2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048320 بازدید | 684650 پست
پس این طور، تقویتی هم پس خیلی تاثیر نداره، شما چند سالتونه؟ من سع ماه پیش طبیعی باردار شدم، پریودام ...

ان شاالله خیلی زود خدا دوتا به جاش بده بهتون😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
آلا جان دیگه پانکچر مرحله دوم نداری؟ دارو نمیگیری ؟

هنوز معلوم نیس اون روز بعد عمل پرسیدم از دکتر ، گف چهارشنبه ک میای برا کنترل مشخص میشه . گف به تعداد جنین هاتم بستگی داره. توکل ب خدا. فک کنم برا همین گف دوباره دوفاستون رو شروع کنم .

امروز دلم طاقت نیاورد زنگ زدم مرکز ببینم خبری میدن از جنین هام که گفتن برا من فردا مشخص میشه. یکم نگرانم کرده ک نکنه مث قبلی خیلی کیفیت پایین بوده ک هنوز نمیتونن چیزی بگن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😭😭😭😭 وااااای ساراجانم دلم ترکید از غصه . بمیرم برا دلت. بمیرم برا دل مون. منم این روزو تجربه کرد ...

عزیزم قربونت برم خدا نکنه دوست خوش قلبم خواهر مهربونم انشالله با این پانکچر و اولین انتقالت مامان میشی و همه این چند سال سختی فراموشت میشه. خودم شکستم دیگه خدا خودش کمکم کنه غم از بین رفتن جنینا فراموشم شده باورت میشه. فعلا اولویت زندگیمه. امیدوارم که همینطور باشه چون مرد خیلی خوبی بود نمیدونم چرا اینجور شد. 

شما خیلی با ایمانی عزیزم ممنونم ازت خیر ببینی 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
دارو چی گرفتی گونال یا النوا انقد شد ؟

والله منوتروپین با ستروناکس.فکرکنم خیلی زیادی حساب کرده حالا باز باید برم بهش بگم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
قربون دلت بشم دوست قشنگم  مردا خیلی زود کم میارن فرصت بهش بده شاید از علاقه زیادش  با خودش ...

😭😭😭😭😭 آخ که چقد حرفات به دلم نشست هانی جون. خدا خودش کمکم کنه فعلا سکوت کردم و تحمل میکنم تا ببینم چی میشه انشالله دعای شما دوستای نازم کمکم کنه و آرامش برگرده به زندگیم. 

عزیزم قربونت برم خدا نکنه دوست خوش قلبم خواهر مهربونم انشالله با این پانکچر و اولین انتقالت مامان می ...

قربوووونت برم سارای مهربونم. ب خدا عین روز برام روشنه که حل میشه همه چی . ان شاالله خیییییلی زود هر دومون و همه دوستای منتظرمون به قول چیکا میایم اینجا و غر بچه هامونو میزنیم😍😁

منم فکر نمی کردم اون روزا دیگه بتونم پاشم. خییییلی بد شکسته بودم . ولی مطمئنم روز مام میرسه ان شاالله. ❤️❤️❤️

سارا جان شوکه شدم و شدیدا ناراحت .هیچ جمله ای نمی تونم بگم تا کمی غمت رو تسکین بده .خدا بدلت آرامش ب ...

عزیزم شرمنده همتونم که ناراحتتون کردم فعلا اصلا دیگه درمان و بچه برام مهم نیست زندگیم مهمه. انشالله که خدا خودش به دلم نگاه کنه مرسی عزیزم انشالله به زودی خبرای خوب بهم بدی.

سارا جون با خوندن پیامت حالم بد شد. اصلا نمیدونم چی بگم چقدر این مدت تو صبور بودی که هیچی نمیگفتی ...

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

عزیزم چقد شما زیبا مینویسی قشنگ حرف میزنی چقد حرفات به دلم نشست فداتون بشم من دیگه خودت سالها انتظار کشیدی و معجزه خدا نصیبت شد انشالله نفست حقه و خدا برای منم معجزه کنه اول زندگیم بعد بچه. از پیام عکس گرفتم هر روز بخونم دلم آروم میگیره

گلم منم دقیقا شرایط شما رو داشتم ولی باهاش کنار اومدم و خدا رو شکر نتیجه گرفتم الان میگم ای کاش همون ...

عزمزم خوبی؟؟نی نی ها خوبن؟؟میگم دکتر رستمی تقویتی هم میده؟؟

نمیدونم چی بگم .واقعا جمله ای به ذهنم نمیرسه که بتونه از غمت کم کنه قربون دل شکستت عزیزم . با خوندن ...

فدات عزیزم خیلی خوشحالم که درمانت رو دوباره شروع کردی انشالله به زودی مادر میشی. همه رو براش مثال زدم گفتم اما نمیخواد قبول کنه حالا فعلا زمان میدم تا ببینم چی میشه خدا خودش کمکم کنه. خودم که کیست آندومتریوز دارم همسرمم اسپرمش مشکل داره 

سارای خوش قلب مهربونم سارای قشنگم قلبم درد گرفت قربونت برم😭نبینم غمتو نبینم اینقدر ناامید باشی هیچ‌ ...

عزیز  دل خواهر اینقد الان داغ دارم که نگم برات اصلا از حکمت خدا بهم نگو که نمیخوام قبول کنم هیچ کدومو. مرسی جونم از همدردیت خیلی برام دعا کن خواهری. خدا حفظ کنه دختر و پسرتو. خدا رو هزاران بار شکر جواب سختیات رو گرفتی. خدا خودش کمکم کنه❤❤❤❤

خودتون بگیرین بخورین

متاسفانه شوهرم نمیزاره میگه هرچی که دکتر داد سرخود نمیزاره بگیرم اصلا از اولش با تقویتی نداشت همیشه بحثمون میشد سر تقویتی خوردن.از دست مردا فقط ما زنارو دیونه کردن

سارا جون😔😔😔 خیلی ناراحت شدم، با خوندن پیامت خیلی گریه کردم، نگو اینجوری قربونت برم، خدایا خودت به ...

😭😭😭 عزیز دلم قربون چشمات بشم ببخش. الهی آمین مرسی از دعات. 

انشالله مامان شدنت❤❤

برات صلوات فرستادم عزیزم ولی بدون تنها نیستی. تو این راه هممون یه لحظه هایی تجربه کردیم که من خودم ...

خدا رو شکر که الان مامان شدی انشالله که صحیح و سلامت بغلش کنی. من فعلا زندگیم برام مهمه نه جنینایی که از بین رفته گلم. ممنونم ازت