2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048187 بازدید | 684647 پست
اره یکیم تو همین تاپیک بود دوقلو باهاش باردار شد ولی من باید جنین شناسش توپ باشه چون تعیین جنسیت مها ...

من شنیدم جنین شناس گاندی خیلی ماهره

خدا یا خیلی دوستت دارم، میدونم مثل همیشه هوامو داری

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من با دکتر تهرانی نژاد انجام دادم که هم تو گاندی هست هم نیکان

مطبش که همیشه شلوغه خیلی ها هم نتیجه گرفتن امروز چندتا خانوم بودن که میگفتن مام دو سه بار منفی شدن ولی اومدن پیش این دکتر همون بار اول مثبت شدن

منم بار اول مثبت شدم خیلی دستش سبکه به شدت هم دکتر انرژی مثبتیه 

اگه خواستید یه تحقیق هم درباره ایشون بکنید 

بچه ها من با دکتر تهرانی نژاد انجام دادم که هم تو گاندی هست هم نیکان مطبش که همیشه شلوغه خیلی ها هم ...

واقعااااا شما با دکتر تهرانی نژاد تو گاندی انجام دادید؟؟؟؟ چقدر هزینه شد؟ تعیین جنسیت کردید؟

بچه ها من با دکتر تهرانی نژاد انجام دادم که هم تو گاندی هست هم نیکان مطبش که همیشه شلوغه خیلی ها هم ...

عزیزم تحقیق خود شماااا، میشه بیشتر توضیح بدید؟ مشکل نازایی داشتید؟ مطب هم میرفتید؟ 

بله ولی تو نیکان انجام دادم تعیین جنسیت نکردم ۱۲ برای پانکچر چهار و نیم برای انتقال

چند هفته هستید ؟ جنسیت چیه؟ مشکل نازایی نداشتید؟

عزیزم تحقیق خود شماااا، میشه بیشتر توضیح بدید؟ مشکل نازایی داشتید؟ مطب هم میرفتید؟ 

خودم پلی کیستیکم همسرم هم ضعیفه 

باید واریکوسل عمل می‌کرد که دکتر گفت بعد از عمل امکان داره همین یه کم اسپرم هم از بین بره اول ای وی اف کنیم بعد بره عمل

من مریض مطب هستم فقط یه بار که تو مطب نبود برای سونو رفتم نیکان

خودم پلی کیستیکم همسرم هم ضعیفه  باید واریکوسل عمل می‌کرد که دکتر گفت بعد از عمل امکان داره هم ...

مطبش کجاست شماره اش را لطف می کنی. به نظرت گاندی بهتره یا نیکان؟ 

چند بار مراجعه داشتید مطب؟

مطب بلوارکشاورزه دقیق نمیدونم فکر کنم ۳ تا ۴ بار برای پانکچر همین حدود هم برای انتقال

یعنی حدود ۸ بار

ویزیت مطبش چقدره؟