2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048187 بازدید | 684647 پست
سلام عزیزم ، خوبی؟ تو راهیت خوبه؟ میگم یه سوال شما تهران کجا موندید هزینه اش شبی چقدر شد؟

سلام عزیزم خداروشکر 😘😍 

ما تهران کلی فامیل و آشنا داشتیم ک میموندیم 

فقط ی شب قبل پانکچر جایی نرفتیم و به کسی نگفتیم تهرانیم چون فرداش عمل داشتیم باید ۶ صبح میرفتیم مرکز نمیخواستیم کسی بفهمه همون ی شب رو هتل گرفتیم هتل لاله شبی ۹۰۰ بود 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
قربون دهنت ایشالا که هیچی نباشه اندومتر اطراف ساک زده ۳۵  به خدا امروز اینقدر حالم خراب شد گف ...

عزیزم خوبی چه خبر رفتی دکتر؟؟ خونریزی نداشتی دیگه

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم خداروشکر 😘😍  ما تهران کلی فامیل و آشنا داشتیم ک میموندیم  فقط ی شب قبل پانک ...

عزیزم خوبی سلامتی ببخش شما هم استراحت مطلقی بعد سرکلاژ سونو دادی سرویکس تغییر کرده ؟؟

منم روگام میزنم ولی چون ارهاش خونم با همسرم متفاوته اون مثبته من منفی ،ک اختلاط خونی بدلیل اینکه بچه ...

عزیزم منم oمنفی هستم همسرم مثبت هفته های ۶ بود یا ۷ لکه بینی گرفتم دکتر تو ۸ هفتگی نصف روگام گفت بزنم هفته ۲۰ به بالا هم باید بزنم شما کی زدین ؟ الان میشه گروه خونی بچه ها داخل شکم رو فهمید که بدونیم نیازه بزنیم 

بچه هایسوال داشتم هرکس اطلاعات داره لطفاجواب بده دکترخونم برام ازمایش نوشته بودتومورمارکرارو،الان ر ...

کسی جواب سوالمونمیدونه خواهرا؟؟؟؟؟؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
عزیزم خوبی سلامتی ببخش شما هم استراحت مطلقی بعد سرکلاژ سونو دادی سرویکس تغییر کرده ؟؟

اره عزیزم رفتم سونو‌ سرویکس کمتر شده بود ۲۲ بود !

من یه هفته بعد سرکلاژ سونو شدم بالا ۳۰ بود استراحتم نسبی بود نمیدونم چون مطلق نبودم اومد پایین یا چی 

بردم دکتر جواب سونومو گفت تو اصلا لازم نبود دوباره سونو سرویکس بدی راه حل همون سرکلاژ بوده که انجام دادی ‌و مطمین باش به این دلیل زودرس نمیشی حتی گفت نیاز نیس مطلق استراحت کنی ! دیگه نمیدونم والا سردر نمیارم 

من استراحتمو مطلق کردم الان فقط برا سرویس پامیشم 

اره عزیزم رفتم سونو‌ سرویکس کمتر شده بود ۲۲ بود ! من یه هفته بعد سرکلاژ سونو شدم بالا ۳۰ بود استراح ...

جدی چرا اینقد کم شده . تازه سونو دادی؟ این حرف ها رو تازه دکتر بهت زده؟حالا میگن که سرکلاژ جلوگیری میکنه دیگه نمیدونم حالا بالا یا پایین باشه هم دیگه با این عمل فرق نمیکنه یعنی پایین هم باشه مهم نییت ؟منکه نشنیدم چیزی ولی کلا با سرکلاژ هم میگن نسبی باشه منم قراره دوشنبه برم بینم چی میگه منکه دوقلو هست کلا باید مطلق باشم به نظر خودم . من استرس و نگرانم که بعد عمل و بیهوشی خدای نکرده اتفاقی واسه نی نی ها نیوفتاده باشه چون اونجا سونو نکردن دکتر هم گفت ده روز دیگه باید برم 

جدی چرا اینقد کم شده . تازه سونو دادی؟ این حرف ها رو تازه دکتر بهت زده؟حالا میگن که سرکلاژ جلوگیری م ...

نگران نی نی ها نباش عزیزم اتفاقی نیفتاده جون تو سن بارداری پایین سرکلاژ کردی اونا که میگن خطریه برا ۲۰ هفته به بالاست 

اره دیروز دکتر بودم گفت با سرکلاژ هیچی نمیشه زایمان زودرس خیلی دلایل داره که یکیش سرویکسه و وقتی میای سرکلاژ میکنی ینی درمان کردی استراحتت هم نسبی باشه ولی بنظرم تو مطلق باش حتما سرویکس با استراحت بالا میره خودم دیدم اینو‌ من با سرویکس ۲۷ تو ۱۹ هفته سرکلاژ شدم بعدش مطلق استراحت کردم سونو شکمی تو ۲۰ هفته گفت ۳۷ ه این دو هفته نتونستم مطلق باشم چون مهمون اومد برام حالا آشپزی اینا نمیکردم مامانم بود پیشم ولی مجبور بودم بشینم پیششون و راه رفتنم تو خونه زیاد شد اومد پایین 

یعنی ارزونتره؟؟؟؟؟ بخدا امشب به خودم گفتم ولش کن من که ندارم هر دفعه این قدر بدم ، تو برگه ای که گرف ...

اره فک نکنم ده تومن باشه دیگه . درسته مرکزا با هم متفاوته شهرا هم همین طور. باور کن من تا دو روز قبل پانکچرم پول نداشتم یهو ی وام از جایی ک فکرشو نمی کردیم جور شد. البته هر ماهم خیییییلی کم سعی می کنیم ذخیره کنیم هر چند اخر ماه ب اونم شتک میزنیم😅

نمونه رو تو مرکز اتاق دارن. مرکز قبلی ما سوئییت داشت ولی این مرکز جدید فقط ی اتاق داشت. من خودمم همیشه با همسرم میرم برا دادن نمونه که خودارضایی نشه البته فقط با کمک دست 😅وگرنه کارای دیگه تاثیر ممکنه بذاره رو نمونه.. خجالت و... رو باید کنار گذاشت هر کی اومده اونجا برا درمان میدونه روند چیه همه هم مث خودمونن . مشکل فقط برا  ما نیس ک ادم از دو نفری تو اتاق رفتن خجالت بکشه.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
مرسی عزیزم اسکرین گرفتم اگه خواست تهیه کنه این ویتامینهایی که نوشتین رو اکثرش رو استفاده میکنه واقعا ...

راستی شما برای انتقال آخر هیدروکسی کلروکین مصرف کردی؟ میگن اگه شکل ایمنی پنهانی وجود داشته باشه حلش میکنه .

خدای من خدای معجزه هاست . 
اره فک نکنم ده تومن باشه دیگه . درسته مرکزا با هم متفاوته شهرا هم همین طور. باور کن من تا دو روز قبل ...

ممنون از توضیحت عزیزم🙏

خدا یا خیلی دوستت دارم، میدونم مثل همیشه هوامو داری
انتقال با تعیین جنسیت گرون تره من چهار و نیم برای انتقال دادم دوستم که تعیین جنسیت بود چون باید بلا ...

ممنون از توضیحت عزیزم، یعنی انتقال‌فرش نمیشه؟ بلاست باید باشه؟

خدا یا خیلی دوستت دارم، میدونم مثل همیشه هوامو داری