2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048354 بازدید | 684651 پست
سلام خانما من طبق سونو هفته قبلم الان پنج هفته و نيم هستم.يكهفته قبل بتا٨٨٤ بود ديروز رفتم ازمايش بت ...

ریحانه تطبیق هفته سونو با هفته پرویید رها کن 

بعد اینکه چرا ازمایش دادی دکترت گفته؟

واینکه سونوی ساک باداری رفتی به امید خدا دو هفته صبوری کن تا سونوی قلب حالا واسه قلب یه کم استرس طبیعیه ولی به چیزای دیگه فکر نکن.

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون آتی جان، نه عزیز شوهرمم مشکلی نداره

عزیزم بهت کاملا حق میدم و شرایطت رو درک میکنم ولی کاش ی بارم با تخمک اهدایی امتحان میکردی بچه داشتن و مهر مادری به همون ی سلول نیس که اون بچه تو زحم تو رشد میکنه تو بهش عشق میدی 

[QUOTE=261253074]فدات گلم دیگه چقدر بسپارم به خدا مگه تا الانش چیکار میکردم. مشکل من اینکه  ناباروردی بی دلیل دا ...[/QUOTEپیام هات می خونم

پیام های تو وماهبیا دوستای دیگه دلم می خواد یه کاری بکنم ولی نمی تونم چیزی هم نمی تونم بگم که تسلای دلتون باشه منم خیلی از خدا می پرسم چرا؟

یادمه بادار سومم که سقط شد قزوین می رفتم دکتر قبلا شهر خودمون گفته بود قلب نداره اصلا جنین نبود باز دلم طاقت نیاورد بدون شوهرم رفتم قزوین دکتر خودمم تایید کرد که جنبن نیست از در مطب اومدم که بیام ایستگاه بیام شهرمون از مرکز شهر راه افتادم فکر نمی کنید وقتی سرم اوردم بالا کجا بودم؟

تو بر بیابون کنار ازاد راه رشت قزوین اصلا نفهمیدم چند ساعت راه رفته بودم یه آن ترسیدم نفهمیدم چطوری دوباره خودم رسوندم به شهر.یا تو شروع کرونا که همه از ترس تو خونه هاشون بودند شب عید با بدبختی یه مرکز سونو گرافی پیدا کردیم که برم واسه دیدن قلب جنین .تنها سونو گرافی بود که باز بود دکتر خوب من نمی شناخت مثل یه کوه یخ گفت ختم باداری نمی تونستم از روی تخت پاشم شوهرم باز ذدق اومدم جلو گفت چی شد گفتم هیچی.یعنی ختم باداری یه طرف اون حرفم به شوهرم یه طرف دیگه که اتفاقا این کفه برام سنکین تر بود.ودر تمام این روزا می گفتم این حق من نیست؟

شادی صدام کنید
فدات گلم دیگه چقدر بسپارم به خدا مگه تا الانش چیکار میکردم. مشکل من اینکه  ناباروردی بی دلیل دا ...

عزیزم خدابه دلت نگاه کنه‌نمیدونم تهرانی یاشهرستان؟ اگرتهران هستی که دکترای خوبی اونجا هست همه از شهرستان میان تهران شماهم دکترومرکزخوب ومجهزپیداکن پیگیردرمانت باش البته صلاح مملکت خویش خسروان دانندمادرحدپیشنهادمیتونیم راهنماییت کنیم فدای دل شکسته‌ات بشم بازم وقت داری سن‌های بالاترازشماهم نتیجه گرفتن انشاالله خدا هزینه‌اش هم براتون جفت وجورمیکنه نگران نباش

سلام خانما من طبق سونو هفته قبلم الان پنج هفته و نيم هستم.يكهفته قبل بتا٨٨٤ بود ديروز رفتم ازمايش بت ...

چرا ازمایش بتا دادی؟ سونو قلب و ساک رفتی

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
اصلا به هفته كار ندارم ميگم بعداز يكهفته اين عدد بتا نرمال نيست

چرا ازمایش دادی عزیزم

یه ازمایش باداری کافیه که مثبتی.

اصلا دکتر از شما

تکرار ازمایش نمی خواد

شما الان فقط سونوی قلب برات مهمه.

شادی صدام کنید
[QUOTE=261253074]فدات گلم دیگه چقدر بسپارم به خدا مگه تا الانش چیکار میکردم. مشکل من اینکه  ناب ...

این دوتا از اون هزارتا گفتم که بدونی ادم تو یه لحظه هایی فکر می کنه تنهااست ولی جلوتر که می ری خیلی ها مثل خودت پیدا می کنی چاره ای نیست تا زنده ایم باید تلاش مون بکنیم.به مو می رسه ولی انشاا...که پاره نمیشه.من سالها خواننده خاموش نی سایت بودم تنها دلخوشی ام خوندن داستان زندکی خانمایی بود که بعد از سالها نتیجه گرفتند.

یه خانمی اینجا گفت جنین زمان انتقال از بین رفته من عین این اتفاق اینجا خوندم که تنها امید وتنها جنین یه خانم زمان انتقال از بین رفته بود با شوهری که عاشق بچه بوده انقدر که شوهرش راضی شده از پرورشگاه بچه بیاره گفته فقط بچه می خوام از خود خودم نشد اشکال نداره کاراش می کنند قبل از معرفی بچه خودش طبیعی بادار میشه می گفت دخترم الان کنارم خوابیده

من خودم به شخصه با این ها سرپام

شادی صدام کنید
اره عزیزم دو قلو هستم. ۱۰ هفته و ۴ روزمه نه نگفت علت چیه به خاطر همین نگرانم خیلی   از ب ...

اره سخت نیست اگه نیاز بود یا دکترت گفت انجام بده . خداروشکر سونو خوب بوده نگران چیزی نباش . شاید اندومتر زیاد کلفت شده یا خون اصافه ای بوده دفع شده درد هم که نداشتی مطمعن باش چیزی نیست من یه دوست داشتم تا ۷ ماه خونریزی شدید بدون علت حتی یه شیاف هم استفاده نکرد یکسره هم بیرون بود طبیعی باردارشده بود به وقتش بچش دنیا اومد واسه ما که وارد این راه سخت شدیم ه لکه هم نگران کننده هست ولی بسپار به خدا 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
دكتر نوشته خوب😭😭😭

اون ازمایش که ازمایش کلی برای قند و ویتامین دی یه سری ایتم های این شکلی اول باداری برای تمام خانم ها می نویسند

ولی ازمایش بتا حتما تشخیص دکترت بوده چاره ای نیست باید صبر کتی نظر خودش بشنوی

شادی صدام کنید