2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048320 بازدید | 684650 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها ی چیزی میخوام بگم اگر اطلاعی دارین منو روشنم کنین،  من به هیچ عنوان اعتقادی به طلسم و ب ...

منم اعتقادی ب رمال و.... اصلااا ندارم. ولی تو منابع دینی مون ب بعضی چیزا اشاره شده یا علمای اخلاق بزرگ گفتن مثل همیشه  آیه الکرسی خوندن ، ۴ قل خوندن ، صدقه دادن و استغفار  زیاد مخصوصا.

با صدای بلند تو خونه اذان گفتن. داشتن حرز امام جواد ع و....

اگه عالم وارسته ای هستن ضرری نداره پیششون رفتن ولی این رمالا و دعا نویسا و... رو من قبول ندارم اصلا

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
فدات عزیزم خیلی خوشحالم که درمانت رو دوباره شروع کردی انشالله به زودی مادر میشی. همه رو براش مثال زد ...

قربونت عزیزم .انشالله که خیلی زود هممون از این چشم انتظاری در بیایم. دعا میکنم که هر چه زودتر آرامش به زندگیتون برگرده عزیزم 🙏

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
من بجای پریود ماه پیش لکه بینی داشتم. بعد ال دی خوردم و این ماه هم هنوز بعد چند روز پریود نشدم. نگرا ...

من متاسفانه اطلاعاتی ندارم. ولی آزمایش بتام کاش میدادی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها میشه بگید قبل از انتقال چه دارویی دکتر بهتون داده؟ به من لتروزول و امپول اچ ام جی و ازیتروما ...

عزیزم من فعلا سیکل انتقالم شروع نشده چون پریود نشدم . ولی خب ویتامین برام پرگمام نوشته ویتامین سی و ای ۴۰۰ و فولیک اسید 

پردنیزیولون و اسپرینم‌ داده 

خودم کیوتن و امگا ۳ رو گرفتم 

خدای من خدای معجزه هاست . 
من متاسفانه اطلاعاتی ندارم. ولی آزمایش بتام کاش میدادی

ماه پیش همون روز سوم لکه بینی دادم منفی بود. حالا وقت سونو گرفتم ببینم چیه جریان. مرسی عزیزم 

راستی کارت جنینت رو کی می دن به سلامتی

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
ماه پیش همون روز سوم لکه بینی دادم منفی بود. حالا وقت سونو گرفتم ببینم چیه جریان. مرسی عزیزم  ...

ان شاالله ک خیره.

فردا ان شاالله برم دکتر ببینم چ خبره

من الان اوابوست قیمت گرفتم ۱۴۰۰ بود، با این حساب که مبلغش گرونه به نظرتون‌بخرم بخورم یا اینکه صبر کن ...

عزیزم اووابوست رو بهتره یک ماه قبل پانکچر بخوری

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
منم با اینکه از ابن سینا نتیجه نگرفتم ولی نمی دونم چرا دوست دارم بازم اونجا برم فعلا که کار همسرمم ا ...

باشه عزیزم من ابن سینا جنینام هدر نرفت خدایی میگم دکترمو عوض کنم  منم پریود بشم میرم البته اگر جور بشه چشم اگه جای دیگه رفتم حتما هزینرو میگم