2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048142 بازدید | 684645 پست
دوتا منفی یه مثبت حالا جنین شناس ابن سینا خدای جنینمو خراب نکرد ویه دلم میگه دکترمو عوض کنم ابن سینا ...

عکس رنگی از اول نمیخواد چندبار گفتم😅😀.مال من سال۹۸ بود قبول کرد هرجا دیگه هم برید آزمایش ها ۶ماه یا یک سال بگذره بعضیا رو تکرار میکنن اگه نکنن شما باید اصرار کنی بنویسن برات خودمون این همه پول مکمل میدیم معلوم نیس چقدر تاثیر بذاره بعد دوره درمان که مهم‌تر وا میریم 😀

@مامانمحمدمحمد     سلام عزیزم امروز به نیت شما سوره حدید خوندم .امیدوارم جنینهای خوبی بر ...

سلام خانم خيلي ممنون از محبت شما، اميدوارم خدا بهت سلامتي بده و بارداد بشي و اگر بارداري بارداري خوبي تجربه كني،

من فقط ٤ تا جنين دارم كه دكتر گفت كمه، رفتم دكتر براي بار سوم پانكچر كنم كه پودر فرتي بيوتيك داده بهم، نميدونم جواب ميگيرم يا نه! اميد به خدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای سونو قبل از انتقال منظورمه تا ببینن ضخامت اندومتر به حدش رسیده یا نه. من مطب میرم عزیزم فقط انت ...

ممنون‌از توضیحاتتون🙏

خدا یا خیلی دوستت دارم، میدونم مثل همیشه هوامو داری
اخی عزیزم چرا اینجوری  تو سونو چیزی نگفت؟ والا منم روز سونو گفت بالای ۲۰ نت تخمک داری  ...

نمیدونم والا خودمم گیجم دیگه ‌نشد که دوباره برم ولی تلفنی هم قانع نشدم گفتن بدنت به دارو جواب نداده 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
سلام عزیزم اره. ببخشید الان دیدم پیامتو. ۷ تا فولیکول داشتم ک ۶ تا تخمک کشیدن. و شکر خدا ۴ تا جنین ...

شایدپوچ باشن،  خداروشکرررر

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
قربوووونت برم عزیزم😍😍❤️❤️❤️🤗🤗🤗 خیلی ممنونم. هنوز معلوم نیس. دوباره امپولو شروع کرد دکتر برا پا ...

چرااا 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
چه ازمایشی ؟ واسه من یه چی نوشت منفی زده بود دیگه نمیدونم چی بود زده بود نکاتیو عکسش رو داری ببینم&n ...

ازمایش Indirrect coombs من اینقد اژن ازمایشو این چند سال دادم میشناسمش بهش میگم اقای کومبز  ،حتما واسه همه ارهاش مختلف ها مینویسن

باره اول انتقالم رویان منفی شد یک ایوای منفی هم دارم

سلام عزیزم شما پیش کدوم دکتر تو رویان میرید؟

امروز رویان راضی هستید

من میخوام بیام اونجا میشه راهنمایی کنید هزینه ها چه جوری هست؟

همونم فاطمه !خوبی فاطمه چیکار میکنی الان 

چطوری نیاز دلم برای اون روزا تنگ شده ، برای تو و تمام دخترای دیگه از هیچکدوم خبر ندارم.

منم هیچی یه اتفاقی افتاد بعد یکسال که قهر بودم به اجبار دوباره برگشتم سر زندگیم کلا یه امضا دیگه مونده بود به طلاقم.

وقتی با سعید قرار گذاشتم که بعنوان آشتی کردن ببینمش واسم گل خریده بود و گریه میکرد، ولی من تا چند ماه یه حالت چندش بهش داشتم😁

بعد یکسال که رفتارشو زیر نظر گرفتم دیدم اوکیه ( خیلی عوض شده بود انگار واقعا سرش ب سنگ خورده) اومدم ابن سینا برای ای وی اف

الان پانچر شدم ۱۲ تا جنین دارم ، تقریبا ماه دیگه انتقالمه.

تو چخبر؟ خوبی

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

از همون تهران چه داروخونه ای تهیه کردید؟

اره عزیزم کنار مرکز یه دارو خونه هست از اونجا گرفتم

البته داروخانه ی خود ابن سینا هم داره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

نمیدونم والا خودمم گیجم دیگه ‌نشد که دوباره برم ولی تلفنی هم قانع نشدم گفتن بدنت به دارو جواب نداده& ...

مطمئن باش یه حکمتی توش بوده، 

من انتقال اولم  گ منفی شدم خیلی ناراحت شدم مخصوصا که جنین نداشتم ولی بعدا فهمیدم چقدر به نفعم شد ، منفی شدنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40