2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048344 بازدید | 684650 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه تا ده روز دوش نگیری برات بهتره  نه شکمی گفت درس نمیبینم بعد گفت واژینال هم نمیشه چون سرکلا ...

پشمالو جان میگم تو مدارکت نگاه میکنی ببینی اسم جنین شناس رو کی برات زده؟

عزیزم یه راه پیشنهاد داری به من بدید ،میشه بدون اینکه بیام تهران بخوام برام آزمایش های ایمنی انعقادی ...

آره پری جون، اگه اونجا فوق تخصص هماتولوژ هست بگو برات 

RF TPO(ABT)

dsDNA ACL-lgG

ACL-lgM

Anti-TG(ECL)

LA Test(LAC)

B2Glyco-G

B2Glyco-M

F-ANA(IF)

Anti-PhL-G

Anti-phL-M

APCR AT-lll

PRO C

Pro S

PT Panel

PTT

بنویسه البته برای من ی سری سوالات می کردن و بعد اینارو درخواست دادن

به همراه آزمایش کاریوتایپ برای من وهمسرم

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
ممنون عزیزم از دعای خیرت ، یعنی میگید نرم مام؟ شما با کدوم مرکزی؟

هرجا که دلت آرومتره برو عزیزم

من رویان میرم ولی خیلی از دوستان مام رفتن و راضی بودن

برای همین میگم هرجا که فکر می کنی حاله دلت باهاش بهتره برو

هرجا که دلت آرومتره برو عزیزم من رویان میرم ولی خیلی از دوستان مام رفتن و راضی بودن برای همین میگم ...

از پارسال تصمیم گرفتم مام برم ، الان فکر اینکه باز بگردم دنبال مرکز دیگه تحقیق کنم عصبیم میکنه

برای بار آخر هم میخوام انجام بدم

خدا بخیر کنه ان شاءالله برای هممون

عه رویان داره؟ اخه مام نداشت دیگه فکر ویزیت آنلاین از سرم گذشت پس امتحان میکنم انشالله کارم راه بیفت ...

خود مرکز هارو نمیدونم اما شماره مطب دکتری که انتخاب کردی رو پیدا کنی حتما ویزیت آنلاین داره

از پارسال تصمیم گرفتم مام برم ، الان فکر اینکه باز بگردم دنبال مرکز دیگه تحقیق کنم عصبیم میکنه برای ...

نه عزیزدلم اصلا عصبی نشو، پس اگه تحقیقاتت رو کردی با کلی انرژی مثبت برو جلو

امیدوارم واسطه فرشته کوچولوی شما از طرف خدا توی مرکز مام باشه

آره پری جون، اگه اونجا فوق تخصص هماتولوژ هست بگو برات  RF TPO(ABT) dsDNA ACL-lgG ACL-lgM An ...

فدات مهربونم اینجا که هستم نمی‌دونن آز ایمنی انعقادی چیه چون اصلا ای وی اف ندارن و فاکتورهای ایمنی و .... سر در نمیارن بنظرتون چون پرونده ندارم اصلا وقت آنلاین میدن با چه دکتری وقت بگیرم تو رویان که بنویسه برام ؟

نه عزیزدلم اصلا عصبی نشو، پس اگه تحقیقاتت رو کردی با کلی انرژی مثبت برو جلو امیدوارم واسطه فرشته کو ...

ان شاءالله ، ممنونم مهربون😘😘

ان شاءالله خدا برای شما هم بهترین هارو رقم بزنه❤

خود مرکز هارو نمیدونم اما شماره مطب دکتری که انتخاب کردی رو پیدا کنی حتما ویزیت آنلاین داره

اخه فکر نکنم لازم باشه نوبت فلوشیپ نازایی یا متخصص نازایی بگیرم فکر کنم دکتر ایمنی جدا باشه نوبت از اون باید بگیرم نمی‌دونم چون اصلا پرونده تشکیل ندادم فقط میخواستم بگم بهشون که چندین انتقال منفی دارم میخوام ایمنی انعقادی و سی دی ها رو چک کنن برام

اگه از تاریخ آزمایشات 6 ماه میگذره خودشون درخواست میدن ، اگه انتقال منفی داشتی آزمایشای تخصصی تر بگو ...

عزیزم یک انتقال منفی داشتم !شما دکترت کی بود و اینکه خودشون برات آزمایش کاریوتاپ نوشتن یا خودت درخواست دادی ؟شما انتقال چندمت بود

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
فدات مهربونم اینجا که هستم نمی‌دونن آز ایمنی انعقادی چیه چون اصلا ای وی اف ندارن و فاکتورهای ایمنی و ...

خدانکنه دوستم.

نیازی نیست که حتما تخصص آی وی اف داشته باشن، اگه آنکلوژ هم باشه می تونه برات بنویسه که از تکمیلیت هم استفاده کنی.

راستشو بخوای من نمی دونم رویان ویزیت آنلاین میده که فک می کنم نده.

ولی به نظرم ویزیت آنلاین با ی آنکلوژیست بگیر که بتونی جواب سوالاشو بدی و با توجه به اون برات آزمایش بنویسه

حالا می تونی بهش پیشنهاد اینایی که فرستادم رو هم بدی

دکتر چقماقی ایمونولوژیست رویان بود و دکتر امیرعباس هدایتی هماتولوژیست

امیدوارم به کارت بیاد پری جون