2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048432 بازدید | 684655 پست
عه چه خوب پس دیگه اصلا نگران نباش😍اره بابا ۸و۹ که الان آزاد نمیشن بعدم دارو میزنه بزرگ میشن شنبه هم ...

ممنونم ک دل گرمی میدین😍❤️❤️❤️

ب دکتر گفتم اصلا نه درد دارم تو تخمدان نه احساس سنگینی انقد خندید گف که چی الان؟ احساسات تو تنظیم میکنه کار فولیکولارو؟ 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دفعه قبلی آخرین بار که سونو شدی قبل از تخمک کشی  اندازه شون چند بود؟ که بعدش تخمک کشی کردن

اگه اشتباه نکنم ۱۷ -۱۸ بود

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه اشتباه نکنم ۱۷ -۱۸ بود

منم هربار تخمک کشی شدم فقط اونایی که ۱۷و۱۸ بودن جز تخمک بهم اعلام کردن و میگفتن بقیه فولیکول پوچ بوده هر دفعه هم بخاطر اون پوچ ها هایپر میشدم.شما شانگهای رو با ذخیره ۲ برات انجام دادن؟کاش منم که ۳هستم قبول کنه😂 البته نمی‌دونم پول دوتا پانکچر رو تو یه سیکل داشته باشم یا نه ولی خوبیش این نمیخواد برم شهرمون و برگردم همون یکدفعه قال قضیه کنده میشه😂

دفعه قبلی آخرین بار که سونو شدی قبل از تخمک کشی  اندازه شون چند بود؟ که بعدش تخمک کشی کردن

اگه اشتباه نکنم۱۵-۱۶ بود

@pariiiii73    عزیزم تا رویان تشکیل پرونده ندی نمیشه ازشون خواست برات آزمایش هرنوعی بنوی ...

تو رو خدا ببخش عزیز فردا اگه یک راست نرفتی اتاق عمل و قسمت پذیرش هم کار داشتین میشه سوال کنید هر ساله اسفند و فروردین این دوتا ماه مرکز از کی تا کی تعطیل هست و اگه باز هست معمولا همه دکترا هستن یا مثلا دوتا میاد که تعطیل نمونه🤭؟🙈ببخشید پر رو شدم😂

تو رو خدا ببخش عزیز فردا اگه یک راست نرفتی اتاق عمل و قسمت پذیرش هم کار داشتین میشه سوال کنید ه ...

اخه میدونی عزیز من بخاطر کارم این دوتا ماه راحت ترم مخصوصا اینکه اگر از اول فروردین تا ۱۳فروردین باز باشن میتونیم به بهانه مسافرت کارمون انجام بدیم از بس اینجا بپا داریم نمیشه قدم از قدم برداشت😁

منم هربار تخمک کشی شدم فقط اونایی که ۱۷و۱۸ بودن جز تخمک بهم اعلام کردن و میگفتن بقیه فولیکول پوچ بود ...

الان نگاه کردم یادداشتامو. ۱۵-۱۶ بودن ی دونه هم ۱۳ .

که سه روز بعدش عمل شدم.

ذخیره ام پایین تر باید باشه احتمالا چون اون ۲ برا قبل دو تا پانکچر قبلی بود. 

من یکم ناامید شده بودم چون روش دکتر تو دور دوم هم عین قبلی بود ولی امروز باز بهتره حالم. کاش شمام هم استرادیول از روز ۲۰ رو بگید هم ان شاالله اگه شد شانگهای.

باور کن هزینه رو منم ندارم. برا اولی شکر خدا ی وام جور شد از هیئت.

برا دومی هم هنوز پادر هواست😅 احتمالا انگشترمو بفروشم. خدا ان شاالله میرسونه. 

الان نگاه کردم یادداشتامو. ۱۵-۱۶ بودن ی دونه هم ۱۳ . که سه روز بعدش عمل شدم. ذخیره ام پایین تر بای ...

میدونی خودمم میگم بجای اینکه مام برم بیشتر از ۲۰ میلیون بدم وقتی رویان با انتقال ۱۰ میلیون در میاد میتونم دوتا پانکچر یعنی همون روش شانگهای رو انجام بدم خداروچه دیدی شاید این روش مناسب تره برام اخه من دیگه گونال هم که خارجی بود استفاده کردم موردی ندارم بگم دکتر روم پیاده کنه مگر همین شانگهای اونم چون رز گفت تو رویان شنیده انجام میدم دلم گرم شد تازه اگه اینطورم باشه باید دکتر رو راضی کنم اخه من خیلی فولیکول دارم همیشه. ولی چون مجبورن بخاطر اینکه اون ۱۷و۱۸ رو زود بکشن که تلف نشن بقیه شون بی استفاده هدر می‌رن میدونی هربار چقدر ۱۳و۱۵ الکی از بین میرن🤦🏻‍♀️

میدونی خودمم میگم بجای اینکه مام برم بیشتر از ۲۰ میلیون بدم وقتی رویان با انتقال ۱۰ میلیون در میاد م ...

شاید با این روش حداقل جنین هام بیشتر شد،وقتی تعداد جنین بیشتر باشه آدم استرس ناخودآگاه کمتر میشه و خدایی نکرده یه انتقالم منفی شد نور امیدی به بقیه باز داری ولی وقتی جنین کمه همون استرس هم تو انتقال کار دست آدم میده.نهایتش خدایی نکرده اگه رویان جواب نداد و به مرحله تخمک اهدایی کشید بعدش به فکر مام میشم چون مورد تخمک اهدایی شون فکر میکنم چون تو این کار سابقه دارن بهتر از جای دیگه باشه .حالا که با تخمک خودمم رویانم نباید خیلی فرقش با مام زمین تا آسمون باشه نمی‌دونم بخدا خل شدم 😅

میدونی خودمم میگم بجای اینکه مام برم بیشتر از ۲۰ میلیون بدم وقتی رویان با انتقال ۱۰ میلیون در میاد م ...

منم دقیقا عین شما بودم ولی با تعداد کم.چون رشدشون با هم فاصله داشت بعضیاشون هدر میرف نهایت ۵ تا تخمک میکشیدن.

این دفعه خوبیش همین بود ک هم سایز رشد کردن.

ان شاالله بهترین نتیجه رو میگیرین شما هم

شاید با این روش حداقل جنین هام بیشتر شد،وقتی تعداد جنین بیشتر باشه آدم استرس ناخودآگاه کمتر میشه و خ ...

اره همین طوره. ان شااالله ان شاالله با همون اولی مامان میشی و دیگه نیاز نمیشه به مام

منم دقیقا عین شما بودم ولی با تعداد کم.چون رشدشون با هم فاصله داشت خیلیاشون هدر میرف نهایت ۵ تا تخمک ...

فدات گلی♥️😘انشالله اول خودت بعد ماهم پشت سرت😊

البته من چون فاصله شون به اندازه سه چهار شماره هست شاید قبول نمیکنن که تو یک هفته مثلا دو بار پانکچر کنن شاید بیهوشی با اختلاف دو‌سه روز بد باشه چون شما که ذخیرت کمتر بود همه رو کشیدن اون چندتا به اندازه ریز بودن که فاصله دو پانکچر شاید ده روزم بکشه ولی واسه من زیر ده ندارم هیچوقت موقع پانکچر اما ۱۵-۱۳-۱۲-۱۰ اینا دارم  بخاطر همین فکر نکنم مناسب بدونن برای شانگهای حالا بقولا باید بیام ویزیت بشم و شرایط رو بگم مرسی بابت راهنمایی ها😍🙏🏻

فدات گلی♥️😘انشالله اول خودت بعد ماهم پشت سرت😊 البته من چون فاصله شون به اندازه سه چهار شماره هست ...

برای شما هم شانگهای متفاوتی انجام داده دکتر.انگار دوتا پانکچر مجزا رو تو یه سیکل فقط انجام داده چون شانگهای معمولا لتروزول و کلومفین میدن بعد پانکچر دوم با سینال تحریک میکنن ولی به هرحال هر نوعی که خواسته امتحان کنه مناسب بدنت جور در اومده که خداروشکر جنین باکیفیت داد انشالله باقیش خیر بشه برات😘😘😘👍🏻

فدات گلی♥️😘انشالله اول خودت بعد ماهم پشت سرت😊 البته من چون فاصله شون به اندازه سه چهار شماره هست ...

نه ببین منم زیر ده نداشتم که. الان ۶ روزه ک سینال میزنم تازه سایزشون ۳ تا ۸ بود ی دونه ۹ .

ینی ۱۰ روز پیش ک پانکچر کردم اینا یا نبودن اصلا یا خییییییلی ریزتر بودن. روز ۴ بعد عمل که رفتم سونو دکتر تازه گف ۳ تا فولیکول ریز هس.

ان شاالله نتیجه میگیریم هممون😍

نه ببین منم زیر ده نداشتم که. الان ۶ روزه ک سینال میزنم تازه سایزشون ۳ تا ۸ بود ی دونه ۹ . ینی ۱۰ ر ...

اها بعد از تخمک کشی ایجاد میشن تازه .اها اینم حرفی پس شاید امیدی باشه برام👍🏻😊