2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048080 بازدید | 684642 پست
دوتا منفی یه مثبت حالا جنین شناس ابن سینا خدای جنینمو خراب نکرد ویه دلم میگه دکترمو عوض کنم ابن سینا ...

پروانه جون من چون بیشتر وقتا که اینجا پیام ها رو باز میکنم سر کار هستم دقیق توجه نکردم شرمندت گلم🙈الان دیگه دارم یادداشت میکنم چیزایی که میخوام بخرم رو سخته برام تو پیام هات بگردم دنبالش میشه برای بار آخر بگی ال ارژنین و ال کارنتین چه دزی استفاده کردی روزی چندتا شکلش تقریبا چجوره ؟بوس😘

دقیقا همین جوریه سرسری رد میشه زود خاتمه میده منو اینسری اصلا سونو نکرد حتی بهش گفتم سونو نمیکنید م ...

عزیزم دقیقا من خودم با بدبختی راضیش کردم خراش بده اون تا سه انتقال منفی نداشته باشی انجام نمیده خوب لعنتی پولو جون ما برات مهم نیست من اگه بازم برم قطعا پیشش نمیرم در صورتی که همه براش دستو پا میشکنن یه میرم شه بخش یا معترف

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم فقط با دارو پریود میشم

استرومارین وپروزسترون میخوری عزیزم؟؟اگه نخوریم چی میشه؟؟من انتقالم منفی شدروزسوم پذیدبایدمیخوردم ک دیگه همسزم گف نخورفعلا،الکی هورمون واردبدنت نکن

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

خانوما نظرتون در مورد زالو انداختن روی تخمدان چیه؟ بنظرتون تاثیر نداره؟طب سوزنی چی؟همش دوست داریم یه کار متفاوت بکنیم بلکه نتیجه این انتقال های منفی عوض شه ولی سردرگم هستیم اخه دکترا هیچکدوم هم قبول ندارن😏

سلام من رفتم سونو گفت احتمالا رشد جنين پنج هفته متوقف شده و بايد الان شش هفته و سه روز باشه ولي سونو ...

الهیکه بتات رشدعالی داشته باشه عزیزم🙏🙏🙏

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
زدم نت شانگهای کلا با دوز کمه نگراننباش

ممنوووونم عزیزم❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

سلام عزیزان،من چهارشنبه رفتم مرکز، فرستادنم دکتر غدد چون تیرویید دارم،دکتر متفورمین تجویز کرد داروخانه گلای وانس داد که همون متفورمینه از شرکت پیوسته رهش،عجیب حالت تهوع دارم ،متفورمین ساده هم قبلا خوردم بهم نمیساخت اینبار گفتم اینو بهم دادن،به نظرتون بازم مشکل از این نوع متفورمینه؟

اوه دوشنبه که خیلی دیره بری تازه سونو کنه نکنه می‌خواد تا روز آخر پری هی تخمک بکشه😅🤣

سیکل شانگهای همین جوریه دیگه، دو تا پانکچر تو ی سیکل. روز ۱۳ پانکچر اولم بود دیروزم ک برا پانکچر دوم شروع کرده

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
الا جان فکر نکنم توی روش شانگهای هم دارو برای همه یکسان باشه ،شاید به‌ وضعیت ‌تخمدان ‌هر کسی نگا‌میک ...

ممنونم گلم خیالم راحت شد❤️❤️

سلام عزیزان،من چهارشنبه رفتم مرکز، فرستادنم دکتر غدد چون تیرویید دارم،دکتر متفورمین تجویز کرد داروخا ...

سلام عزیزم

من  روزی یه دونه گلوکوفاژ ۱۰۰۰ میخوردم. 

اگر میخوای تحت نظر پزشکت  اینم امتحانش کن

البته متفورمین رو باید با معده پر و بلافاصله بعد غذا بخوری عوراضش کمتره

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
عزیزم میتونی عکس قوطیdheaرو بفرستی برام چون چندتا شرکت داره و دز های مختلفه.البته شنبه آزمایشش ...

اونی که من دارم اینه. هر دوازده ساعت یه دونه

سلام عزیزان،من چهارشنبه رفتم مرکز، فرستادنم دکتر غدد چون تیرویید دارم،دکتر متفورمین تجویز کرد داروخا ...

منم کلا با متفورمین و گلای وانس و... مشکل داشتم. اون زمان اوایل ازدواج بود پیش ی ماما می رفتم ایشون داده بود. بعد ک گفتم حالت تهوع میگیرم قطعش کرد