازت 

آره الان با یکی از بستگانمون که پزشکه صحبت کردم ازمایشو فرستادم . میگه از عوارض هیدروکسی نیست میتونه از عوارض آمپول میکرورلین باشه 

من ۴ ماهه این آمپولو زدم پریود نشدم . خدایی همه چیم قاطی شده . گاهی اوقات لکه بینی دارم میگم خوبه دیگه دارم پریود میشم میرم برای انتقال یهو قطع میشه .

خدارو شکر دوستایی مثل شما رو دارم . ممنونم عزیزم 

سلام مرسی از مهتاب جون وهمه که دعام کردند. من اومدم سونو خداروشکر خوب بود جواب ازمایششم چند روز دیگ ...

خدارو هزار مرتبه شکر . الهی آمین

انشالله صحیح و سلامت بغلش کنین 

من عزیزم 10بی بی منفی بود دیگه گفتم خدا نخواست چیکار میشه کرد روز 14با نا امیدی ازمایش دادام مثبت شد ...

سلام هیوا جان مبارکه خواهری

تو روز ۱۰با روز انتقالت منفی بود یا نه ؟

ایا دیگه بیبی نزدی تا ۱۴انتقال ؟

مرسی فدات شم . الان بچه ها گفتن داره به سمت پرکار میره . منم تا شنبه نمیتونم دکتر غدد برم . جواب آزم ...

خواهش میکنم. من هر روز قرص تیرویید میخورم، دکتر توی این رنج از فاکتورها قرص منو تغییر هم نمیده، میگه نرماله. تازه من خیلی نگرانم چون توی کل بارداری یه بار چک کرده تا حالا و دیگه هم چک نمیکنه، گفته نگران نباشم🤦‍♀️

مرسی فدات شم . الان بچه ها گفتن داره به سمت پرکار میره . منم تا شنبه نمیتونم دکتر غدد برم . جواب آزم ...

هورمونهات بهم ریخته که هنوز پری نشدی. دکترت چی میگه باید صبر کنی تا طبیعی پری بشی؟

به سلامتی باشه، ان شااله که بقیه مراحل هم به سلامتی سپری کنی. امروز سونو ان تی بود درسته؟ جنسیت رو ح ...

بله ان تی بود گفت پشتش بهم ولی از روی لگن گفت ۶۰ درصد دختر ولی گفت حدس من

شادی صدام کنید
عه جدی؟اخه خیلی هم گرونه واسه من قاضی میرسعید زد تو سیستم فقط رفتم قیمت کردم چقدر میشه گفت مگه مشکل ...

ببین عزیزم تو تهران بر اساس گفته های بچه های گروه دو تا متخصص ایمونولوژی خوب هست، که تو زمینه مشکلات ما کار میکنن، یکی دکتر زرنانی و یکی هم دکتر توکلی، یعنی اینا تخصصی تو زمینه ایمنی مربوط به بارداری کار میکنن، دکتر توکلی که تو ابن سینا هستن، من قبل انتقال دومم پیششون رفتم، کلی سوال پرسیدن، و تمام ازمایشات مربوط به ایمنی رو که برام واجب میدونستن نوشتن، و گفتن نیاز به هیچ دارویی نداری، ایشون هم اصلا به سی دی مارکرها اعتقادی نداشتن، به دکتر علیرضایی که نشون دادم گفت عالیه، بعد انتقال دومم که منفی شد، برای انتقال سوم پردنیزولون و انوکسا پارین هم بهم دادن، که در واقع درمان ایمنی و انعقاد خون هست، با اینحال بازم منفی شدم😅