2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048153 بازدید | 684646 پست
آره پری جون ، من تا حالا خیلی زیاد خرج کردم بخصوص بار اول که یکسال و‌نیم ‌پیش بود ،دکتر دوز داروها ر ...

درکت میکنم منم‌شرایطم عین خودته،پولامون همش خرج دوا درمون شد به شوهرم میگم دور از جون انگار کسی نفرین مون کرده گفته انشالله هرچی در میارین خرج دوا درمون کنید که اصلا جلو نمیریم هرچی پس انداز میشه میره تو همین راه حالت کاش جواب میداد بعد تازه من که پر رو تر از دفعه قبل رو پام بلند میشم و چیزی نگذشته شروع میکنم اگه این اراده رو تو کارای دیگه هم داشتم خیلی خوب بود😂😂😂

ال ارژنتین تکی تقریبا چقدره بخوایم مثلا فرتیل سی ام نخریم اونا چقدره ؟ فرتیل سی ام ۸۸۰ هر قوطی ۹۰ عد ...

نمیدونم ،من تا حالا استفاده نکردم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این دوستم که دکتر مرکز مام بهش داده اصلا آزمایش خاصی بابت دادن ال ارژنتین ازش نگرفته فقط مکمل رو نوش ...

نه ال آرژنین‌ ، فرتیل سی ام که آزمایش نمیخواد ، اینا کلا برای تقویت تخمک و‌خونرسانی به رحمه 

منم‌تقویتیا رو‌‌همشو به تشخیص خودم‌ میخورم 😁

بچه ها من میگم کاش به جای این همه هزینه ی بارم راه طب سنتی رو امتحان کنیم خیلی ها میگن با سه ماه صد ...

من همین دکتر امانی که شمارش رو گذاشتم هر روز استوری هاش نگاه میکنم چقدر مثبت داره هی تشویق میشم بخرم بعد میگم من که لوله هام مشکل داره شوهرمم برای طبیعی قوی نیس حالا هر ماه سه میلیون بدم به این خانم اونم که میگه تا یک سال تجویز میکنم اگه جواب نگرفتی دیگه ادامه نده میدونی ماهی سه تومن تا یه سال چقدر میشه گفت شاید با ماه اول گرفتی شاید تا شش ماه جواب بگیری شایدم نگیری تضمینی نیس نمی‌دونم والا 

واقعا سخته من هنوز باهاش کنار نیومدم و دیگه دنبال درمان نمیرم خیلی اذیت شدم 

مشکل شما چیه ؟ تخمکه یا اسپرم ؟

خدا رو شکر تخمکهات خوبه ، اتقاقا توی ای وی اف هم‌کیفیت تخمک‌ مهمتره چون هر جوری شده اسپرم سالم پیدا ...

ممنون عزیزدلم که وقت گذاشتی . انشالله بزودی زود خبر بادارشدنت را بدی عزیزم ❤️❤️💋💋💋💋💋

من همین دکتر امانی که شمارش رو گذاشتم هر روز استوری هاش نگاه میکنم چقدر مثبت داره هی تشویق میشم بخرم ...

این که میگی رو نمیدونم ولی اینی که من دیدم اول مشاوره میده طبع شناسی میکنی کلی سوال میپرسه و آزمایش و سونوگرافی هارو میبینه  و اصلاح سبک و دارو میده اینجور نیست که برا همه ی دارو و ی هزینه باشه

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
نه ال آرژنین‌ ، فرتیل سی ام که آزمایش نمیخواد ، اینا کلا برای تقویت تخمک و‌خونرسانی به رحمه  م ...

اها چون فرتیل سی ام بیشترین ترکیبش ال ارژنین هست و روزی سه تا باید خورد فکر کنم این رو گفتی✅

دقیقا همینه منم گفتم اینبار خیلی خرج اسپرم شوهرم نکنم چون دکتر دیشب میگفت ببین شوهرت ضعیف هس اما اصل ...

شوهر منم با تقویتی پیشرفتی نداشته ولی میترسم اگه نخوره بدتر بشه ،حالا کامل هم قطع نکن لااقل همون ال کارنتین با کیوتن رو بهش بده اینا خوبن ،هزینه اش هم زیاد نیست 

مشکل شما چیه ؟ تخمکه یا اسپرم ؟

من خودم هیچ مشکلی نداشتم مشکل اسپرم شوهرم بود که تخمک های منم نابالغ از آب دراومد و جنین تشکیل نشد من موندم و کلی سوال 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
شوهر منم با تقویتی پیشرفتی نداشته ولی میترسم اگه نخوره بدتر بشه ،حالا کامل هم قطع نکن لااقل همون ال ...

ولمن هم خیلی خوبه ، دکتر اورولوژی داده بهش، ولی در عرض دوماه فقط ۳میلیون تعداد اسپرمش زیاد شد

شوهر منم با تقویتی پیشرفتی نداشته ولی میترسم اگه نخوره بدتر بشه ،حالا کامل هم قطع نکن لااقل همون ال ...

آره ،اینجا مینالیم اما بازم میخریم دقیقا منم دیشب این همه دکتر گفت برای کاشت خوبه اسپرم .من باز گفتم تقویتی چی خوبه بنویس گفت فرتیل آید بخوره حالا بقول شما اگه هزینه ها زیاد شد برای خودم حداقل برای شوهرم با اسپریژن یا چیزی که ارزون تر ولی توانایی تقویتش صفر نیس شروع میکنم یا اگه بودجه رسید همون فرتیل 

ی جا خوندم نوشته بود نهایت آی وی اف یک ماه طول میکشه مراحش هن اینطوری نوشته بود:

به‌طور‌کلی می‌توان عمل ICSI را به پنج مرحله تقسیم کرد:
مرحله اول: تحریک تخمک‌گذاری
مرحله دوم: جمع‌آوری تخمک‌ها
مرحله سوم: تهیه و آماده‌سازی اسپرم
مرحله چهارم:‌ لقاح و رشد جنین در محیط آزمایشگاه
مرحله پنجم: انتقال جنین به داخل رحم

پس چرا طولانی میشه واللااااا

خدا یا خیلی دوستت دارم، میدونم مثل همیشه هوامو داری
بنظرم برای شوهرت یه مکمل کامل بگیر بهتر از این که دی جدا بخوره ای جدا بخور چون دیشب دکتر مرکز مام ته ...

اره عزیزم منم برم مرکز همون جا فرتیل میگیرم دیگه اینارو قطع میکنم دارم خونه فعلا میگم این ۱۰یا ۱۵ روز بدم بهش بی تقویتی نباشی

نگران نی نی ها نباش عزیزم اتفاقی نیفتاده جون تو سن بارداری پایین سرکلاژ کردی اونا که میگن خطریه برا ...

بازم شکمی انجام دادی ؟ منم فقط واسه سرویس پا میشم خونه بابام هستم ولی مجبورم برم خونه خودم دیگه اونجا نمیتونم کامل مطلق باشم ولی به خودم فشار نمیارم . تا دوشنبه برم دکتر ببینم چی میگه . من امروز میتونم یه دوش سریع بگیرم؟ چون خیلی کثیف شدم 😑شنبه سرکلاژ شدم 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉