2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048142 بازدید | 684645 پست
اره فک کنم

تخمکشیشدی وای به سلامتی چندتخمک چند جنین بیا بگو بعد

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مطب بلوارکشاورزه دقیق نمیدونم فکر کنم ۳ تا ۴ بار برای پانکچر همین حدود هم برای انتقال

عزیزم نوشتید ۳تا ۴ بار برای انتقال مراجعه داشتید یعنی نیکان ۴ باز مراحعه برای انتقال داشتید؟ چرا چند بار مراجعه؟ مگه انتقال یک بار نیست؟

خدا یا خیلی دوستت دارم، میدونم مثل همیشه هوامو داری
ی جا خوندم نوشته بود نهایت آی وی اف یک ماه طول میکشه مراحش هن اینطوری نوشته بود: به‌طور‌کلی می‌توان ...

عزیزم ببخشین واضح میخوام بگم بارداری طبیعی اگه بخواد اتفاق بیوفته در 10نهایت 20دقیقه رابطه آمی زشی زن و مرد زمان میبره، درسته؟

ولی آیا برای همه همون اولین اقدام و تو این 10دقیقه میشه؟

مطمئنا نه! یکی همون اقدام یکی ماه بعد یکی دوماه بعد یکی چند ماه بعد یکی ی سال بعد منظورم بارداری طبیعی هست ها  حالا اگه تو این سیکل ها کیست نگیره یا هر مشکل دیگه ای پیش نیاد

حالا پروسه یک ماهه خود ای وی اف هم دقیقا مثل همون 10تا 20دقیقه رابطه آمی ز شی هست . از چندماه قبلش بایدمرتب  بری برای چکاپ اگه همه چیز اوکی بود ای وی اف شروع میشه تا یک ماه هر روز باید برین سونو و ویزیت بشین و داروی اصلی ای وی اف که هورمونی هست مصرف کنین .

حالا دیگه بماند از چند ماه قبلش توی همون چکاپ ها چه داور ایی باید مصرف کنین تا تازه برسین به مرحله ای وی اف یک ماهه. اگه مثبت بشه که عالی اگرم نه که این چرخه باز ادامه پیدا میکنه

@باران31    

سلام عزیزم

امشب به نیت شما ۷۰ حمد و دعای توسل خوندم و از امام زمان درخواست کردم که ان شاء الله دخترت رو صحیح و سالم بغل کنی و چشم و چراغ خونه ت باشه 

آمین

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
عزیزم ببخشین واضح میخوام بگم بارداری طبیعی اگه بخواد اتفاق بیوفته در 10نهایت 20دقیقه رابطه آمی زشی ز ...

بله درست میگید، انشالله برای هممون این قدر زود بگذره که فکر کنیم همون ۲۰ دقیقه زمان برده☺️

خدا یا خیلی دوستت دارم، میدونم مثل همیشه هوامو داری

💞لطفا برای حاجت دل دوستان مون یک صلوات بفرستید💞

۱_یامنان✔️

۲_ پروانه۲۱✔️

۳_ آستاره ۷۲✔️

۴_ عبدالواحد✔️

۵_ گل_یخ۱۳۷۸ ✔️

۶_ سحربانو۶۸  ✔️

۷_ khanomiman✔️

8_alae✔️

9_ poweroflove❇✔️

۱۰_ ماهییا✔️

۱۱_ niloo68✔️

12_ رادیس۱۲✔️

۱۳_ pariii73✔️

14_sara123✔️
15_ hannaneh74✔️

16_ کاربر تکراریست✔️

۱۷_ asemaneabii✔️

18_باران۳۱✔️

۱۹_ پشمالووو

20_ Ati7966

21_baharak2017

22_ترسو ۶۸

۲۳_mamannazaninandaryan

۲۴_  houra۱۴۰۰

۲۵_elahe_الهه

۲۶_زینب ف

۲۷_لیمولیمولیمو

۲۸_mehremah

۲۹_گونشمم

۳۰__sharareh_

۳۱_raha16

۳۲_هدیه۹۹

۳۳_فرزان3228

۳۴_پاپیون_سفید

۳۵_نگار80

۳۶_sssefat

۳۷_ favali

۳۸_ گیسوگلابتونم

۳۹_ farzi99

۴۰_ بررا۹۶

۴۱_ داداشممم

42_sarvesahi

۴۳_rose_710

۴۴____sara123

۴۵_haniiijoooon

۴۶_جی۲

۴۷_محلا20

۴۸_صدف_۶۹

۴۹_آسمانیترینم

۵۰_99lili

51_ماهک۱۱5

52_94rima

53_مرجانه ساحل

54_هانیلsآریل

55_زهرااااباااانو

56_نازنینnazi

57_narsis_

58_sseeaa

59_مامان۱رقیه

atefe71h _60

61_atefe9907

۶۲_baran1467

۶۳_فاطیما259 

64_رزیتا22

65_فرشته12345

۶۶_سنجاقک_جون

۶۷_طوطططیا

۶۸_جانان۱۱۱

۶۹_جی۲
۷۰_سروصنوبر
۷۱_blueskys

۷۲_ آناشید99

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
💞لطفا برای حاجت دل دوستان مون یک صلوات بفرستید💞 ۱_یامنان✔️ ۲_ پروانه۲۱✔️ ۳_ آستاره ۷۲✔️ ...

میشه منوهم اضاف کنین 😔

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
عزیزم نوشتید ۳تا ۴ بار برای انتقال مراجعه داشتید یعنی نیکان ۴ باز مراحعه برای انتقال داشتید؟ چرا چند ...

برای سونو قبل از انتقال منظورمه تا ببینن ضخامت اندومتر به حدش رسیده یا نه. من مطب میرم عزیزم فقط انتقال و پانکچر رفتم نیکان و یک بار سونو

هزینه سونو تو مطب هم ۱۵۰ تومنه

اخی عزیزم چرا اینجوری  تو سونو چیزی نگفت؟ والا منم روز سونو گفت بالای ۲۰ نت تخمک داری  ...

عزیزم تو سنو فولی هارو میشمردن احتمال داره پوچ باشن شاید برایه شما پوچ بوده از انصاری پور راضی من سه بار انتقال و دوبار تخمک کشی داشتم پیشش بخوامم ابن سینا برم پیشش نمیرم دیگه به نظرت دکتر خوبش دیگه کیه 

؟

باردار شد سقط شد و ۴تا جنینشم از فریز ر نیومد متاسفانه

وای خدا چقد ناراحت شدم😔انشالا خدا دلشو شادکنه

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭