2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048202 بازدید | 684647 پست

من بلاخره اینا رو خریدم 

ال کارنتین برای شوهرم

ال ارژنین برای خودم

کیوتن هر ۲نفرمون

ویتامین ای،سی،دی،فولیک،زینک برای دوتامون

ای پی ۶ یا همون اینوزیتول برای خودم

آپو متفورمین برای خودم دستور پزشک

قرص آهن و تیروییدم میخورم

هرچی نخریدم بگید اضافه کنم😂

من بلاخره اینا رو خریدم  ال کارنتین برای شوهرم ال ارژنین برای خودم کیوتن هر ۲نفرمون ویتامین ...

عزیزم قیمت ال کارنتین چند شد؟براچی اسپرم خوبه؟

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توی همین جمع دوستان، خیلی ها متاسفانه سقط رو تجربه کردند، فکر کنم تقریبا همه ما همین احساس رو داریم ...

دقیقا تجربه سقط از ناباروری خیلی بدتره ابعاد جسمی وروحی بیشتری داره که بماند برای بارداری های بعدی یه ترسی به جونت می اندازه .

شادی صدام کنید
سلام نیکاد جان خوبی عزیزم؟ قربووونت برم منم دلم براتون خیلی تنگ شده. تک تک بچه های اینجا مث خواهر ند ...

مرسی عزیزم منم دلم برا همه تنگ شده  واقعا همینجوریه 

من اینقد مشکلات داشتم که جور نمیشد برم تو سیکل که الان دارم بهش فک میکنم که چرا قسمت نشد از خرداد دوباره برم تو سیکل هزاربار خدارو شکر میکنم و الانم یه مشکل جدید که فعلا نمیتونم برم تو سیکل راضیم به رضای خدا حکمتشو شکر..خودت چی رفتی تو سیکل به سلامتی؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
عزیزم قیمت ال کارنتین چند شد؟براچی اسپرم خوبه؟

ال کارنتین تو همه مکمل های مردان هست برای چربی سوزی و حتما تحرک اسپرم هست،در مورد قیمت هم بستگی به دز و شرکت دارو ،،داره .این که دیشب گرفتیم دز ۵۰۰ هست گفت روزی دوتا بخوره که بشه دز روزانه ۱۰۰۰ فکر کنم ۶۰ عددی که برای یک ماهش هست قیمت دویست و خوردی

به سلامتی. یعنی پریود شدی بین این دو؟ چند تا فولیکول داشتی توی سونوی اول؟

ممنونم عزیزم.

نه پریود نشدم. روز قبل پانکچر ک همه داروها از جمله دوفاستون رو قطع کرده بودم نگران بودم ک پریود بشم ولی اون امپوله ک دو تا با هم زده بودم مانع بود. بعد پانکچر هم دوباره دوفاستون رو شروع کرد برام. پانکچر اولم روز ۱۳ سیکل بود الانم ک دوره دوم رو شروع کرده.

تو سونو اول که روز سوم بود دکتر نگفتن چیزی ولی سونو روز ۸ ، ۷ تا فولیکول داشتم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
به سلامتی. یعنی پریود شدی بین این دو؟ چند تا فولیکول داشتی توی سونوی اول؟

برای پانکچر دوم روز سوم بعد عمل دکتر گفتن چند تا فولیکول ریز  هست که اونارو تقویت می کنیم. سیکل اول قشنگ دردا رو داشتم ولی الان هیچ حسی ندارم نگرانم که شاید اصلا اتفاقی اون تو نمی افته😅

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من بلاخره اینا رو خریدم  ال کارنتین برای شوهرم ال ارژنین برای خودم کیوتن هر ۲نفرمون ویتامین ...

ان شاالله پر خیر و برکت باشه براتون

مرسی عزیزم منم دلم برا همه تنگ شده  واقعا همینجوریه  من اینقد مشکلات داشتم که جور نمیشد ب ...

الهیی ‌ . ان شاالله خیلی زود مشکلات رفع بشه و حتی قبل از اون ان شاالله خدا معجزشو بذاره تو دامنت😍

اره وارد سیکل شدم. ی بار پانکچر شدم و برا بار دوم تو سیکلم.

البته من مرداد هم پانکچر و انتقال فرش داشتم با تنها ی جنین خییلی ضعیف و اندومتر بد😅ک منفی شدم. 

پروانه جان چندبار با انصاری انتقال ناموفق داشتی؟منم دکترم انصاری پوره همه خیلی تعریفشو میکنن.من سه ت ...

با انصاری پور سه بار انتقال داشتی ؟ من سه تا انتقال دوتاش منفی یکی مثبت ولی رشد نکرد