2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048364 بازدید | 684651 پست
خدایا چرااااااااااااااااااااااا خدایا بدبخت تر از من توی این دنیا هست دوستای گلم بیشترتون منو میشناس ...

الهی من بمیرم برای دل شکستت، سارا جان اینجا همه کم و بیش سختی کشیدیم و دل شکسته ایم من چند روزه میام پیام ها رو میخونم و اشک میریزم برای شما برای ماهیا برایnarsis.واقعا نمیدونم چی بگم که قلبت آروم بگیره،خدایا تروخدا به دل ما هم نگاه کن گناه داریم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان من همش به این فکر میکنم چرا الان ما تو این مورد درگیریم؟؟!!! خیلیا هستن بدون این که کوچکترین تلاشی کرده باشن حامله شدن، جنسیت دلخواهشونو هم دارن، اما ما …. چرا ما؟؟!! چرا قرعه به نام ما افتاده !!!

خدا یا خیلی دوستت دارم، میدونم مثل همیشه هوامو داری
سارای مهربون سارای صبور ، پیامت رو خوندم خیلی پریشون و ناراحت شدم ، همیشه گفتم زندگی یه خنده از ته د ...

فدات بشم حلال کن. 

دقیقا گل گفتی امیدوارم که خدا جبران کنه برامون یه جایی. 

مرسی مهربونم از دعای خیرت انشالله هر چی از خدا میخوای بهت بده قربون محبتت بشم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
الهی من بمیرم برای دل شکستت، سارا جان اینجا همه کم و بیش سختی کشیدیم و دل شکسته ایم من چند روزه میام ...

خدا نکنه عزیز دل خواهر الهی که به زودی اشک شوق بریزی و چشمای قشنگت دیگه اشک غم نبینه. من شرمنده محبت همه دوستامم که اینقد با محبتید.انشالله هر چی از خدا میخوای بهت بده. منم خیلیییییی دعا کنید 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
من‌ وارد ۴۱ شدم، نمیدونم وضعیت تخمدانهام چجوریه، دو ماه پیش سونو دادم گفت تو تخمدان چپ ۱ فولیکول ۱۷ ...

به نظرتون چجوریه؟؟؟؟ 

خدا یا خیلی دوستت دارم، میدونم مثل همیشه هوامو داری
خدا نکنه عزیز دل خواهر الهی که به زودی اشک شوق بریزی و چشمای قشنگت دیگه اشک غم نبینه. من شرمنده محبت ...

فدات بشم عزیزم ایشالا که جبران کنه برامون، گر چه شب تاریک است دل قوی دار سحر نزدیک است

نه عزیز دلم این حرف رو نزن باور کن اینجا تازه تو سن تو ازدواج میکنن خود‌مرکز‌ما سن باروری رو زده ۴۷س ...

میدونم عزیزم  اونجا با ایران فرق داره 

اینجا ایرانه منم ایرانی بزرگ شدم جامعه ام خانواده ام و... خیلی چیزا تأثیر داره .

قربونت بهارک جان و همه دوستای گلی که اینجا دارم و همتون با دلای مهربونتون همراهیم میکنین و به غرزدنام گوش میدین ولی چه کنم دلم بدجور شکسته همین الانشم پیگیر اهدایی هستم ولی با دلم چیکار کنم که میدونم حالاحالاها غم داره و ی عالمه حسرت

همتونو دوست دارم و امیدوارم همیشه دلتون شاد باشه

واقعا ناراحت شدم  شما مگه چند سالتونه که گفتن با تخمک خودتون نمیشه؟ منم ۴۰ سالمه ، اما سه ماه ...

منم تقریبا همسن خودتم 39، آخ خدایای من چقدر اذیت شدین شمام دلم میگیره امثال خودمو میبینم درداموم مشترکه و هیچ کاریم بجز قوی بودن و تحمل کردم از دستمون برنمیاد

گلم منم دقیقا شرایط شما رو داشتم ولی باهاش کنار اومدم و خدا رو شکر نتیجه گرفتم الان میگم ای کاش همون ...

خیلی هم عالی عزیزم واقعا خوشحالم برات.

به منم تازه پیشنهاد دادن  منم پیگیری روشروع کردم و درگیرشم نمیخوام عقبش بندازم ولی روحیم خرابه

خیلی هم عالی عزیزم واقعا خوشحالم برات. به منم تازه پیشنهاد دادن  منم پیگیری روشروع کردم و درگی ...

افرین عزیزم همینجوری قوی باش ان شالله به زودی خبر خوش بارداری ات رو میدی و همه سختی های گذشته رو فراموش میکنی

😭😭😭😭😭 آخ که چقد حرفات به دلم نشست هانی جون. خدا خودش کمکم کنه فعلا سکوت کردم و تحمل میکنم تا بب ...

چ خوب که برگشتی اینجا پیشمون  بخدا دو روزه حالم بده به خاطرت همون شب خوابم نبرد پاشدم برای ارامشت قران خوندم که البته دل خودمم اروم گرفت کمی 

اگه همینجور که میگی مرد خوبی باشه همسرت پس بهش فرصت بده تا موقعیتشو درک کنه تا خودشو پیدا کنه زمان همه چی درست میکنه عزیزدلم 😘😘