2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048224 بازدید | 684647 پست
بچه هایسوال داشتم هرکس اطلاعات داره لطفاجواب بده دکترخونم برام ازمایش نوشته بودتومورمارکرارو،الان ر ...

سلام جانان به دکتر باید حتما بگی که تازه کاشت کرده بودی و آنوکسا و پردنیزولون و سرم و اسپرین و اینا رو داشتی چون رو سی دی مارکرها انعقادی و ایمنی تاثیر دارن داروهاش و جواب آزمایشت دقیق در نمیاد

عزیزم خوبی چه خبر رفتی دکتر؟؟ خونریزی نداشتی دیگه

مرسی عزیز دلم خونریزیم قطع شد خدا رو شکر

دیروز با بیمارستانی که انتقال دادم صحبت کردم گفت اگه قطع شده مشکلی نیست دیگه ولی اگه تونستی برو پیش دکترت 

دیگه امروز دکترم تو مطب هست میخوام برم می ترسم همینجوری ولش کنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تازه جنین بلاست روز ۷ لانه گزینیش تموم میشه و در زودترین حالت پایان روز نهم با ازمایش خون و روز ۱۲ ب ...

سلام عزیزم مکمل فرتیل آید بهتره یا فرتیل سی ام برای تقریبا قبل از تخمک کشی بین این دو گیر کردم

خانوما شما هم هرکدوم تونست راهنمایی کنه

عزیزم فرتیل سی ام برایه قبل انتقاله فرتیل اید برایه قبل تخمک کشیه 

مرسی از جوابت گلم اخه تو نت زده فرتیل سی ام ویتامین سی و ال ارژنین داره که برای تخمکم خوبه ولی تو فرتیل اید ال ارژنین نیس رو این شک دارم یکی دوستام مرکز مام رفتن بهش فرتیل سی ام قبل تخمک مشی تجویز کردن روزی سه تا. خواستن بدونم یعنی فرتیل سی ام از فرتیل اید بهتر تاثیر میذاره حالا نمی‌دونم کدوم رو بخرم🤦🏻‍♀️

عزیزم من نمیدونم میخوای زنگ بزنی آزمایشگاه بپرسی؟حالا دوستان میان اگه بدونن راهنماییت میکنن عزیزم

ممنون که جواب دادی عزیزم دوجازنگ زدم یکی گقت بایدحتماازپزشکت سوال کنی یه جاهم گف میشه انجام دادفقط بایدبگی که باتوجه به روزپنجم پریداین جواب ازمایشه،دیگه گفتم نرم بمونم تاشنبه،الکی از7ونیم ناشتاموندم😕😕

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
ممنون از توضیحت عزیزم، یعنی انتقال‌فرش نمیشه؟ بلاست باید باشه؟

جنین ۵ روزه رو میشه جنسیتش رو مشخص کرد حالا نمیدونم بلاست رو فرش میشه انتقال داد یا اصلا ربطی نداره به ۳ روزه یا ۵ روزه بودن؟

ممنون که جواب دادی عزیزم دوجازنگ زدم یکی گقت بایدحتماازپزشکت سوال کنی یه جاهم گف میشه انجام دادفقط ب ...

برای سی دی مارکر ها باید ناشتا باشیم از ۷/۵ دیشب منظور شماست؟🤔مگه یک بار قبلا سی دی ها رو آز ندادی باید چند وقت یک بار تکرار کرد؟

سلام عزیزم ا اس ا روش نوشته ۸۰ روزی یکی پردنیزولون و انوکسا هم یکی همه رو از روز اول سیکل انتقال شرو ...

عزیزم درخواستمو قبول میکنی یه چندتا سوال دارم

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
منم تو عکس رنگی سال ۹۸ چسپندگی داشتم پارسالم کورتاژ شدم واییی منم اصلا خونریزی ندارم پس برگشته درمان ...

پروانه جان چسبندگی رو با همین سونوی واژینال معمولی هم میشه فهمید که‌کسی داره یا نه ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
مرسی از جوابت گلم اخه تو نت زده فرتیل سی ام ویتامین سی و ال ارژنین داره که برای تخمکم خوبه ولی تو فر ...

والله من هم اینجا هم سری پیش این دوتا رو اونجوری بهم دادن ال ارژنین خونرسانی به رحمو بیشتر میکنه برایه همین برایه قبل انتقال خوبه ولی دیدم ال ارژنینو قبل تخمک کشیم میخورن شاید چون ال ارژنین داره میدن 

تصمیمت قطعی شد میری مام؟کی میری انشالله منم پریود بشم میرمم به ومید خدا

پروانه جان چسبندگی رو با همین سونوی واژینال معمولی هم میشه فهمید که‌کسی داره یا نه ؟

نه عزیزم من اییییین همه سنو دادم تو هیچی معلوم نشد تا عکس انداختم گویا دوستمون میگه با سنو هیسترو معلوم میشه ودکتر من بدونه اینکه عکسو بگیرم چون دوتا سزارین یه بارم اپاندیس عمل کردم میگفت هر گونه جراحی رو شکم نودونه درصد چسپندگی داره با اطمینان بهم گفت که  عکسم تایید کرد