2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048324 بازدید | 684650 پست
مرسی عزیزدلم اول اینکه ۵ساله قصد بارداری دارم و نشدم  از بهمن ۱۴۰۰اومدم بیمارستان فاطمیه ک دو ...

مرسی عزیزم که جواب دادی انشالله کلی جنین خوب برات تشکیل بشه و به زودی مامان بشی😍، پس یعنی دکتر خاصی نداشتی هر روز یکی ویزیت میکرد؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
گفتم شاید خارجی استفاده کردی .ذخیره ت کمه ؟

نه همه اینرانی بودن اسم امپول رو نمیدونم فک کنم اشتباه نوشتم، نه هیچ مشکلی نداشتم و ۱۵ تا فولیکول داشتم و ۵ تا گرفتن که گفتن نابالغ بوده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تهران هم میتونم برم ولی به سختی باید راضی شه همسرم  تهران دکتر پروانه لک کلینیک نیکان میشناسم؟ ...

عزیزم به نظر من اینکه میگن یزد خوبه شاید یه زمانی خوب بوده باشه ، در حال حاضر تهران بهتره ، الان این اواخر تا اونجایی که اطلاع دارم بالاترین درصد موفقیت رو توی تهران هم رویان و مام دارن 

من خودم هنوز نتیجه نگرفتم که بخوام جایی رو بهت توصیه کنم ولی تا اونجایی که از همین تاپیک فهمیدم بهترینا همینا هستن ،چون تازه وارد تاپیک شدی شاید زمان ببره که تحقیق کنی به خاطر همین خلاصشو گفتم عزیزم حالا بازم تحقیق کن ،انشالله خدا بهترین و ساده ترین رو پیش روت میذاره که راحت تصمیم بگیری و اذیت نشی 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
دکترزنان:پیله ور ،یاونگی و انوری هستن دکتر مردان :هشونگ باب الحوایج هست اینم هزینه هاش 

چه خوب هزینه هاشون خیلی پاینه، منم قبل این که برم ابن سینا اینجا نوبت گرفتم ولی شوهرم پشمون شد گفت ابن سینا بهتره کاش همینجا میرفتم

دکترزنان:پیله ور ،یاونگی و انوری هستن دکتر مردان :هشونگ باب الحوایج هست اینم هزینه هاش 

درخواست دوستی دادم میشه لطفا قبول کنی

عزیزم به نظر من اینکه میگن یزد خوبه شاید یه زمانی خوب بوده باشه ، در حال حاضر تهران بهتره ، الان این ...

تشکر دوست عزیز 

من اصلا جدی پیگیر نبودم تهران برم خیلی رفت و آمد داره؟

نه همه اینرانی بودن اسم امپول رو نمیدونم فک کنم اشتباه نوشتم، نه هیچ مشکلی نداشتم و ۱۵ تا فولیکول دا ...

ای کاش میتونستیم به آمپول خارجی مطمئن دسترسی داشته باشیم .حس میکنم آمپولهای ایرانی هم کیفیتشون پایین اومده

انشالله که معجزه الهی نصیبت بشه و به طور طبیعی مامان بشی 🙏

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ای کاش میتونستیم به آمپول خارجی مطمئن دسترسی داشته باشیم .حس میکنم آمپولهای ایرانی هم کیفیتشون پایین ...

ممنون عزیزم انشالله همچنین شما

ببخشید عزیزم قبل انتقال فولیک اسید ۵ استفاده کردی یا ۱ ؟  دکتر برام ۵ نوشته البته آزمایشم نرما ...

عزیزم کلا دیگه فولیک اسید نمیدن به جاش کوالی فول میدن 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
گلم من واقعا میخوام ولی شوهرم میگه همدیگه رو نمیشناسیم و ببخشید بهم میگه از کجا معلوم پرداخت کردی ار ...

سلام عزیزم چی شد ؟پیام ندادی  نمی دونم چطوری بهت  اطمینان  بدم که نگران نشی اگه لازم داری بگو حیفم میاد بلا استفاده بمونه و گرنه بخدا هدف پولش نیست 

مرسی عزیزم که جواب دادی انشالله کلی جنین خوب برات تشکیل بشه و به زودی مامان بشی😍، پس یعنی دکتر خاصی ...

ممنونم گلم ایشالا برا هرکسی ک چشم انتظاره

اره عزیزم ولی پرونده داری همه چی ثبت میشه 

‌خدایی دکترهاشم خوبن و باتجربه

الهی شکر آلا جون، چقد برات خوشحال شدم این چهارتا هم انشاءالله برات جنین بشه اونوقت با خیال راحت برو ...

ممنوووونم عزیزم از محبتت😍😍❤️❤️❤️❤️😭

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام گلم بله من جز کسایی هستم که خیلی خیلی از رویان راضی ام حتی قبل از اینکه باردار بشم همیشه تو گر ...

سلام عزیزم پس چرا بعضی ها میگن رویان شلوغه دکترا اهمیت به مریض نمیدن بیشتر کار ا رو ماماها انجام میدن

دکتر خودش سو نو اینا میکرد؟