2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048348 بازدید | 684651 پست
برا همین ریسکش زیاده، بعضی جنینا توی محیط آزمایشگاه از بین میرن ولی ممکنه همون جنین توی رحم مادر تقس ...

انشالا که فرشته امین حرفارو شنیده باشه و امین رو گفته باشه

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
من با مصطفایی هم کلام شدم خیلی ازش خوشم اومد حالا برم ببینم کدوما انتخاب میکنم هرچندکه کارشون تیمیه

به شدت دکتر خوش اخلاقیه و بیشتر خانوما برا همین باهاش ادامه میدن

به نظر منم اخلاق خیلی میتونه توی ادامه درمان کمک حالمون باشه

خیلی خوبه که تصمیمتو گرفتی ان شاءالله بهترین و خاطره انگیزترین روزا رو باهاش داشته باشی دوستم

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برا همین ریسکش زیاده، بعضی جنینا توی محیط آزمایشگاه از بین میرن ولی ممکنه همون جنین توی رحم مادر تقس ...

دکتر ایمونم لوژی میتونه برام بنویسه آزمایشات رو ؟

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
دکتر ایمونم لوژی میتونه برام بنویسه آزمایشات رو ؟

نه نیازجون، اول باید بری دکتر خودت

ایشون معرفی نامه میده برای ایمونولوژ و هماتولوژ

انشالا که فرشته امین حرفارو شنیده باشه و امین رو گفته باشه

ان شاءالله  

ببخشید از اینکه من زیاد آمین میگم توی پیامام.

من خودم بعد از هر دعایی که می کنم آمین می گم

اعتقادم بر این هست که ممکنه همون لحظه مرغ آمین دعامون رو بشنوه و حاجت دلامون رو بده

عزیزم اون‌جنینهایی که‌میذارن بلاست بشن قبل انتقال وقتی از ذوب در میاوردن میذاشتن بلاست بشه ؟ خدارو‌ ...

بله عزیزم رویان جنینامو سه روزه فریز کرد بعد دو روز قبل از انتقال همون تعدادی که میخاستن انتقال بدن رو ذوب میکردن و بلاست میشد.

ولی مرکز اصفهان هشتا جنینی که تشکیل شده بود رو همون اول قبل از فریز گذاشت برای بلاست و همه از بین رفتن.

ما مشکلمون اسپرم بود همه ی فاکتورای اسپرم بی نهایت ضعیف بود. دو سال پیش ک رویان پانکچر کردم دکتر مشایخی برام یه سینال نوشت فکر کنم یه دونه۹۰۰.. ولی قبول نکردم و بهش گفتم برام خارجی بنویس که پیورگان ۶۰۰ برام نوشت آلمانی بود. فقط همینو داشتم.. خودمم اووابوست و همه ی ویتامینارو میخوردم.

اون موقع گونال تو بازار نبود.

برای انتقال هم هر بار روزی سه تا استرادیول خارجی خوردم. دوتا انتقال اولم ال دی داشتم. انتقال اخر بدون ال دی. فقط روزانه سه تا استرادیول داشتم. همه ی ویتامین ها (به جز آ) و فرتیل سی ام هم خودم میخوردم.

هیدروکسی و پردنیزولون و انوکسا۴هزار هم دکتر زرنانی (ایمنی) بهم داده بود.

چرا که نه عزیزم مطمئن باش به خواست خدا نی نی خوشگل و سالم نصیبت میشه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
دکتر شفیقیان از دکترهای رویان هستش؟تقویتی قبلش و داروی تخمک کشی چی دادن به شما؟

پودر فرتی بیوتیک 

کو کیوان قرمز و فرتیل سی ام داده

داروها هم روز دوم تا چهارم آمپول سینال اف رو عدد ۴۸ و آمپول hmgروزی یه عدد تا روز ۶ پریودم

از دیروز هم hmg رو روزی ۲ تا پودر و ۱ آب مقطر ۳ روز و روز هم سینال دوز ۴۸ و روز سه شنبه و چهارشنبه هم آمپولcetrotide که بعدش میشه روز ۴شنبه که برم پیشش واسه سونو و ...

اره اینم مورد قابل توجه ای هس نهایت تخمک کشی نمیشیم ولی من بنظرت با ذخیره ای که قبلا ۴بود بعد تخمک ک ...

ببین چون ذخیره ‌کم به دوز بالای دارو‌ جواب نمیده و باید با دوز پایین دارو تخمدان رو تحریک ‌کنن از روش شانگهای استفاده میشه ،مثلا من خودم بار اول پانکچر دکتر دوز دارو رو زیاد داد سه فولیکول داشتم ماه بعدش بدون دارو‌۴ تا فولیکول ،بار دوم به دکتر اصرار کردم که من بدون دارو هر ماه تخمک‌گذاری دارم‌ و بدون دارو ‌فولیکولام بیشتره دوز دارو رو‌خیلی کم بده اونم‌ کم داد ۶،۷ تا فولیکول بود 

حالا احتمال اینکه برای تو که‌ میگی فولیکولات با هم رشد نمیکنن هم انجام بدن باید با دکتر صحبت کنی  

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
دیگه نشد استفاده کنم.فکر نکنم خیلی مهم باشه ما هم چون ای وی اف هستیم خیلی حساس ایم از روز انتقال تا ...

شادی جون ولی بازم به نظرم شیاف تو بزار یادت نره دوستم  

بله عزیزم رویان جنینامو سه روزه فریز کرد بعد دو روز قبل از انتقال همون تعدادی که میخاستن انتقال بدن ...

مرسی ،قربونت برم عشقم ،ممنون بابت توضیحاتی که دادی ❤

عزیزم اون‌جنینهایی که‌میذارن بلاست بشن قبل انتقال وقتی از ذوب در میاوردن میذاشتن بلاست بشه ؟ خدارو‌ ...

و مهمتر از همه هشت ماه قبل از پانکچر و دوسال و نیم قبل از انتقال رژیم غذایی رو سفت و سخت رعایت میکردیم

بطور کامل لبنیات، نوشابه، محصولات کارخونه ای مثل رب ، کنسرو و...، شکر و شیرینی و مواد قندی، روغن افتاب گردون و.... همه حذف

معجون ژل رویال، برنج قهوه ای، روغن کلزا، گوجه رنده شده به جای رب، خرما فراوان رو جایگزین کردیم

قبل از پانکچر هم همسرم به مدت هشت ماه هر روز صبح صد و پنجاه گرم آجیل، یه عدد موز، تخم مرغ محلی میخورد. عصرا هم یه کاسه نخود ابپز، شبا سبزیجات اب پز میخورد. در کنارش همه ی ویتامینا مخصوصا سلنیوم، ای، امگا و فرتیل اید، فولیک اسید و چندتا قرصی ک ارولوژ داده بود و....

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
مرسی ،قربونت برم عشقم ،ممنون بابت توضیحاتی که دادی ❤

خواهش میکنم عزیزم

کاری نکردم🥰❤

سلام عزیزم ببخشید شما دکتر واستون اینوفولیک نوشت یا خودتون گرفتین؟ میخوام ببینم واسه ما که ذخیره مون ...

بله پانکچر اولم دکتر نوشته بود ،پانکچر دوم‌ خودم‌ میگرفتم ‌میخوردم ، بله عزیزم ذخیره‌کم هم‌مستونه بخوره چون موادش مثل اوابوست هستش‌ ،کلا برای تقویت ‌تخمکه ربطی به ذخیره نداره 

و مهمتر از همه هشت ماه قبل از پانکچر و دوسال و نیم قبل از انتقال رژیم غذایی رو سفت و سخت رعایت میکرد ...

به علاوه نان سفید حذف، بجاش نان سبوس، جو دوسر.

نونای سبوس دار خیلی تلخ و بدمزه ان انگار داشتیم فیبر میخوردیم یادش بخیر😂

الانم تو هر غذایی ک درست میکنم یکی دو قاشق پودر سبوس میریزم هم لعاب میده هم مقویه

ان شاءالله برام دعا کن ، متوجه شدم جنین شناس مام عوض شده جنین شناسش رفته بهمن یکم دو دل شدم برا مام

جنین شناسش خیلی وقته که عوض شده 

اسفند ۱۴۰۰ عوض شد من فروردین بود پانکچرم 

دوسه تا جنین شناس داره 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..