2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048219 بازدید | 684647 پست
@pariiiii73   عزیزم پرسیدم از کارشناسها گفتن هرسال که تقریبا تا هفته آخر اسفند بودیم و۱۳ فرور ...

خیلی لطف کردی نمی‌دونم چطور تشکر کنم ببخشید هر دفعه زحمت دادم بهت مخصوصا امروز که انتظار نداشتم جور بشه سوال کنید انشالله خدا هرچی میخوای بهت بده اول دوتا نی نی ناز🤗😍💋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@pariiiii73   عزیزم پرسیدم از کارشناسها گفتن هرسال که تقریبا تا هفته آخر اسفند بودیم و۱۳ فرور ...

خب خداروشکر خیالم راحت تر شد  حالا روزهای آخر اسفند باز میپرسم ببینم عوض نکرده باشن.نهایتش پریودم رو با آمپول پروژسترون همون روزی که میخوام تنظیم و دست کاری میکنم♥️چون واقعا سرکارم وقت های دیگه نمیتونم😘

الان ابن سینایید اگه اشتباه نکنم از کدوم راضی تر بودی چون من ابن سینا پرونده دارم میخوام برم مام نمی ...

من الان پیش دکتر شفیقیان دارم میرم تو ابن سینا

نمیتونم بگم دکتر خوبیه یا نه

چون یکم بداخلاقه تا سوال میپرسی یکم عصبانی جواب میده 

اما چون دوستم و شوهرش با کلی مشکل با انتقال اول مثبت شدن پیشش منم انتخابش کردم 

بچه‌ها من انتی رو رفتم،خداروشکر همه‌چیز خوب بود اما همش دلشوره دارم که بیش تا آنومالی به خوبی میگذره؟آخه تا یک ماه دیگه ازش بیخبر میمونم🥺

تا یکی دو روز پیش یه حرکتای ریزی زیر شکمم حس میکردم اما دو روزه هیچی که هیچی☹️

تو ۱۴ هفته هستم،شکمم وقتی پهلو دراز میکشم یا به پشت می‌خوابم تخت میشه فقط وقتی سرپا باشم برامدس

شما چطورین؟شکمتون سفت شده؟طبیعیه؟

سلام دوستان من امروز پانکچر شدم و ۵ تا تخمک داشتم با سایز فولیکولهای ۱۷ به بالا که انشااله با کیفیت ...

خداروشکر عزیزم ان شالله که برات کلی جنین تشکیل بشه و به زودی باردار بشی 🤲🤲🤲

بچه‌ها من انتی رو رفتم،خداروشکر همه‌چیز خوب بود اما همش دلشوره دارم که بیش تا آنومالی به خوبی میگذره ...

عززم از ۱۴هفته تموم هر وقت استرس داشتی میتونی بری بهداشت ماما صدای قلب فندق ات رو با سونی کید میتونه بزاره و بشنوی و خیالت راحت شه من الان هر وقت استرس میگیرم زنگ میزنم مامام و میرم سفت و شل شدن شکم هم تا جنین بزرگ نشه طبیعیه بستگی به شرایط قرار گیریه جنین داره

بچه ها از همتون ممنونم خداروهزار بار شکر امروز جلیه ای که داشتیم همونجور که میخواستیم پیش رفت و نتیجه اش کاملا مثبت بود ممنونم از همدلی همتون🥰🥰ان شالله دعاهاتون برگرده به زندگی هاتون و باردارا بچه هاشون رو به سلامتی بغل بگیرن و منتظرا به زودی چراغ خونشون روشن شه