2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048351 بازدید | 684651 پست
بله برج شش روزی دوتا گونال داشتم با روزی یکی از همین که عکس فرستادید

این دارو برا تحریک تخمک گذاریه درسته؟ همه باید بخورن، کمیاب شده؟

خدا یا خیلی دوستت دارم، میدونم مثل همیشه هوامو داری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها خوش بحالتون اواسط یا آخرای مراحل هستید من هنوز شروع نکردم تازه هفته ی دیگه برای تشکیل‌ پرونده وقت داده، داروها هم که داره کمیاب میشه😞

بچه ها خوش بحالتون اواسط یا آخرای مراحل هستید من هنوز شروع نکردم تازه هفته ی دیگه برای تشکیل‌ پرونده ...

سلام عزیزم نگران نباش شمام وارد این پروسه ی پر استرس میشی منم پریود بشم میرم برایه تشکیل پرونده شاید ۱۵ روز دیگه اگه همه چی اکی باشه ماه بعد نوبت تخمک کشی ماهم میشه

سلام عزیزم نگران نباش شمام وارد این پروسه ی پر استرس میشی منم پریود بشم میرم برایه تشکیل پرونده شاید ...

پس چرا به من نگفتن پریود شدی بیا برای تشکیل پرونده؟ 

شما کدوم مرکز میری با کدوم دکتر؟

خوشحالم تنها نیستم بهم امیدواری میدید🙏

@Narsis   عزیزم دلت بسپاردست خدابااین ناامیدی و ناراحتی که شماتودلت داری فقط کارخودت سخت می‌ک ...

فدات گلم دیگه چقدر بسپارم به خدا مگه تا الانش چیکار میکردم. مشکل من اینکه  ناباروردی بی دلیل داشتم شوهرمم همه چیزش خوب بود یک ماه دیگه میشم 39سال ، چندین ساله بدون دلیل باردار نمیشم 4بارم پانکچر کردم هربار هم انتقال دادم منفی شد یا سقط شد. دیگه خودتونم از هزینه هاش خبر دارین. 

با اینکه سابقه سرطان تخمدان و رحم توی خانواده دارم حاظر شدم این کارو بکنم ، دکترم میگه ممکنه توام سرطان بگیری و خود این داروها به تنهایی سرطان زا هستن چه برسه من که سابقه هم داریم.  زمان رو از دست دادم این مهم نیست؟همسنی های من الان منتظر به دنیا اومدن نوه هاشون هستن اون وقت من در به در دکتر و دارو برای بارداری اونم اگر مشکلی داشتم دلم نمیسوخت. هرچی هم سنم بالاتر رفت کیفیت تخمکم اومده پایین. تو این یک ساله هم بعد پانکچر سومم تنها دلیل رو بهم کیفیت پایین تخمک گفتن. دیگه روند طبیعی بدنمه که بیاد پایین.ی سال دیگه 40سالم میشه چه انتظاری داشته باشم انتظار کیفیت عالی؟! حالا بیفتمم تو سربالایی وقتی زمان رو از دست دادم و وارد ی سری مشکلات دیگه میشم چه فایده چرا همیشه بدون دلیل باید عقبتر از همه باشم اونم حقی که حق زندگی طبیعیه هممونه. 

منم مثل بقیه هزار تا مشکلات دیگه دارم ولی ماها که دنبال ناباروریمونیم خودش مثل مریضی ناعلاج میمونه .برای منکه همینطور بوده هرچی دست و پازدم کمتر نتیجه گرفتم.

بهم پیشنهاد تخمک اهدایی دادن اولا که الان شرایط زندگیم طوریه که از پس هزینه اش برنمیام بعدم برم و دنبالش و بگیرم  از کجا معلوم مثل خیلی ها پوچ برام درنیاد از کجا معلوم مثبت بشم دیگه 40سالم شد مگه چقدر دیگه توان و امید دارم پیر شدم رفت .

خودم متوجه میشم چقدر پیری داره روم اثر میگذاره بدنمم داره پیر میشه ، تازه تو این سن باردارم بشم از کجا معلوم بچم مشکل دار  خصوصا اوتیسمی نشه و مشکلات دیگه که دلیلش بارداری تو سن بالاست. خلاصه شاکیم خیلیم شاکیم چرا اونوقت که سنم پایین بود نشد که  تا این چیز ها الان برام پیش بیاد یا بچه آینده من نمیخواد ی پدر مادر جون داشته باشه اگر یکی باشه که دیگه بدتر. 

خلاصه خواهر سرت رو درد آوردم 

ولی اینجاست که فقط میتونم این حرفارو بزنم جلو اطرافیان خودمو خیلی قوی نشون میدم ولی مگه ادمی چقدر تحمل داره دیگه کم آوردم دیگه تحملم تموم شده  دیگه چقدر امید واهی داشته باشم دیگه چقدر بسپارم به خودش پس نتیجش کو😩😤😭😭😭😭😭😭😭😭😭

ممنونم عزیزم واقعا خداروشکر  نه گفت هماتوم نداری دوتا شیاف دارم و یه آمپول آسپرین هم هفته ۷ چ ...

دوقلو بودی؟ الان هفته چندم هستی نگفتن علت خونریزی چی بوده؟ ۳۷ خوبه ایشالا که پایین نیاد من ۵ روز بعد سونو ان تی ۲۹ بود چون تو ان تی چک نکرد دیگه گعت چون دوقلو هستن ۲۹ پایینه ریسک نباید کرد خدا کنه کمک کننده باشه واسم 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
فدات گلم دیگه چقدر بسپارم به خدا مگه تا الانش چیکار میکردم. مشکل من اینکه  ناباروردی بی دلیل دا ...

😥😥😥😥😥 عزیز دلم واقعا حق دای واقعا سخته اگه کیفیت ندارن تخمک هات ؟ همسرتون هم مشکل داره ؟ اگه اره ناراحت نشی ولی جنین اهدایی بگیری بهتره میدونم سخته خیلی هم سخته ولی خوب اگه جنین با کیفیت باشه رحمت مشکل نداشته باشه جواب میگیری 

ممنون آتی جان، نه عزیز شوهرمم مشکلی نداره

عزیزم منم ۳ سال بدون دلیل فقط کمی تنبلی تخمدان دارم شوهرم کاملا سالم ۳ سال با دارو و طبیعی باردار نمیشدم دیگه وارد این راه شدم واقعا سخته😥😥

دوقلو بودی؟ الان هفته چندم هستی نگفتن علت خونریزی چی بوده؟ ۳۷ خوبه ایشالا که پایین نیاد من ۵ روز بعد ...

اره عزیزم دو قلو هستم. ۱۰ هفته و ۴ روزمه

نه نگفت علت چیه به خاطر همین نگرانم خیلی 

از بچه های اینجا میگفتن سرکلاژ اصلا سخت نیست. ایشالا هیچ مشکلی پیش نمیاد

فدات گلم دیگه چقدر بسپارم به خدا مگه تا الانش چیکار میکردم. مشکل من اینکه  ناباروردی بی دلیل دا ...

چقدر ناراحت شدم😞

منم ۴۰ سالمه 

نمیدونم الان ذخیره تخمدانم چقدره

تازه هفته ی بعد وقت تشکیل پرونده دارم