2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048209 بازدید | 684647 پست
خیلی جالب توضیح دادید . ممنونم . شما هم کلینیک مام میرید ؟ من دکترم لاهوتیه و راضی هستم ولی جدیدا دک ...

من قراره برم مام میخواستم با علیرضایی ویزیت بشم شنیدین که علیرضایی هم خوب باشه ؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدونی عزیزم بعضیا با داروی ایرانی خیلی نتیجه‌ خوبی میگیرن بعضیا هم‌ با داروهای خارجی‌ ، مثلا یکی از ...

مرسی بابت دلگرمی تون…امیدوارم که واسه من هم همینطور باشه …

من بعد جراحی آخر ذخیره رو‌چک‌ نکردم ولی تیرماه که تست دادم یادمه تقریبا ۱.۸ بود اگه اشتباه نکنم

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

سلام بچه ها

من امروز برای بار سوم رفتم پیش شفیقیان ابن سینا

سونو کرد گفت تخمک هات خوبن 

یکشنبه بیا پانکچر

امروز دوباره شوهرم تست داد دکتر جنتی نوشته بود براش و متاسفانه dfaاز ۲۸ درصد رسیده به ۳۹ درصد تازه با کلی سبنال و تقویتی

حالا من استرس گرفتم با این dfa اصلا صلاحه من پانکچر کنم؟

هنوز دکتر ندیده جواب رو 

فردا صبح ویزیت میشه شوهرم

میدونی عزیزم بعضیا با داروی ایرانی خیلی نتیجه‌ خوبی میگیرن بعضیا هم‌ با داروهای خارجی‌ ، مثلا یکی از ...

ببخشید نتونستم پیام قبلی رو ادیت کنم…این عدد نتیجه تست جدید  هست که البته واحد اندازه گیری فرق میکنه  

9.3 pmol/ll که رنج اون بین ۱.۱ تا ۵۵.۳ هست

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
سلام بچه ها من امروز برای بار سوم رفتم پیش شفیقیان ابن سینا سونو کرد گفت تخمک هات خوبن  یکشن ...

اره عزیزم نگران نباشم منم شرایطم دقیق مثه تو بود شوهرم از ۳۲ شد ۳۹ دکتر جنتی گفت همون روز نمونه بده اگه شد که میزاریم برا تشکیل جنین نشدم تخمک ها رو فریز میکنیم حالا فردا خوش باز برا توضیح میده نگران نباش 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
سلام اکرم جان بله عزیزم دوباره روزای سختی میگذرونم ی لحظه نا امید که بحال مرگم یلحضه پراز امید خدای ...

ان شاالله که دفه اخره و انتظار تموم شده 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️