2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048348 بازدید | 684651 پست
pcoهستم تازه بهم داده دوروز فقط خوردم،برم بهش بگم ببینم چی میگه،میترسم بگه برو خارجیشو بگیر اونم نسا ...

خارجی رو حتما امتحان کن. دوست من هم با ایرانی حالش بد میشد ولی خارجی نه. من هم روزی سه تا میخوردم که مشکلی نداشتم، الان البته روزی یکی می خورم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایشالا برا هممون

خوبی عزیزم شما بعر سرکلاژ ترشحاتتون کامل سفید بود بیشتر نشد؟ شما که نزدیکی نداشتین یعنی دکتر منع کردن؟ من از ظهر سمت تخمدان هام درد میکنه کمردرد هم دارم نمیدونم چرا امروز خیلی اذیتم دوشنبه وقت دکترم هست احتمالا فردا برم ببینم چه خبره طاقت ندارم صبر کنم تا دوشنبه

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
خارجی رو حتما امتحان کن. دوست من هم با ایرانی حالش بد میشد ولی خارجی نه. من هم روزی سه تا میخوردم که ...

عزیم شما بخاطر تنبلی تخمدان بهتون دادن متفورمین الانم میخوری؟ من قبل بارداری میخوردم بعدش هم دکتر مرکز گفت بخور من ده روزی جور نشد نخوردم دکتر شهر خودم گفتم نیازه بخورم گفت نه دیگه نمیدونم سر باردادی دخترم به نظرم میخوردم روزی یکی .کلا متفورمین خوبه جلوی اشتهای کاذب رو میگیره از دیابت بارداری هم جلوگیری میکنه

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
عزیزم منم فقط باداروپریدمیشم امااسترومارین وپروزسترون میخورم قطع ک کردم 5روربعدپریدمیشم ،اره بدبختی ...

چندماه به خودت استراحت بده. اینجا واسه خانم هایی که مشکل خاصی ندارند میگند حداقل سه ماه استراحت

دقیقا برای خارجی به منم همینو گفتن منم برای تهیش پشیمون شدم

متاسفانه فعلا شرایط طوری هست که مجبوریم با همین داروهای ایرانی ادامه بدیم وگرنه اکثر پزشک هایی که من دیدم نظرشون گونال بود

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام عزیز دلم چقد خوب شد که از خودت خبر دادی😍😍😍 ان شاالله همیشه سلامت باشین❤️

زنده باشی گل قشنگم، از بچه ها جویای احوالت بودم، خیلی خوشحال شدم بابت جنین‌های قشنگت، ان شاالله بازم کلی جنین دیگه برات تشکیل میشه و با دست پر و خیال راحت میری انتقال و عید امسال چند نفسه میشینی پای سفره ی هفت سین 😍🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم شما اهدایی رو با کدوم مرکز داری انجام می دی؟ دونر گرفتین؟

من جنین اهدایی گرفتم عزیزم .شهرستانم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیم شما بخاطر تنبلی تخمدان بهتون دادن متفورمین الانم میخوری؟ من قبل بارداری میخوردم بعدش هم دکتر مر ...

نه عزیزم. من مقاومت به انسولین دارم و ریسک دیابت بارداریم بالاست. از همون پارسال قبل پانکچر و انتقالم روزی سه تا میخوردم یعنی تجویز دکتر متخصص بود. اما ماه گذشته که کرونا گرفتم حالم بد میشد و نتونستم بیشتر از یکی بخورم. دیگه خودم سرخود سه تا رو کم کردم به روزی یکی. ولی هر روز قندم رو چک میکنم که اگه خدای نکرده رفت بالا تعدادش رو زیاد کنم. البته برای من روی اشتها هیچ تاثیری نداره و برعکس هر وقت قرص میخورم بیشتر گشنه میشم و بیشتر میخورم.  مثلا امروز صبح قرص رو بعد صبحانه ساعت ۹ خوردم ولی ۱۱ حالم از گشنگی ضعف رفت، دیگه دانشگاه بودم همونجا رفتم سیب زمینی سرخ کرده خریدم و خوردم 🤦‍♀️

سلام خانما  ببخشید من چون کیست داشتم دکتر بهم لویتود دادن قرصا تموم شد وپریود نشدم رفتم دکتر گ ...

اثر میکنه ،نگران نباش 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
چقد قشنگ نوشتی عزیزم😍 با اجازت اسکرین شات گرفتم ازش ک خر از گاهی بخونم. ممنونم❤️ ان شاالله خدا هم ...

سلام آلا جون خوبی ؟سلامتی؟؟  چه خبرا؟ چیکارا میکنی؟ از خرداد که منفی شدم نیومدم سایت دلم برای همه تنگ شده🥺 از بچه ها چخبر؟ الان که نگاه کردم همگی جدید بودن اینقد ذوق کردم پیام تورو دیدم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
مطب روزای یکشنبه و چهارشنبه از ساعت ۲ به بعد هستن برای بیمارستان خود دکتر نامه میده مشکلی پیش نمیاد

ممنون عزیزم، تو ویزیت اول تو مطب سونو میکنه؟ یا میگه روزای پریودی باید بریم؟ روز چندم پریود؟ راستی اگه تو روزای پریودی مطب نباشه باید چی کار کنم؟

خدا یا خیلی دوستت دارم، میدونم مثل همیشه هوامو داری
سلام دوستان گلم ، امیدوارم همگی در سلامتی و آرامش باشید 🤲🌹 خیلییی وقتا دلم برای اینجا تنگ میشه، ت ...

سلام عزیزم خیلی بهت تبریک میگم خدارو هزار بار شکر عزیزم انشاله سالیان سال در کنار دختره خوشگلت خوش و خرم باشی 

ممنون عزیزم، تو ویزیت اول تو مطب سونو میکنه؟ یا میگه روزای پریودی باید بریم؟ روز چندم پریود؟ راستی ا ...

بستگی به شرایط و ازمایشا داره

اگه مطب نباشه باید برید بیمارستان 

خودشون میگن کدوم بیمارستان